Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ... την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 10:00 & ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ,10:00. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


Τις τελευταίες ώρες, δέχομαι κατά εκατοντάδες, mail, μηνύματα και τηλέφωνα, να προσκαλέσω τον λαό στο Σύνταγμα... για να διαδηλώσουμε και να περικυκλώσουμε τη Βουλή... 
διαμαρτυρόμενοι για την νέα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.



Διευκρινίζω ότι:

1. Είμαι μια απλή ΕΛΛΗΝΙΔΑ πολίτης. 

2. Δεν καθοδηγούμαι από κανένα κόμμα ή κίνημα. 

3. Δεν εκπροσωπώ κανένα σωματείο, καμία ομάδα, κανέναν φορέα, εκτός από τον εαυτό μου. 

4. ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΩ.  

5. Είμαι αποφασισμένη να δώσω και τη ζωή μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ. 

6. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ. 

7. Εις ότι αφορά τις κατ' εμέ προδοτικές πράξεις και κατ' εμέ ποινικά αδικήματα που θα τελεστούν, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και όχι μόνον. (όρα άρθρο 120, παρ. 4.) 

8. Οι δημοκράτες τύπου liberal, να θυμούνται αυτή την χωροχρονική στιγμή... 

9. Να θυμάστε κύριοι της κυβέρνησης και όσοι της αντιπολίτευσης ψηφίσετε την ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, που θα βρίσκεστε την μέρα, που τα Σκόπια θα διεκδικήσουν ως ... "Μακεδόνες" με την ψήφο σας, εδάφη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. 

10. Οι νομικοί, χαρακτηρίζουν τις πράξεις αυτές ως ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. (άρθρα 134, 135 και μετέπειτα του Π.Κ.)



Η συνέχεια εν τη πράγμασι.

ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, Η ΠΑΤΡΙΣ
ΑΡΚΟΥΝ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ. 

Μαζική πατριωτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά των πολιτικών που θέλουν να πουλήσουν το αίμα μας την Μακεδονία μας! 


ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ! 

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. 



Καλλιόπη Σουφλή



Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου ΚΑΛΕΙ στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
σε ΑΘΗΝΑ και ΠΡΕΣΠΕΣ :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ... 
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 10:00 
& ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ,10:00.



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Ντροπή αισθάνεται κάθε Έλληνας σήμερα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, πέρα από όποιες κομματικές και πολιτικές απόψεις. Σήμερα είναι μια θλιβερή και ντροπιαστική ημέρα που ευχόμαστε να είναι ένας απλός εφιάλτης και να ξυπνήσουμε.


Αλλά να φοβάστε την αντίδραση του Έλληνα γιατί θα την βρείτε μπροστά σας. Κατεβάσατε τις εικόνες από τα σχολεία, συμμετέχει πρόθυμα σύσσωμο το κυβερνητικό συμβούλιο σε εκδηλώσεις, ευτυχώς μικρής μερίδας πολιτών, που δηλώνουν υπερήφανοι για την παράφυση σεξουαλικότητα τους, και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση. Σαν να μην έφτανε αυτό τους δίνετε το δικαίωμα να υιοθετούν ορφανά ταλαίπωρα παιδιά, που δεν τους φτάνει μόνο η ατυχία τους, τα καταδικάζετε κι εσείς να μεγαλώσουν σε ένα νοσηρό περιβάλλον που απέχει εντελώς από την φυσιολογική ελληνική οικογένεια και τις χριστιανικές της αρχές, και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση. Σήμερα πουλάτε και την ιστορία μας, την μνήμη των ηρώων μας, και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση.


ΕΩΣ ΕΔΩ…ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ… και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση.


ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ … και αυτό είναι εθνική στάση όλων των Ελλήνων. Η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου δηλώνει παρούσα σε κάθε διαμαρτυρία ενάντια στην ανεύθυνη εκποίηση της ιστορίας μας, αρχής γενομένης τηνΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 10:00 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ,10:00.


ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ…ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ…ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



Άρθρο:
Ο ALEXIS (Tsipras) δεν είναι προδότης. Ο ΠΑΝΟΣ είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου