Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Πατριώτες και δεκανίκια...

Του Factor X Jr
Όπως έχουμε διδαχθεί από την ιστορία, τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στην πλάτη του πατριωτισμού. Άπειρα τα παραδείγματα, ωστόσο θα αναφερθούμε σε ένα πρόσφατο, που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει στόχο την εξόντωση πολικών αντιπάλων με ανορθόδοξα μέσα και όχημα έναν υποτιθέμενο πατριωτισμό, ώστε οι πρωτεργάτες του να καταφέρουν στο τέλος να ελέγξουν πλήρως την εξουσία στην Ελλάδα.
Όλα ξεκινούν από τότε που ανέλαβε τα ηνία της παράταξης ο Αντώνης Σαμαράς. Το ηρωικό 2009, όταν κόντρα στη διαπλοκή και τα συστήματα κατάφερε να γίνει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι που οι... αιώνιοι ιδιοκτήτες του κόμματος και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν δεν αποδέχτηκαν ποτέ, εξ ου και οι λυσσαλέες επιθέσεις και προβοκάτσιες κατά του.

Ήθελαν πάση θυσία να τον εξουδετερώσουν με απώτερο σκοπό να ξαναπάρουν το κόμμα στα χέρια τους.
Η αποδόμησή του παίχτηκε σε πολλές φάσεις με κυριότερες τις εξής:
- Την υπονόμευση Καμμένου το 12’ με τη δημιουργία των ΑΝΕΛ.
- Την υπόγεια γραμμή που δίνονταν από συγκεκριμένα κέντρα για ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή τόσο στις εκλογές του 12’ όσο και του 15’.
- Την προβοκάτσια με τον δήθεν χρηματισμό βουλευτών με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι δύο πρώτες φάσεις δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς η σθεναρή αντίσταση του Σαμαρά, γύρισε μπούμεραγκ το σαμποτάζ στους εμπνευστές του, κι έτσι κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός.
Η τελευταία φάση, δυστυχώς ήταν επιτυχής. Ήταν τόσο καλά οργανωμένη η προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ που ήλεγχαν οι προβοκάτορες, με αποτέλεσμα να πετύχουν τον μύχιο πόθο τους. Να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά.
Κόντρα στα προγνωστικά, ο Σαμαράς κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι, κάτι που δεν ανέμεναν οι εχθροί του. Επιλέγοντας να στηρίξει τον Μητσοτάκη, κατάφερε να του δώσει την σκυτάλη, για να συνεχίσει το έργο του από εκεί που το άφησε, εξοβελίζοντας στο πυρ το εξώτερον, για μια ακόμη φορά, τους... ιδιοκτήτες του κόμματος. Έτσι η παράταξη διασώθηκε και δεν έπεσε στα χεριά των επίβουλων.
Οι προβοκάτορες, όμως, ανήμποροι να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα, συνέχισαν και συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο κατά της ΝΔ.
Και το κύριο όπλο τους, όπως είπαμε στην αρχή, είναι η επίκληση του δήθεν πατριωτισμού. Ο διαχωρισμός σε πατριώτες και προδότες. Η εκμετάλλευση των πατριωτικών συναισθημάτων μερίδας πολιτών, για να διχάσουν τη ΝΔ και να της στερήσουν την αυτοδυναμία.
Μέσω αυτής της τακτικής, ευελπιστούν ότι ο Μητσοτάκης, ακόμη κι αν γίνει πρωθυπουργός (προτιμούν να μην γίνει) θα είναι αδύναμος, άρα με σύντομη ημερομηνία λήξεως, συνεπώς προσδοκούν ότι κάποια στιγμή θα ξαναπάρουν τον έλεγχο του κόμματος.
Παίρνοντας τον έλεγχο του κόμματος, θα επιδιώξουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ που πιθανότατα θα έχει και την Φώφη στις αγκάλες του, κι έτσι θα επιχειρήσουν να σχηματίσουν μια ωραιότατη οικουμενική με κοινά αποδεκτό Πρόεδρο της Δημοκρατίας προερχόμενο από την κεντροδεξιά. Ονόματα δεν λέμε. Μαντέψτε μόνοι σας...
Και κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί το έγκλημα. Μπορεί να σας ακούγεται αστείο, όμως αυτό είναι το σχέδιο των υπονομευτών της παράταξης. Συνεργασία μέχρις εσχάτων με τον εχθρό για να καταλάβουν εσαεί την εξουσία.
Καταλάβατε τώρα γιατί δημιουργούνται όλα αυτά τα κόμματα.... δεξιών πατριωτών, τα οποία όπως αποκαλύψαμε σε άλλο άρθρο θα συστεγαστούν για να στερήσουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία από τον Μητσοτάκη;
Και το κάνουν με την δοκιμασμένη συνταγή που εφάρμοσαν για να ρίξουν τον Σαμαρά. Πατριώτες κατά Προδοτών, Ελληναράδες κατά Γερμανοτσολιάδων κ.ο.κ.
Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης με την ευαισθησία που επιδεικνύει στον δικαιωματισμό και τη μέχρι πρότινος διφορούμενη στάση του στα εθνικά, διευκολύνει το έργο τους. Κι έτσι τα δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν δεξιό ακροατήριο.
Ωστόσο, μένει να δούμε αν οι δυσαρεστημένοι δέξιοι λόγω της κεντρώας πολιτικής του Μητσοτάκη θα τους τιμήσουν και με την ψήφο τους.
Θεωρούμε, ότι δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν επί Σαμαρά. Άλλωστε, σπάνια επαναλαμβάνεται το ίδιο σφάλμα. Κάτι που φάνηκε στις εσωκομματικές της ΝΔ. Διότι μην μου πείτε ότι ψήφισαν αριστεροί τον Μητσοτάκη. Καραδεξιοί ήταν οι οποίοι καταδίκασαν τα αλισβερίσια του Μεϊμαράκη με τον Τσίπρα, οδηγώντας τον Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος. Προτίμησαν δηλαδή να ψηφίσουν τον κεντρώο, παρά τον δεξιό που έκλεινε το μάτι στον εχθρό.
Δεν ξέρουμε αν θα επικρατήσει ανάλογη λογική στις επερχόμενες εκλογές. Η ουσία είναι ότι οι υπονομευτές της παράταξης θα παίξουν τα ρέστα τους για να αποδυναμωθεί ο Μητσοτάκης. Από εκεί κι έπειτα, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Αν προτιμά να διασωθεί ο Τσίπρας κι αυτοί που τον στηρίζουν, ας ψηφίσει τους... δεξιούς πατριώτες. Μόνο να μην γκρινιάζει μετά για τα νέα δεινά που θα υποστεί από τον Ολετήρα.
Γιατί κακά τα ψέματα. Αν επιβιώσει ο Τσίπρας, καληνύχτα Ελλάδα. Βλέπετε με τι μεθοδικότητα ξεδιπλώνει τον εθνομηδενισμό του.
Από την πλευρά μας, όπως ήδη είπαμε, παραμερίζουμε προς το παρόν τις διαφορές μας με την ηγεσία της ΝΔ, και κάνουμε σκοπό ζωής τη λύτρωση της πατρίδας από τον Τσίπρα και τα δεξιά δεκανίκια του. Με τις όποιες δυνάμεις μας θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους αυτή την ανίερη συμμαχία, αποκαλύπτοντας στο πλαίσιο του εφικτού το μεταξύ τους δούναι και λαβείν.
Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου