Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Τα «γαλάζια» στελέχη που ψάχνουν άκρες σε… Φαήλο-Τζήμερο-Μπογδάνο

 


Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Καθώς οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, αρκετά είναι τα «γαλάζια» στελέχη που, εκτιμούν ότι δεν έχουν καλές πιθανότητες να εκλεγούν στη Βουλή μέσω των συνδυασμών της Νέας Δημοκρατίας, και αναζητούν… εναλλακτικές.

 

Το κόμμα Βελόπουλου, με το πλεονέκτημα της κοινοβουλευτικής παρουσίας του, δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες, και έτσι το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται «κυκλωτικές» κινήσεις, από δυσαρεστημένους «γαλάζιους» προς τον κομματικό συνασπισμό Φαήλου Κρανιδιώτη-Θάνου Τζήμερου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

 

Αρκετοί από αυτούς έχουν «πατριωτικό» παρελθόν με τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, οι περισσότεροι ωστόσο συνομιλούν με περισσότερη άνεση με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με κομματικούς «πυρήνες» στελεχών στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: https://ysterografa.gr/ta-galazia-stelexi-pou-psaxnoun-akres/?amp&fbclid=IwAR3c10NJs6Qi8Z0qH2_OO5VXBENFILkmSTalKE3IrFeRKrl2PrdTRtopMic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου