Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η νεολαία που έχει όραμα και ηθική πρέπει να πάρει στα χέρια της τις τύχες αυτής της ένδοξης και συνάμα δύστυχης χώρας
Ζούμε στη χώρα όπου η περιφερειάρχης, που είναι κατά νόμον υπεύθυνη, μαζί με τα αρμόδια υπουργεία, να ενημερώσει τους πολίτες για τους κινδύνους της επερχόμενης σφοδρής κακοκαιρίας, έπειτα από 16 θανάτους, που επήλθαν ακριβώς γιατί δεν υπήρχε σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, υποβάλλει μήνυση για να αποδοθούν ευθύνες στους… υπευθύνους!

Ζούμε στη χώρα όπου ένας φερόμενος ως εκπρόσωπος ξένης χώρας για αγορά από την Ελλάδα πολεμικού υλικού παίρνει στο τηλέφωνο Ελληνα ταξίαρχο του ένδοξου Ελληνικού Στρατού και τον απειλεί ευθέως, γιατί δεν είναι ευχαριστημένος από τη στάση που τήρησε ως υπηρεσιακός παράγοντας για το θέμα.

Ζούμε στη χώρα όπου ο πρόεδρος της Βουλής και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνουν τους ταξιτζήδες σε μια σπείρα παρανομούντων, οι οποίοι ύστερα από λίγες ημέρες εισβάλλουν σε μια πρεσβεία ξένης χώρας, καταξεφτιλίζοντας διεθνώς τη χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Ζούμε στη χώρα όπου στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος συλλαμβάνεται, μέσω νόμιμων ακροάσεων, να συνομιλεί παρανόμως με άτομα καταδικασμένα για τρομοκρατία, διαπραγματευόμενος μαζί τους τη θέσπιση νόμου ο οποίος βολεύει τους καταδικασμένους τρομοκράτες, μεταξύ των οποίων και νόμος που αφορά την κατάργηση των φυλακών «τύπου Γ», από τις οποίες δεν θα είχε το δικαίωμα να ζητήσει άδεια κανένας Κουφοντίνας.
Ζούμε στη χώρα όπου, αμέσως μετά την παράνομη αυτή πράξη, αντί να συλληφθεί ο συνομιλών παρανόμως, έρχεται ο υπουργός Δικαιοσύνης παρακαλώ να του παράσχει κάλυψη και στη συνέχεια η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει τον νόμο που καταργεί τις φυλακές «τύπου Γ».

Ζούμε στη χώρα όπου ο υπουργός Δικαιοσύνης προτείνει την ψήφιση νόμου και η Βουλή των Ελλήνων τον ψηφίζει, με τον οποίο αποφυλακίζονται σκληροί, αμετανόητοι δολοφόνοι και βιαστές, που αμέσως μετά την αποφυλάκισή τους συνεχίζουν να δολοφονούν και να βιάζουν. Και ο θεσπίσας τον νόμο υπουργός, αλλά και το κυβερνών κόμμα συνεχίζουν να νιώθουν υπερήφανοι για την πράξη αυτήν...

Ζούμε στη χώρα όπου η κυβέρνηση δείχνει κατανόηση σε συμμορίες που κατέχουν συγκεκριμένη περιοχή της πρωτεύουσας, στην οποία δεν επικρατούν οι νόμοι του ελληνικού κράτους, αλλά ο νόμος της ζούγκλας.
Ζούμε στη χώρα όπου όποιος του κατέβει κάνει κατάληψη σε δημόσια κτίρια, τα οποία λεηλατεί, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να τηρούν στάση που δείχνει ότι στην ουσία επικροτούν τις καταλήψεις και τις καταστροφές, αντί να εφαρμόζουν τον νόμο.

Ζούμε στη χώρα που έχει πρωθυπουργό ο οποίος ξεκίνησε την… καριέρα του ως καταληψίας!

Οχι, δεν περιορίζονται στα παραπάνω τα φαινόμενα διάλυσης της χώρας... Η Ελλάδα είναι σε βαθιά παρακμή, χωρίς πνευματική, πολιτική και οικονομική ηγεσία. Η διαφθορά, η οικογενειοκρατία, ο κομματισμός επί δεκαετίες δημιουργούσαν ένα στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης, παιδείας, λειτουργίας του κράτους και της αγοράς, ένα μοντέλο που επηρέασε την ψυχοσύνθεση του σύγχρονου Ελληνα.

Ολα αυτά οδήγησαν στην οικονομική κρίση, την οποία εκμεταλλεύτηκαν περιθωριακά στοιχεία, που έκαναν έφοδο στην εξουσία και οδηγούν την πατρίδα όχι απλά σε χειρότερα, αλλά σε εξαιρετικά επικίνδυνα μονοπάτια. Ομως, δεν υπάρχει μόνο η νεολαία των βορείων προαστίων και των πλούσιων «αριστερών» υπουργών, που κάνει ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής εκ του ασφαλούς στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδας.
 
Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους απλούς πολίτες και κυρίως στην ελληνική νεολαία, η οποία πρέπει να διεκδικήσει και να πάρει στα χέρια της τις τύχες αυτής της ένδοξης και συνάμα δύστυχης χώρας.
Οι νέοι της Ελλάδας και εκείνοι που από ανάγκη βρίσκονται στο εξωτερικό, καθώς και όσοι είχαν την τύχη να μείνουν και να υπηρετήσουν από διάφορα πόστα αυτή την πατρίδα πρέπει να κάνουν τη δική τους δημοκρατική επανάσταση. Για να σωθεί η Ελλάδα από τα χέρια των ανεύθυνων, ανίδρωτων καταληψιών, οι οποίοι εφόρμησαν στην εξουσία, αλλά και από τα χέρια των διάφορων «βαρόνων», που και να θέλουν δεν μπορούν να σώσουν την πατρίδα, πρέπει να βρεθούν νέοι με όραμα, ηθική, εντιμότητα και πατριωτισμό.

Τους περιμένουμε.
Σάββας Καλεντερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου