Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ενωμένοι όσο ποτέ!



Γράφει ο Απήγανος

Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος δεν έχει τον Θεό του και φυσικά δεν με εκπλήσσει. Είναι μόνιμη κατάσταση, το να κοροϊδεύει τον κόσμο και να προκαλεί την νοημοσύνη του. Παριστάνει τον κόκορα σε κάποια θέματα που μόνο αυτός νομίζει ότι έχει το πλεονέκτημα και κάνει την κότα εκεί που έχει κάνει λαδιές, δηλαδή στα περισσότερα.

Εν ολίγοις. Προκαλεί με πολύ ύφος, καθημερινά τους Νεοδημοκράτες βουλευτές και τον πρωθυπουργό για το τι θα ψηφίσουν όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, υπονοώντας ότι κάποιοι μέσα από την Ν.Δ. θα τον δυσκολέψουν. Αυτή η συμφωνία για την οποία τόσο καμαρώνει ο ίδιος. Για το πώς κατάφερε να χαρίσει ιστορία, εθνότητα και γλώσσα σε ένα ανύπαρκτο κράτος. Και να ξέρεις. H ΚΟ της Ν.Δ. είναι μια γροθιά διότι ο πρωθυπουργός είχε την μόρφωση και την παιδεία να αντιλαμβάνεται και να σέβεται πλήρως την στάση ζωής κάποιων βουλευτών.

Από την άλλη, έχετε ποτέ ακούσει τον Τσίπρα να καμαρώνει, για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας, το υπερταμείο που θα λειτουργεί για 98 χρόνια υπό ξένη διοίκηση; ΠΟΤΕ.

Τον έχετε ποτέ ακούσει, να καμαρώνει, γιατί δεν κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ που τον έλεγε, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, παράνομο και αντισυνταγματικό; Τον έχετε ποτέ ακούσει, να καμαρώνει γιατί άλλαξε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Για τους νεκρούς στο Μάτι ; για, για, για… ΠΟΤΕ!!

Τον έχετε ποτέ ακούσει έστω και μια φορά να απολογείται γιατί δεν πήρε τα λεφτά από τους Γερμανούς;
Για όλα τα ανωτέρω και δεκάδες άλλα η απάντηση είναι ΟΧΙ ΠΟΤΕ.

Και δε θα ειναι περίεργο,  αν τον δούμε να ηγείται και των κινητοποιήσεων όταν οι ξένοι αποφασίσουν να βάλουν χέρι στην περιουσία των Ελλήνων, αρχίζοντας από την ιδιωτικοποίηση των υδάτων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Και δεν το λεμε τυχαία διότι το έχει  κάνει. Με την COSCO. Ούρλιαζε και μετά, τους παραχώρησε άλλο τόσο χώρο. Το ίδιο έκανε και για τα 7 περιφερειακά αεροδρόμια, με τους αγρότες, πάνω στα τρακτέρ.

Όλη του η πολιτική ζωή είναι χτισμένη πάνω σε μια κούφια επανάσταση με ωραία λόγια, μεγάλα ψέματα και ασυνέπεια. Μια πολιτική διαδρομή χτισμένη στη λάσπη και τις ύβρεις κατά των αντιπάλων του. Αυτά του έμαθαν, αυτά διάβασε, αυτά εφάρμοσε.

Υστερόγραφο. Και για να μην έχεις αγωνία τι θα κάνει ο εφιάλτης σου όταν θα έρθει στην Βουλή για ψήφιση, η επικύρωση της σύμβασης των Σκοπίων, μάθε ότι, “Το “μέχρι τέλους” και το “ΟΧΙ”  είναι στάση ζωής”. Γι’ αυτό και κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια και τον πατριωτισμό του.

http://lastpoint.gr/enomeenoi-oso-pote/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου