Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ από τη Βουλή Ελλήνων Ορθοδόξων που πήγαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο ATHENS PRIDE 2018. (Βίντεο - Φωτογραφίες - Σχόλια)

Καμαρώστε την αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ.



Μια μικρή ομάδα 2 μοναχών, μιας μοναχής και 5-6 πιστών 

που ήθελε να πάει μπροστά στη Βουλή για να εκφράσει την διαμαρτυρία της ΕΝΑΝΤΙΑ στο Gay Pride και στην φωταγώγηση της Βουλής με τα χρώματα του (απίστευτο κατάντημα), ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ από αστυνομικούς και ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ στο Αστυνομικό Τμήμα της πλ.Συντάγματος.  
Νεαρός που πήγε να διαμαρτυρηθεί κι αυτός, ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από τα ΜΑΤ.


Οι ομοφυλόφιλοι, οι τρανσέξουαλ 

και κάθε είδους ανώμαλοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να παρελαύνουν (και να παραβρίσκονται προκαλώντας ακόμη και στα θεωρεία της Βουλής) και Έλληνες Ορθόδοξοι να συλλαμβάνονται προληπτικά ΠΡΙΝ καν ξεκινήσουν την διαμαρτυρία τους. 




Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι έχουμε κομμουνισμό. 

Δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος επιτρέπει στους πολίτες της να διαδηλώνουν ελεύθερα. 




Δυστυχώς στην Ελλάδα μας ΔΕΝ υπάρχουν πλέον ΑΝΤΡΕΣ, παπάδες, παλικάρια. 

Μια χούφτα απέμειναν, τελευταίο δείγμα, είδος προς εξαφάνιση. Ο π.Κλεομένης, ο π.Μωυσής, λιγοστοί πιστοί που δεν φοβούνται τις συλλήψεις και τις προσαγωγές.




Στο παρακάτω βίντεο 

καμαρώσαμε το σθένος με το οποίο απευθυνόταν ο π.Κλεομένης στον επικεφαλής. 

Αποδίδουμε τα εύσημα και στον ψηλό διμοιρίτη τους. Από την 1η στιγμή  έκανε το παν για να "μαζέψει" τον πατέρα Κλεομένη. Του ευχόμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ -αν δεν το έχει κάνει ήδη- να τον τιμήσει για τον υπέρμετρο ζήλο του. 





















Άραγε σε τι χρειάζονται τα κοκάλινα γάντια;  Έχει την ασπίδα για να προστατεύεται και το γκλοπ για να χτυπάει. Μήπως για να χτυπάει κρυφά μπουνιές από κοντινή απόσταση,  χωρίς να εντοπίζεται;;;








Να τον χαίρονται οι γονείς του ...  Άξια προστάτευσε την συγκέντρωση-παρέλαση των ομοφυλόφιλων. "Μπράβο παιδί μου". Θα είναι περήφανοι για το "καμάρι" τους:


Ακολουθεί το βίντεο 

Βίντεο (από το ρώσικο rutube),
 https://rutube.ru/video/person/1793013/
το youtube κλείνει ΣΥΝΕΧΩΣ τα κανάλια "χάραγμα" και κατεβάζει τα βίντεο
(ελευθερία στο διαδίκτυο, χα, χα χά !!!)


Και μαι τελευταία ερώτηση:
Που είναι η εκκλησία των ΓΟΧ;

Που πήγαν τόσοι αγώνες; Γιατί δεν μιλάνε; Τι συμβαίνει; Για την Κάρτα του Πολίτη "μούγκα", για τις διώξεις της Εσφιγμένου "μούγκα", για τια παρελάσεις ομοφυλοφιλίας "μούγκα", για τα βλάσφημα θέατρα (τους ενημερώσαμε επίσημα ως ιστολόγιο) πάλι "μούγκα".
Τώρα που έγιναν επίσημα σωματείο δεν μιλάνε για να μην χάσουν τα προνόμια; Ή για να μην τους "κλείσουν"; Βλέπετε τι έξυπνα παίζει το σύστημα;  Πρώτα σε "νομιμοποιεί" και μετά σου λέει μην τολμήσεις ... Μούγκα τόσοι δεσποτάδες των ΓΟΧ, τόσα σωματεία, τόσοι πιστοί ... Θα σας βλέπουν οι παππούδες σας που μάτωσαν για να κρατήσουν το ημερολόγιο και δεν θα πιστεύουν ότι εσείς είστε τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Που είναι οι αποκαλούμενοι "αποτειχισμένοι" πατέρες και αδερφοί;
"Μούγκα" κι αυτοί ...

Για την θεσμικά αποκαλούμενη "εκκλησία",
δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε.
Εδώ και πολλές δεκαετίες έχει ταυτιστεί με την εκάστοτε πολιτική εξουσία, την Νέα Τάξη και τον Οικουμενισμό. Από μισθωτούς "ποιμένες" δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε. Ομοίως για τα ορθόδοξα σωματεία που συμπορεύονται με τους δεσποτάδες (στηρίζοντας έτσι τον Οικουμενισμό).


Σχόλιο αναγνώστη μας (εδώ),

για την έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης ενάντια στην Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη :

"μια ολοκληρη Θεσαλλονικη με διπλα το Αγιον ορος τα μονασηρια στην πολη του αγιου Δημητριου και να μην υπαρχει αντιδραση θα πεσει φωτια να μας καψει να δω ποτε θα ξεσηκωθουμε"

Η απάντηση μας:

(εκτός από τους "Αγιορείτες" και τους μισθωτούς παπάδες) :
... και ένα σωρό "αποτειχισμένοι" πατέρες που παριστάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι δεν ακούν τις φωνές του πούστηδων να παρελαύνουν.
 
Η "επανάσταση" και η "ορθοδοξία" περιορίζεται στην "αίθουσα"όπου γίνονται τα κηρύγματα ή στο παρεκκλήσιο όπου δεν μνημονεύεται ο δεσπότης.
Τι μας νοιάζει τι γίνεται παραπέρα...
 
Κι αν επιμείνεις και ρωτήσεις τους ιερείς γιατί δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο, κάποιοι απαντούν: "Δεν έχει διάθεση ο κόσμος" ...
και δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους γιατί οι πιστοί τους είναι αδιάφοροι...
 
Ένας π.Αυγουστίνος ξεσήκωνε τους αμέριμνους χωρικούς από τα χωριά της Φλώρινας και οι σημερινοί ορθόδοξοι "ομολογητές" από τον πολύ "αγώνα" και τα πολλά "άρθρα" δεν βγαίνουν στον δρόμο. Τα σχόλια που πληκτρολογούμε από τον καναπέ είναι πιο σημαντικά. 
Εμείς προειδοποιήσαμε: ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ. Θα πέσει τσεκούρι και λάβα. Μπορεί τώρα να παριστάνουν ότι δεν ακούν τις φωνές των πούστηδων αλλά σύντομα θα ακούν τις φωνές των δικών τους παιδιών να τσιρίζουν από τον πόνο. ΕΡΧΟΝΤΑΙ.


Κυριακή 10 Ιουνίου 2018. 
Εκατοντάδες χιλιάδες "πιστοί" φόρεσαν το κουστούμι τους και συνέρρευσαν σήμερα σε εκκλησίες. Τελείως αδιάφοροι για όσα συμβαίνουν στην πόλη, στην χώρα τους.
Εμείς επαναλαμβάνουμε: ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ στον ΘΕΟ για την αδιαφορία σας.



Φωτογραφίες:










  








Οι παρακάτω φωτογραφίες (από εδώ), τραβηγμένες μπροστά από το Ελληνικό κυνοβούλιο, εξαιρετικά αφιερωμένες στους ορθόδοξους "πιστούς", που παριστάνουν ότι δεν ξέρουν και δεν βλέπουν :

παίζει να είναι άντρας που πήρε ορμόνες για να μοιάζει γυναίκα


παριστάνουν ότι αγκαλιάζονται:





να δείτε που αυτός είναι Αλβανός. Κάποτε τους πηδούσαν στην Ομόνοια για λίγα χιλιάρικα. 





Κοιτάξτε κάτι άντρες ... 
αυτοί θα πολεμήσουν για την πατρίδα, γι αυτό τους προστατεύει ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα :






Γιατί κάνεις ότι τσιρίζεις ;

Προς το παρόν με το σκυλί τους 
προσεχώς, ΝΟΜΙΜΑ,  με το παιδί τους. 
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
opaidagogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου