Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Τιμητική εκδήλωση για τον Παύλο Μελά

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


 Η «Πατριωτική Δύναμη – Προδρόμος Εμφιετζόγλου» τίμησε και φέτος τον Μεγάλο Ήρωα Παύλο Μελά, με επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Προδρόμο Εμφιετζόγλου, εκπροσώπησε η κα. Μελίνα Εμφιετζόγλου, ενώ το κόμμα εκπροσώπησαν επίσης οι Διευθυντές Σταύρος Φαρμάκης, Στέφανος Γούλας και Ανδρέας Νικολόπουλος, οι Περιφερειάρχες Κυριάκος Κερεμετζής ως Τελετάρχης και Αργύρης Μάντης, καθώς και ο Τομεάρχης Βορείου και Ανατολικής Αττικής, Μιχάλης Μπέλλος.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε πομπή προς το μνημείο του ήρωα, όπου κατέθεσαν στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου και του κόμματος η κα. Μελίνα Εμφιετζόγλου και ο κ. Μιχάλης Μπέλλος αντίστοιχα.

Τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαία προσφορά του Παύλου Μελά στην πατρίδα.

Η «Πατριωτική Δύναμη – Προδρόμος Εμφιετζόγλου» τιμά κάθε χρόνο τον Μεγάλο Ήρωα Παύλο Μελά, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του στην Ελλάδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου