Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά τα Χριστούγεννα, στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζουμε την Πατρίδα μας!Σε μία Πατρίδα διαλυμένη από τα μνημόνια και την κρατική τακτική των ξενόδουλων κυβερνήσεων, ο Ελληνικός Λαός καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του εγκλεισμού που μας επέβαλλε η ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά καλούνται να εορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα μέσα στην ανέχεια και την πενία που τους προκάλεσε ο οικονομικός στραγγαλισμός της πολιτικής των  μνημονίων της τελευταίας δεκαετίας και των εγκλεισμών  .

 
Στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της πατρίδας μας, ζοφερή εικόνα αποτελούν τα συνεχόμενα κλειστά μαγαζιά. Τα γκέτο των αλλοδαπών κατάφεραν να μαραζώσουν οικονομικά το κέντρο της Αθήνας και προσεχώς και τις υπόλοιπες πόλεις αφού ο εποικισμός της Πατρίδας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αυτά τα Χριστούγεννα και πάλι οι μεγάλες πολυεθνικές θα συγκεντρώσουν τις ελάχιστες οικονομίες ή τα τελευταία επιδόματα που μοιράζονται λίγο πριν γονατίσει οικονομικά η πατρίδα μας.
Για ακόμη μία φορά τα κέρδη των επιχειρήσεων θα καταλήξουν να μεταφέρεται στο εξωτερικό, εάν δεν προτιμήσουμε ως αγοραστικό κοινό να στηρίξουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Αλυσίδες που προσβάλλουν τις αξίες του έθνους και της ορθόδοξης πίστης μας όπως LIDL(δείτε εδώεδώεδώεδώ), Jumbo (δείτε εδώ) , Praktiker (δείτε εδώ) καθώς και  διαδικτυακές αγορές άγνωστου προέλευσης πρέπει να αποκλειστούν από εμάς! 
Στον αντίποδα αυτού, η Ελληνική Οικογένεια, ο βασικός πυρήνας του έθνους μας δοκιμάζεται για ακόμη μία χρονιά. Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει άνεργο ή απλήρωτο εργαζόμενο μέλος της. 

Σε όλη αυτή την δυσμενή οικονομική κατάσταση για την Πατρίδα μας, τα κάτωθι πατριωτικά σωματεία και συλλογικότητες αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να δράσουμε  ώστε να ευαισθητοποιήσουμε το αγοραστικό κοινό με στόχο την στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η δραστηριότητα θα έχει διττή κατεύθυνση:
α) συνεχόμενες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο και ειδικότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και
β) διανομή φυλλαδίων με μηνύματα υπέρ των ελληνικών επιχειρήσεων τις ημέρες της εορταστικής περιόδου.

Συνάμα καλούμε και όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας να τυπώσουν το φυλλάδιο που παραθέτουμε και να το διανείμουν στις περιοχές τους ή να κοινοποιούν τις σχετικές φωτογραφίες ή μηνύματα που θα δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε για την Πατρίδα μας, είναι να στηρίξουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Επιλέγουμε να στηρίξουμε τους Έλληνες ώστε τα χρήματα να μείνουν στο τόπο μας.
Τώρα περισσότερο από ποτέ, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους μας.
Στηρίζοντας τις Ελληνικές επιχειρήσεις , στηρίζουμε τις Ελληνικές Οικογένειες, στηρίζουμε την Ελλάδα!
Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε την Πατρίδα μας!Την  παρακάτω ανακοίνωση υπογράφουν κατά ονομαστική σειρά οι πατριωτικές και ελληνορθόδοξες δυνάμεις :

1) Ένωσις Ελλήνων Πολιτών Για Την Μακεδονία
2) Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
3) Ιερός Λόχος 2020 Γερμανίας
4) Ιερός Λόχος Τομέας Λάρισας
5) Κάστρο Σερρών
6) Μακεδόνες Μαχητές
7) Μακεδονική Σάρισσα
8) Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου
9) Πατριωτική Ένωση Αργολίδος
10) 
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου