Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Ομοφυλοφιλία και Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση”, του Le Gall


Ο Le Gall είναι τραγουδιστής και πρώην ομοφυλόφιλος. Λόγω της καταπίεσης της ελευθερίας του λόγου στην Γαλλία, η ιστοσελίδα του έχει κατέβει.
Αυτό είναι ένα από τα άρθρα του

Η ομοφυλοφιλία είναι παράξενη και αποκρουστική για όσους δεν βιώνουν σεξουαλική έλξη για το δικό τους φύλο, στερώντας ουσιαστικά τους εαυτούς τους από απογόνους. Το Γιατί και Πώς της ομοφυλοφιλίας δεν μας ενδιαφέρει εδώ. Μέλημά μας είναι η χρήση του από τις ελίτ για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το LGBT (ομοφυλοφιλικό) κίνημα γεννήθηκε στη δεκαετία του ’90 στις ΗΠΑ και έφθασε στη Γαλλία στη δεκαετία του 2000.
Ο μαχητικός ομοφυλοφιλικός λόγος, δεξιάς και αριστεράς, προωθεί την κατάργηση των εθνών ταυτίζοντας τους ομοφυλόφιλους με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι LGBT εμπλέκονται έντονα στην υπονόμευση της έννοιας της οικογένειας, της πατρίδας, και των ριζών του Χριστιανισμού.
Είναι πραγματικά ένας πόλεμος ενάντια στον πολιτισμό, τόσο αντι-χριστιανικός, όσο είναι και αντι-ισλαμικός. Η θρησκεία είναι ένα φυσικό εμπόδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο ομοφυλοφιλικός ακτιβισμός, ιδιαίτερα ο αριστερός, είναι μέρος της ατζέντας αυτής. 
Ως εκ τούτου, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές έχουν την αποστολή να δημιουργήσουν ένα νέο λόμπι. Σημειώστε ότι κάθε σκοτεινή σεξουαλικότητα, συμπεριλαμβανομένων του σαδομαζοχισμού, επίσης τιμάται από αυτούς. Όλα τα αστέρια του Hollywood είναι gay-friendly. Είναι σκάνδαλο αν μια διασημότητα αποκαλύψει μια διαφορετική άποψη ή επικρίνει την ομοφυλοφιλία. Κάθε καλλιτεχνική ή πολιτική καριέρα μπορεί να υποφέρει ή να καταστραφεί. Υπάρχει ένας νέος σταλινισμός της πολιτικής ορθότητας, και μέρος αυτού του σταλινισμού, ένα Ροζ ή Ουράνιο Τόξο Πολιτικό Γραφείο. Τα πρώην θύματα είναι οι νέοι εκτελεστές.
Στη Γαλλία, οργανώσεις όπως η SOS Ρατσισμός, LICRA, MRAP, κατευθύνθηκαν και δημιουργήθηκαν από εβραϊκές ομάδες που παρακολουθούν τη σκέψη και τρομοκρατούν όσους δεν συμμορφώνονται. Η SOS Ομοφοβία βρίσκεται στην ίδια γραμμή. Δεν είναι μια πρόσκληση για ανοχή. Προωθεί την ομοφυλοφιλία σε ετεροφυλόφιλους.
Αυτό που όλες αυτές οι κινήσεις, οι οποίες όλες χρηματοδοτούνται από το Γαλλικό κράτος, αποκαλούν «ανοχή», είναι στην πραγματικότητα μια αμυντική δύναμη ευνοϊκή για τον σκοπό της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Η LGBT προσποιείται ότι δεν αντιλαμβάνεται την πρόκληση που αντιπροσωπεύει για την ανθρώπινη κοινότητα. Με τον τρόπο αυτό, η προπαγάνδα της LGBT εξαπατά την ίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...