Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

«Δημιουργική Κυψέλη Ενσωμάτωσης» η Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες λέει ο Πρωθυπουργός

 


Γράφει ο Πρόδρομος  Εμφιετζόγλου, Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης

Αφού προηγήθηκαν οι ειδήσεις για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, για να δοθεί η εντύπωση ότι οχυρώνεται η χώρα και ελέγχεται η παράνομη μετανάστευση, ο Πρωθυπουργός πήγε μετά σε εκδήλωση του Υπουργείου Μεταναστεύσεως και Ασύλου και εκφώνησε λόγο για την Κυβερνητική μεταναστευτική πολιτική.

«Η Ελλάδα», είπε «δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μια δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσων δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας».

Με απλά λόγια, κύριος στόχος της κυβερνητικής μεταναστευτικής πολιτικής παραμένει η ενσωμάτωση των παρανόμων μεταναστών, με συνοπτικές νομιμοποιήσεις και τη μη απέλαση αυτών που δεν δικαιούνται ασύλου.

Η υποτιθέμενη θωράκιση των συνόρων είναι διάτρητη, εάν δεν συνοδεύεται με απέλαση των παρανόμως εισερχομένων και διαμενόντων στη χώρα. Είναι διάτρητη επίσης εάν εφαρμόζεται αδιακρίτως για όλους η οικογενειακή επανένωση, μετά από πέντε χρόνια παραμονή. Με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι απαραίτητο η χώρα να αναστείλει την Οδηγία περί Οικογενειακής Επανενώσεως, με τη μορφή ενός μορατορίου, μέχρι να εκτιμηθούν τα προβλήματα που δημιουργεί η εφαρμογή της, με τον “νόμιμο” πολλαπλασιασμό, με τον τρόπο αυτό, του αριθμού των μεταναστών.

Η διακηρυσσόμενη από τον Πρωθυπουργό πολιτική  για ” λύση ” του δημογραφικού προβλήματος της χώρας με αλλόθρησκους και αλλοεθνείς μετανάστες και ο προβαλλόμενος ζήλος για “ενσωμάτωση” τους στην Ελληνική κοινωνία, δεν ανακόπτουν την παράνομη μετανάστευση, που αναζητά και βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους για είσοδο στη χώρα.

Ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των αλλογενών μεταναστών στη χώρα; Ποιος είναι ο αριθμός των εισερχομένων κάθε χρόνο; Πόσες Ισλαμουπόλεις έχουν δημιουργηθεί στην ηπειρωτική Ελλάδα; Είναι μεγάλη επιτυχία η μείωση του αριθμού των μεταναστών στα νησιά, όταν αυτή προκύπτει από τη μεταφορά τους στην ηπειρωτική χώρα;

Η Πατριωτική Ενωση καταγγέλλει την εμμονή της Κυβερνήσεως σε μια μεταναστευτική πολιτική ,που διασπά την εθνική συνοχή, αλλοτριώνει τη χώρα και δημιουργεί προφανή προβλήματα εθνικής ασφάλειας.

Τα προβαλλόμενα επιχειρήματα για ελλείψεις εργατικού δυναμικού μπορούν να αντιμετωπισθούν , βραχυπρόθεσμα, με συμβάσεις εργασίας περιορισμένου χρόνου και πράσινες κάρτες και, μακροπρόθεσμα, με τη διαμόρφωση και εφαρμογή μιας συστηματικής και ολοκληρωμένης δημογραφικής πολιτικής.

Η Πατριωτική Ενωση καλεί την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ακολουθούμενη ολέθρια μεταναστευτική της πολιτική και ν’ αντιληφθεί ότι αυτή υπονομεύει ευθέως την εθνική ταυτότητα και το εθνικό μέλλον της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου