Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

H MIT «σπρώχνει» τρομοκράτες στην Ευρώπη: Eποπτεύει τη μεταφορά τζιχαντιστών του ISIS για διεξαγωγή τρομοκρατικών ενεργειών – Δείτε έγγραφο


Μετά την πρόκληση των Τούρκων στην Α.Μεσόγειο κατά της Ελλάδος με θέμα την ΑΟΖ, νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την δράση της ΜΙΤ σε Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανόμενης πιθανόν και της χώρας μας, από αραβικό πρακτορείο ειδήσεων.

Οι αναμφισβήτητες αποδείξεις δείχνουν ότι το τουρκικό κράτος έχει ισχυρή σχέση με το ISIS, με την υποστήριξη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT, η οποία εποπτεύει τα ταξίδια και μεταφέρει εξειδικευμένους τζιχαντιστές του ISIS σε ευρωπαϊκές χώρες μέσω ειδικών γραφείων.

Το πρακτορείο ειδήσεων Hawar (ANHA) έλαβε έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ευθύνη και την εποπτεία της τουρκικής υπηρεσίας στα γραφεία των μισθοφόρων του ISIS στην Τουρκία, η αποστολή των οποίων είναι να διευκολύνουν τη μεταφορά τζιχαντιστών μισθοφόρων από τη Συρία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μέσω Τουρκίας.

Μεταξύ των εγγράφων που ελήφθησαν από το αραβικό πρακτορείο ειδήσεων, υπάρχουν επιστολές που “μαρκάρονται” με το δαχτυλίδι των μισθοφόρων του ISIS, και απευθύνονται στα αποκαλούμενα «άτομα ασφαλείας στην Τουρκία».
Αυτές καλούν του Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ να διευκολύνουν το ταξίδι του προσώπου που κατονομάζεται στην επιστολή από την Τουρκία σε μία από τις ευρωπαϊκές χώρες, για να εκτελέσει ο ίδιος τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί μέσω οδηγιών που θα του δοθούν από τα «μέλη ασφαλείας στην Τουρκία».

Η επιστολή αναφέρει ότι οι οδηγίες για την εξουσιοδότηση του προσώπου που μετακινήθηκε στην Τουρκία εκδόθηκε απευθείας από τον δολοφονηθέντα ηγέτη του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.
Τα τελευταία χρόνια, οι μισθοφόροι του ISIS πραγματοποίησαν σειρά τρομοκρατικών ενεργειών σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.
Η Τουρκία θεωρείται χώρα-γέφυρα για τη μεταφορά μισθοφόρων από τη Συρία και την Τουρκία προς τις ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες η Τουρκία εκμεταλλεύεται τους τζιχαντιστές του ISIS για να εκβιάσει,ευρωπαϊκές χώρες και να ασκήσει πίεση σε αυτές ώστε να υποκύψουν στις απαιτήσεις της Άγκυρας για να εφαρμόσουν τα σχέδιά της, αναφέρει το αραβικό πρακτορείο ειδησεων.
Το πρακτορείο ειδήσεων Hawar AHHA έλαβε μια λίστα με ονόματα μελών του ISIS, στους οποίους δόθηκαν επίσημες επιστολές για να μετακινηθούν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες μέσω της Τουρκίας και οι οποίοι ευρίσκονται τώρα υπό την επίβλεψη ειδικού γραφείου στο τουρκικό έδαφος, το οποίο εποπτεύεται από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT.
Μιλάμε για ένα τρομερό σενάριο εφόσον όλα αυτά αποκαλυφθούν ως αληθινά, διότι θα εγείρουν πολλές ενστάσεις για τον Ερντογάν και την δράση του από Βαλκάνια έως την κεντρική Ευρώπη.
Έντονο προβληματισμό και ανησυχία στις Αρχές προκαλεί η είσοδος και διασπορά αλλοδαπών, σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι έχουν πολυετή παρουσία στα πεδία των μαχών της Συρίας, πολεμώντας στο πλευρό των τζιχαντιστών.
Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι αν αυτοί οι άνδρες που έχουν εμπειρία των πραγματικών μαχών έρχονται στη χώρα μας ως «απλοί» μετανάστες για να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη ή έχουν και άλλες βλέψεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, σε κάθε περίπτωση οι ελληνικές διωκτικές Αρχές είναι επί ποδός και παρακολουθούν στενά τις κινήσεις τους, ελέγχοντας τους πάντες και τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου