Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ο Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Βοιωτίας τίμησε την μνήμη των Ηρώων Αξιωματικών των Ιμίων!

 


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες ήρωες πιλότους μας των Ιμίων 1996.
 Οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός έπεσαν νεκροί
Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος τα ξημερώματα της 31 Ιανουαριου 1996.

Η τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία από τους συναγωνιστές της  Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας, και το παρόν έδωσε και  ο τομέας του Ιερού Λόχου στην Βοιωτία.
Μετά το τέλος της λειτουργίας εκφωνήθηκαν λόγοι Τιμής και Μνήμης ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές και σιτάρι.
Ακολούθησε συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας και προτάσεις για μελλοντικές δράσεις.

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως μόνο όταν υπάρχει  συνεργασία μεταξύ αγνών εθνικιστικών κινήσεων, με μοναδικό συμφέρον αυτό της Πατρίδας, θα μπορέσει  να υπάρξει και ένα καλύτερο αύριο από το ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν οι πολιτικάντηδες, χωρίς θρησκεία, χωρίς πατρίδα και χωρίς έθνος.
Και ήδη την πρώτη "γεύση" την γευόμαστε καθημερινά...

Ιερός Λόχος 2012-Τομέας Βοιωτίας

Προσοχή σε τι αγοράζουμε!Boycott στα προϊόντα Halal και Kosher. Όχι στον βασανισμό των ζώων!


 

Από το 2017 η νομοθεσία για την θρησκευτική σφαγή των ζώων στην Πατρίδα μας άλλαξε για να ικανοποιηθούν οι μουσουλμανικές και εβραϊκές κοινότητες.
Η τέλεση θρησκευτικών σφαγών (τύπου kosher και halal), χωρίς αναισθησία είναι πλέον σύμφωνη με το ισχύον ελληνικό δίκαιο, σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (δείτε την απόφαση εδώ).

Η γνωμοδότηση 92/2017 εκδόθηκε έπειτα από σχετικό ερώτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ ελήφθη υπόψη στην έκδοση της νέας υπουργικής απόφασης αναφορικά με τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται για τη σφαγή ζώων σε σφαγεία στο πλαίσιο λατρευτικών τύπων.
Υπενθυμίζουμε ότι το 2017 κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κατά τα άλλα δηλώνουν οικολόγοι και ευαισθητοποιημένοι στα δικαιώματα των ζώων...
Τόσο η μουσουλμανική halal όσο και οι εβραϊκές τελετές kosher απαιτούν οι κρεοπώλες να σφάζουν το ζώο, κόβοντας το λαιμό του και στραγγίζοντας το αίμα.Η σφαγή και η εν συνεχεία αφαίμαξη θηλαστικού ζώου χωρίς την προηγούμενη ακαριαία αναισθητοποίησή του, όπως συμβαίνει στη θρησκευτική σφαγή, έχει αναμφίβολα τα χαρακτηριστικά του βασανισμού.

Η άρνηση της υποβολής κάθε έμβιου όντος σε βασανισμό, δεν συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία και οπωσδήποτε δεν ενέχει καμία έννοια προσβολής της τελευταίας, αλλά αποτελεί αρχή ανεξάρτητη, η οποία καταδεικνύει τον βαθμό πολιτισμού μιας χώρας και την πρόοδο που έχει επιτελέσει με την πάροδο του χρόνου στην εξέλιξή της.

Ο πολιτισμός μιας χώρας κρίνεται και αποδεικνύεται κυρίως από την προστασία που παρέχει σ' εκείνους, που δεν έχουν την δυνατότητα να την αξιώσουν. Το ζώο δεν μπορεί να αξιώσει τίποτε.
Επαφίεται στην Πολιτεία να προστατεύσει αν όχι την ζωή του, τουλάχιστον τον ανώδυνο θάνατο του.
Σε εμάς επαφίεται να αποκλείσουμε από τις αγορές μας προϊόντα που φέρουν την ένδειξη HALAL ή KOSHER.
Τέλος από το 2019 στο Βέλγιο έχει απαγορευτεί η σφαγή των ζώων με τις εν λόγω μεθόδους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου