Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Και με τη βούλα του Ανωτάτου Δικαστηρίου μασονικός δάκτυλος στα γεγονότα στην Καταλονία

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε προηγούμενο άρθρο του το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυπτε με βάση και τα λεγόμενα γνωστής ερευνήτριας της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ τις σχέσεις της Λέσχης αλλά και του τεκτονισμού με την κρίση στην Καταλονία. Σε ερώτημα αν στην καταλανική κρίση μιλάμε για Τεκτονισμό ή Μπίλντερμπεργκ η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: “Είναι το ίδιο”.
Πλέον όμως η επιβεβαίωση για την σχέση όσων έγιναν στην Καταλονία με τον τεκτονισμό έρχεται και από την ισπανική δικαιοσύνη! Το Ανώτατο Δικαστήριο αποκαλύπτει τη σύνδεση του Τεκτονισμού με τον πρώην πρόεδρο Puigdemont.

Όσα συνέβησαν στην Καταλονία υπό την ηγεσία του πρώην Προέδρου Carles Puigdemont έχουν πλέον….ονοματεπώνυμο!
Το μυστήριο φαίνεται να ξεκαθαρίζει μετά την ανάλυση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται στην κατοχή του Ανώτατου Δικαστηρίου και από τα οποία γίνεται σαφής η προσπάθεια…διαφόρων μασονικών κύκλων(!) η Καταλονία να καταστεί ανεξάρτητη από το ισπανικό κράτος.
Άλλωστε, η προηγούμενο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Καταλονίας Carmen Forcadell έχει παραδεχτεί ότι ο Τεκτονισμός είναι η οντότητα που βρίσκεται πίσω από το αυτονομιστικό κίνημα στην Καταλονία. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ένα από τα κόμματα που ευνοούν αυτήν την πορεία, το Izquierda Republicana de Cataluña , έχει ιστορικά συνδεθεί με τις κοινωνικές ιδέες που εκπροσωπούνται μέσω της διεθνούς μασονίας.
Επιπλέον, ένα από τα σημεία που παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα για τη στήριξη των αποσχιστικών τάσεων της Καταλονίας είναι ο ρόλος που έπαιξε η ελιτίστικη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Όχι άσκοπα, εξετάζεται η πιθανότητα ότι στην τελευταία της συνάντηση είχε αναπτύξει ένα σχέδιο για την Ισπανία .
Η αποκάλυψη του Δεκεμβρίου απο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με βάση τα λεγόμενα της ερευνήτριας της μυστικοπαθούς Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Jimenez, πως πίσω από τα γεγονότα στην Καταλονία βρισκόταν η Λέσχη επιβεβαιώθηκε και τον Ιανουάριο με τον πιο τρανό τρόπο αφού ο τότε πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας, Artur Mas, είχε πει, εγκαινιάζοντας την ετήσια συνεδρίαση του Οικονομικού Κύκλου πως δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον για την ανεξαρτησία εάν σημειωθεί πρόοδος στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση «με μια μεγάλη κεντρική εξουσία»!
Ορισμένοι αναλυτές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους τις κάτι παραπάνω από απλώς καλές σχέσεις του Artur Mas με το κράτος του Ισραήλ και τις πολύ τακτικές επισκέψεις του εκεί.
Από την άλλη πλευρά, πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Καταλονία, υπήρξαν φήμες στα εθνικά ΜΜΕ ότι οι δημοσκοπήσεις για τους πολίτες της Καταλονίας που ψήφισαν ήταν από το εβραϊκό κράτος. Μια πτυχή της διαδικασίας πάντως που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη στις έρευνες της αστυνομίας που έχουν έρθει στο φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου