Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ

Δελτίο Τύπου, Φωνή Λογικής, 

04 - 09 - 2024

Σαν σήμερα την 4η Οκτωβρίου 1955, πεθαίνει αιφνιδίως ο Αλέξανδρος Παπάγος, ενώ ήταν εν ενεργεία Πρωθυπουργός. Ο απαράμιλλος Στρατάρχης, ο Ιστορικός Ηγέτης της Ελληνικής Δεξιάς ο οποίος την 16η Νοεμβρίου 1952, θριάμβευσε στις Εθνικές Εκλογές με τον απαράμιλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, καταλαμβάνοντας το 49,22% των ψήφων και 238 έδρες στο Κοινοβούλιο.


Ο Αλέξανδρος Παπάγος, εκείνος που οδήγησε τον Ελληνικό Στρατό στο Έπος του 1940-1941, διαλύοντας τον ιταλικό φασισμό, εκείνος που το 1949 εξασφάλισε την Ελευθερία της Ελλάδας, συντρίβοντας τον κομμουνισμό, κυβέρνησε την περίοδο 1952-1955 και ανόρθωσε την ρημαγμένη μεταπολεμική Ελλάδα, εφαρμόζοντας φιλελελεύθερη οικονομική πολιτική, εμπέδωσε το αίσθημα Ασφαλείας στην Χώρα και άσκησε σθεναρή Εξωτερική Πολιτική, διεθνοποιώντας το Κυπριακό.


Αυτή η Αυθεντική Φιλελεύθερη Πατριωτική Δεξιά Παράταξη, της οποίας το ιδεολογικοπολιτικό υπόβαθρο αλλοιώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες, σήμερα επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να εξαφανιστεί τελείως από τον πολιτικό χάρτη.

Πρόκειται για εκείνη την Δεξιά της οποίας οι πολιτικές θέσεις ταυτίζονται με την Κοινή Λογική των Κοινωνικά και Εθνικά Σκεπτόμενων Ανθρώπων.


Την Δεξιά που γιγαντώνεται στην Ευρώπη και σύντομα θα θριαμβεύσει και στην Ελλάδα, για να ακυρώσει τα νεοταξικά σχέδια αλλοιώσεως της Εθνικής Ταυτότητας, φτωχοποιήσεως των Λαών, επιβολής της ορθοπολιτικής ατζέντας, ισλαμοποιήσεως του δυτικού κόσμου και εξοβελίσεως του Ελληνορωμαϊκού Πολιτισμού.


Αυτήν την Παράταξη οραματίζεται η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και αυτήν την Παράταξη έχει ανάγκη η Πατρίδα.

Την Παράταξη των Ιδανικών, των Αξιών και των Αγώνων.

Την Παράταξη της Κοινωνικής Συνοχής και της Αλληλεγγύης.

Την Παράταξη που θα ενώσει τους Έλληνες Πατριώτες και θα καταργήσει τη νοοτροπία του αριστερόστροφου μεταπολιτευτικού συστήματος, που είναι υποταγμένο στα κελεύσματα του εθνομηδενισμού και του δικαιωματισμού.


Ο Αλέξανδρος Παπάγος, το Διαχρονικό Ηγετικό Πρόσωπο της Ελληνικής Δεξιάς, ζει μέσω των επιτευγμάτων του και συνεχίζει να μας εμπνέει.


ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου