Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

O Σόρος χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε πανικό: Ο Αρχιερέας της ΝΤΠ κατηγορεί τον Τραμπ – «Θέλει να καταστρέψει τον κόσμο»

«Πυρ» εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο γνωστός κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, ο χρηματοδότης των «ανοιχτών κοινωνιών» και του εθνομηδενισμού, χαρακτηρίζοντας τον Αμερικανό πρόεδρο «απόλυτο ναρκισσιστή», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ρεπουμπλικανός πολιτικός «θέλει να καταστρέψει τον κόσμο».

Ο Τζορτζ Σόρος μίλησε στην Washington Post, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο τελευταίος διαχώριζε τη θέση του από τους υπόλοιπους ηγέτες της G7, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο της έντασης στον διαφαινόμενο «εμπορικό πόλεμο».

Ο Σόρος ήταν ένας από τους βασικότερους χρηματοδότες της προεκλογικής καμπάνιας που έκανε η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς Χίλαρι Κλίντον, δαπανώντας ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 10,5 εκατ. δολαρίων.
Οι δε απώλειες κερδών που είχε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, από την ήττα της πρώην «πρώτης κυρίας» και υπουργού, ανήλθαν στο ένα δισ. δολάρια.
Από τότε ο 87χρονος Σόρος, που το 2013 σε ηλικία 82 ετών παντρεύτηκε την 42χρονη Τάμικο Μπόλτον αλλά έχει το θράσος να κατηγορεί τον Τραμπ για «ναρκισσιστή», έχει πάθει μεγάλη σύγχυση. Δεν είναι και λίγο να χάνεις ένα δισ. επειδή στοιχημάτισες στη Χίλαρι;
Ο αμφιλεγόμενος Τζορτζ Σόρος από τους οπαδούς του λατρεύεται ως «θεός» και από τους πολέμιούς του θεωρείται η ενσάρκωση του «κακού». Σε κάθε περίπτωση είναι μια προσωπικότητα σταθερά αντίθετη στα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορείται επίσης ότι υποστηρίζει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και γενικότερα του δυτικού κόσμου.
Όπως είχε αποκαλύψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ η φιλο-ισλαμική νοοτροπία του Τζ. Σόρος πλήττεται και αντιμεταναστευτικά κινήματα πλημμυρίζουν την Ευρώπη
Μετά την Ουγγαρία, η οποία υπό την καθοδήγηση του πατριωτικού ηγέτη Βίκτορ Όρμπαν πέταξε κλωτσηδόν τον Σόρος και τα φερέφωνά του από την χώρα , τώρα έρχεται η σειρά της νέας κυβέρνησης της Ιταλίας να έρθει σε ανοιχτή κόντρα με τον πολυεκατομμυριούχο παράγοντα και “προστάτη” της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
«Οι Ιταλοί ήταν πάντοτε φιλοευρωπαϊστές επειδή οι κυβερνήσεις τους ήταν διεφθαρμένες και δεν υπηρετούσαν τα συμφέροντα των πολιτών.Η ΕΕ πρέπει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στην Ιταλία» υποστηριξε χθες ο Τζορτζ Σόρος και οι δηλώσεις του άναψαν φωτιές!
Κρίνοντας την νέα ιταλική κυβέρνηση στην οποία μετέχει η ακροδεξιά Λέγκα και το αντισυστημικό Κίνημα 5 Αστέρων (M5S) ο Σόρος σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Corriere della Sera εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε «μπορεί να πέσει, προκαλώντας εκλογές στο τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου».
Βαθύτερη αφορμή βέβαια της αντιπαράθεσης των δύο πλευρών είναι η εκπεφρασμένη πρόθεση των νέων ιταλικών αρχών για απέλαση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών.
Η νέα κυβέρνηση συνασπισμού έχει σκοπό να εργαστεί δίνοντας την «πρώτη θέση στους Ιταλούς» και το οικοδόμημα των ανοιχτών συνόρων της ΕΕ τρέμει.
Ο Σόρος δήλωσε ανοιχτά μάλιστα ότι ο Σαλβίνι(Λέγκα του Βορρά) μπορεί να χρηματοδοτείται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας ότι «ανησυχεί πολύ για την επιρροή της Ρωσίας στην Ευρώπη εν γένει και στη νέα ιταλική κυβέρνηση».
«Δεν ξέρω αν ο Σαλβίνι χρηματοδοτήθηκε από τη Μόσχα, αλλά το κοινό έχει δικαίωμα να το γνωρίζει», δήλωσε ο Σόρος.
Με λίγα λόγια η προπαγάνδα του Σόρος ισχυρίζεται πως κάθε κυβέρνηση που τοποθετεί τους πολίτες της πιο μπροστά από τους μετανάστες είναι πλέον μια μαριονέτα του Πούτιν.
Ο επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής του ιταλικού κόμματος, Claudio Borghi, απάντησε στον Σόρος, δηλώνοντας :
«Ο Σόρος ανησυχεί για την ιταλική κυβέρνηση; Τότε σημαίνει ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση … Καταλαβαίνουμε ότι όσοι έχουν κερδοσκοπήσει εδώ και χρόνια με το δέρμα των μεταναστών, χρηματοδοτώντας ΜΚΟ και λαθρεμπόρους να εισβάλουν στην Ιταλία. Ο άνεμος έχει αλλάξει για τον Σόρος και για όλους όσοι έχουν ωφεληθεί από τους θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων”.
Ο Σόρος παραδέχεται επίσης στην εφημερίδα Corriere della Sera ότι η αυξανόμενη επιρροή της Λέγκας είναι προβληματική σχετικά με τις «ελλιπείς πολιτικές μετανάστευσης της Ευρώπης που επέβαλαν άδικη επιβάρυνση στην Ιταλία».
Η λύση που προτείνει; Αντί για την επανεγκατάσταση των μεταναστών, η ΕΕ πρέπει να πληρώσει στην Ιταλία, σύμφωνα με τον μεγαλοεπενδυτή!
«Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από την αναγκαστική επανεγκατάσταση, αλλά μόνο από την ΕΕ που θα αποζημιώνει οικονομικά την Ιταλία για τους μετανάστες που καταλήγουν εκεί«, έγραψε ο Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου