Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Εύα Καϊλή: «Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής»


 Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, τον σύντροφό της και το μωράκι τους, αλλά και τη χυδαία κριτική που έχει δεχτεί.


Η απώλεια της Φώφης μας σόκαρε όλους, αισθανόμασταν πως πάντα κερδίζει τις μάχες. Λόγω της απόστασης δεν βλεπόμασταν συχνά και πολλές φορές δεν συμφωνούσαμε πολιτικά, όταν όμως γεννήθηκε η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Εύα τώρα θέλει οργάνωση για να τα καταφέρεις”», είπε αρχικά η Εύα Καϊλή.


Για τον σύντροφο της, αλλά και το μωράκι τους, η Εύα Καϊλή είπε: «Γέννησα πριν 9 μήνες ένα κοριτσάκι και όλα φωτίστηκαν αλλιώς. Η καραντίνα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση να κάνω ένα παιδί. Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος.

«Η εμφάνισή μου όσο με βοήθησε τόσο με δυσκόλεψε. Έχω δεχτεί χυδαία κριτική επειδή είμαι γυναίκα, επειδή ήμουν νέα στην πολιτική. Και από πολιτικούς έχω ακούσει ότι “έλα, μια κοπελίτσα είναι” και απάντησα», πρόσθεσε η Εύα Καϊλή στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Εύα Καϊλή είπε: «Δυο φορές βγήκα πρώτη στη Θεσσαλονίκη και δύο φορές πήρε ο πρόεδρος της έδρα μου. Αυτό με πείσμωσε και μου έδωσε δύο ευκαιρίες. Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής και μετά έκανε το ίδιο και ο Βαγγέλης Βενιζέλος».


ΠΗΓΗ: https://meaculpa.gr/eya-kaili-o-giorgos-papandreoy-moy-pi/?fbclid=IwAR3Ywh3U6XfYGjUExHBl5x2zV533XSVr-EMZgEDWUKaEdQ1uPDTPChnZR_4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου