Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Επίκαιρες συζητήσεις στην σελίδα "Η Φωνή Του Έθνους" στις 15, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2020!



 Την Τρίτη 15/12 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γενιάς Ανδρέας μαζί με τον κ. Βαλασίδη Δημήτριο φιλοξένησαν τον πρόεδρο του συλλόγου "Δεσμοί Ελλήνων" και επικεφαλή της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική", κ.Γιάννη Κουριανίδη.
Δείτε την συζήτηση Facebook (εδώ) You Tube (εδώ) VK (εδώ)

Την Παρασκευή 18/12/2020 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γενιάς Ανδρέας μαζί με τον κ. Βαλασίδη Δημήτριο φιλοξένησαν τον βυζαντινολόγο κ. Ιωάννη Λαζαρίδη στην συζήτηση για την ελληνικότητα του Βυζαντίου. Δείτε την εκπομπή στο YouTube(εδώ) και  VK(εδώ)

Το Σάββατο 19/12/20 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γενιάς Ανδρέας μαζί με τον συναγωνιστή από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας κ. Κωνσταντίνο Τόνιο, φιλοξένησαν στην "Η Φωνή Του Έθνους" τον Αγιορείτη Μοναχό Πατήρ Παίσιο, σε μια συζήτηση για τα τρέχοντα εθνικά θέματα.
Δείτε την συζήτηση στο Facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ



Το σκέφτηκαν πολύ; Υπηρεσία Ασύλου ανάμεσα σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη !!!

Τον Ιούνιο -Ιούλιο 2019, μετά από ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ των Ελλήνων που κατοικούν στην περιοχή των Αγίων Πάντων για προστασία από τις ληστρικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών που είχαν καταλάβει παράνομα τα σταθμευμένα βαγόνια του ΟΣΕ στην υποβάθμιση της περιοχής Αγίων Πάντων -Νέου Σιδοροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, μέσα από συνεχιζόμενες αντιδράσεις μας, προκαλέσαμε την (προσωρινή) παρέμβαση των αρμοδίων (δείτε εδώ και εδώ) :





Πριν μόλις λίγους μήνες, τον περασμένο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020, αντιδρούσαμε  (δείτε εδώ και εδώ) σε περιστατικά απόπειρας βιασμών ακόμη και εις βάρος ανήλικων Ελληνίδων μαθητριών από «ανήλικους» λαθρομετανάστες:



Προειδοποιούσαμε τότε τους αδιάφορους στην πλειοψηφία τους κατοίκους ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει. 
Ότι η περιοχή τους μέρα με τη μέρα γκετοποιείται. 
Η περιουσία τους θα απαξιωθεί. 
Ότι στο τέλος θα φοβούνται ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή :




Την ώρα που οι Έλληνες υποχρεώνονται να παραμένουν «έγκλειστοι» λόγω «καραντίνας», 
ένοικοι μιας πολυκατοικίας απέναντι σχεδόν από τον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (η 1η εικόνα που θα αντικρίζουν οι τουρίστες που φθάνουν με τρένο!) αντιδρούν στην μεταφορά της «Υπηρεσίας Ασύλου» μέσα στην πολυκατοικία τους!!! 

Οι αντιδράσεις δεν είναι αποτελεσματικές, όταν γίνονται τελευταία στιγμή, και αφού έχει φτάσει το πρόβλημα κυριολεκτικά έξω από την πόρτα μας.

Έστω και τώρα όμως, στο χέρι τους είναι να δώσουν τη μάχη ή να αναγκαστούν να ξεπουλήσουν όσο όσο τις περιουσίες τους (όσες δεν είναι ήδη υποθηκευμένες με δάνεια) και να μετακομίσουν.
Η επιλογή είναι δική τους. 

Εμείς όπως πράξαμε σε ένα σωρό άλλες περιπτώσεις (πχ πρόσφατα στους κατοίκους των Βρασνών, εδώστους κατοίκους του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος εδώ), θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, αγωνιζόμενοι μαζί τους πάντα ειρηνικά, για να μην ισλαμοποιηθεί η γειτονιά, η πόλη, η Ελλάδα μας.
 
Να θυμίσουμε ακόμη (εδώ και εδώ) τις βαριές δικαστικές διώξεις σε βάρος της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» 3μιση χρόνια μετά τις αντιδράσεις τους! 

Στην Ελλάδα της «νέας κανονικότητας» που μας ετοιμάζουν, οι Έλληνες, άνεργοι, εξαντλημένοι οικονομικά, υπερχρεωμένοι, αδύναμοι να πληρώσουν ακόμη και τους φόρους για να κρατήσουν την πατρική τους περιουσία, θα διώκονται, θα δικάζονται και  θα καταδικάζονται, την ώρα που θα υλοποιούνται τα σχέδιά τους για αντικατάσταση των Ελλήνων και αποικιοποίσης της ευλογημένης σε γεωπολιτική θέση, σε φυσικό και ορυκτό πλούτο πατρίδας μας. 



Ακολουθεί το ρεπορτάζ που διαβάσαμε εδώ

Ιερός Λόχος 2012


Το σκέφτηκαν πολύ; Υπηρεσία Ασύλου ανάμεσα σε διαμερίσματα πολυκατοικίας!!!


Αριστερά (με τα ρολά κατεβασμένα η είσοδος της εφημερίδος 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και δεξιά διακρίνεται η μικρή είσοδος της πολυκατοικίας, που νοήμονες (...) θέλουν να εξυπηρετεί εκατοντάδες αλλοδαπούς αιτούμενους άσυλο!!!
Οι ένοικοι των 25 διαμερισμάτων από που θα πηγαίνουν στα σπίτια τους; Από τη διπλανή...ταράτσα;


Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν φόβους από την υπερσυγκέντρωση μεταναστών στην περιοχή του ΝΔ Σταθμού. Θεωρούν ακατάλληλο το κτήριο που επιλέχτηκε...

Αντίθετοι στη μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Ασύλου στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, από την περιοχή του Β ΚΤΕΟ, όπου λειτουργεί σήμερα είναι κάτοικοι της περιοχής και κυρίως οι ένοικοι των περίπου 25 διαμερισμάτων, του κτηρίου όπου προβλέπεται να μετεγκατασταθεί η υπηρεσία.

Μάλιστα ήδη έχει γίνει επιστολή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιώργο Αβαρλή, ενώ αναμένεται και το συμβούλιο της Β' Δημοτικής Ενότητας να λάβει ανάλογη απόφαση.

Η Υπηρεσία Ασύλου λειτουργεί σήμερα στην περιοχή του Β' ΚΤΕΟ (περιοχή Λαχαναγοράς), με κάποια προβλήματα όμως, από τα οποία το κυρίαρχο είναι οι κακές συνθήκες αναμονής των μεταναστών που αιτούνται άσυλο, αλλά και η φιλοξενία της υπηρεσίας σε kibo.

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επέλεξε την πολυκατοικία τις οδού Μοναστηρίου 85, απέναντι από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, με ενοίκιο ύψους 68.000 ευρώ το χρόνο!

Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι ένοικοι της επταώροφης πολυκατοικίας, που





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου