Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Τρισάγιο για τους ήρωες του Έπους του 1940 και τον Εθνομάρτυρα Κ.Κατσίφα.

 

Θεσσαλονίκη  28η Οκτωβρίου 2020.
Μια 28η Οκτωβρίου που δυστυχώς η μισελληνική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φρόντισε να ποινικοποιήσει (δείτε εδώ ).


Η έκδοση από τις Διευθύνσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη αποφάσεων απαγόρευσης των μηχανοκίνητων πορειών του «Ιερού Λόχου 2012», μία μόλις ημέρα πριν την πραγματοποίησή τους και η έκδοση αντίστοιχου ΦΕΚ (στις 26/10/2020), περιόρισε ασφυκτικά τις κινήσεις μας αλλά δεν μας απέτρεψε να μεταφέρουμε το κάλεσμά μας μία ημέρα πριν και κόντρα στα σχέδιά τους (το ΦΕΚ 4743 της 26/10/2020 είχε υπογραφεί από 5 υπουργούς!) να πραγματοποιήσουμε τελικά την μηχανοκίνητη πορεία!

 
Οτιδήποτε θυμίζει ότι ο Ελληνικός Λαός στα δύσκολα, -από αρχαιότατων χρόνων- μπορεί και γράφει μοναδικές λαμπρές σελίδες θάρρους και απαράμιλλου ηρωισμού στο βιβλίο της  παγκόσμιας ιστορίας, δεν είναι ανεκτό από αυτούς που μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι. 

Όμως αυτή η 28η Οκτωβρίου επιτέλους ρίχνει τις μάσκες των υπαλλήλων της νέας τάξης όπου με το προσωπείο του πατριωτισμού δεκάδες χρόνια τώρα καπηλεύονται την φιλοπατρία των Ελλήνων.
Δυστυχώς δεκάδες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί προς απλούς Έλληνες που αυθόρμητα θέλησαν να εορτάσουν την εθνική επέτειο του "ΟΧΙ".

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι πλέον τα κόμματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
Αυτά που είναι με την Ελλάδα και τους Έλληνες και αυτά που υπακούν πιστά στις διαταγές των ξένων αφεντικών τους.


 


Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 
(το προηγούμενο βράδυ είχε πραγματοποιηθεί η μηχανοκίνητη πορεία μας, δείτε αναλυτικά εδώ και εδώ) ο σύλλογος μας θέλησε να τιμήσει τους ήρωες πεσόντες του Έπους του 1940 και τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα.Σε μια λιτή τελετή μαζί με μέλη και φίλους του συλλόγου μας τελέσαμε τρισάγιο για τους πεσόντες ήρωες του 1940 αλλά και τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα.
Την πρωτοβουλία και την ευθύνη για την δράση είχε το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας.


Στους παραβρισκομένους μοιράστηκε το παρακάτω φυλλάδιο με το ιστορικό της θυσίας του εθνομάρτυρα :  Δείτε το ολιγόλεπτο βίντεο από το κλείσιμο της τελετής (εδώ)
Τέλος χαιρετίζουμε όλους τους αγνούς Έλληνες και Ελληνίδες που αυθόρμητα σήμερα τίμησαν την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Ιερός Λόχος 2012


Θυμίζουμε: 
«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από την Μηχανοκίνητη πορεία στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική μας Επέτειο» εδώ: 
http://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/10/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου