Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Παρέμβαση του συλλόγου μας μετά από απόπειρα βιασμού Ελληνίδας μαθήτριας από λάθροεισβολέα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

 




Για ακόμη μία φορά ο σύλλογος μας ενέργησε αστραπιαία με δυναμική παρέμβαση έξω από το σχολικό συγκρότημα  όπου πριν λίγες μέρες Ελληνίδα μαθήτρια δέχτηκε επίθεση από μαθητή λαθροεισβολέα που φοιτά σε παρακείμενο σχολείο, με σκοπό τον βιασμό.

Το γεγονός ενώ θορύβησε την τοπική κοινωνία, εντούτοις έγινε προσπάθεια να μην δοθεί δημοσιότητα ώστε να μην χαλάσει η εικόνα της «ειρηνικής συνύπαρξης» που κράτος και νέα τάξη προπαγανδίζουν.  
Τα ελάχιστα τοπικά ιστολόγια (κυρίως) που δημοσίευσαν την είδηση, την υποβίβασαν ως τάχα επίθεση ενός «ανήλικου» (πως προκύπτει αυτό; επειδή έτσι δήλωσε ο ίδιος;)!



Όμως ο Ιερός Λόχος 2012 για ακόμη μία φορά ήταν εκεί, στον δρόμο και στις γειτονιές, για να βροντοφωνάξει ότι το προσφυγικό είναι μία απάτη γιατί στην πραγματικότητα είναι εποικισμός.
Πιο συγκεκριμένα με αγανάκτηση διαβάσαμε (εδώ) την είδηση  με τίτλο  :


«Τον απόλυτο τρόμο έζησε μέρα μεσημέρι μία μαθήτρια στον Εύοσμο μετά το σχόλασμα από Λύκειο της περιοχής.
Στα χέρια αλλοδαπού μαθήτρια στον Εύοσμο - Εφιαλτικές στιγμές μετά το σχολείο - Μαρτυρίες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη»

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι :

«Το Ράδιο Θεσσαλονίκη δέχθηκε καταγγελία για απόπειρα βιασμού την περασμένη Παρασκευή. Ερευνώντας το περιστατικό σήμερα με επιτόπιο ρεπορτάζ προέκυψε ότι θύμα είναι μία μαθήτρια τρίτης Λυκείου και δράστης ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά και είναι μαθητής Γυμνασίου στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με το θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη η ανήλικη μαθήτρια, την περασμένη Παρασκευή σχόλασε και την ώρα που πήγαινε σπίτι της δέχθηκε την επίθεση από τον ανήλικο αλλοδαπό σε ένα στενό.»

Από την στιγμή που μας πληροφόρησαν φίλοι του συλλόγου μας για την απόπειρα βιασμού της Ελληνίδας μαθήτριας, άμεσα συστάθηκε δεκαμελή ομάδα και κινηθήκαμε αρχικά προς την εσωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ευόσμου.







Η προσπάθεια μας να αναρτήσουμε πανό διαμαρτυρίας στην πεζογέφυρα που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό,  εμποδίστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη της ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ οι οποίοι μας απαγόρεψαν κατηγορηματικά να ανοίξουμε (και φυσικά να αναρτήσουμε) οποιαδήποτε πανό, πάνω στην πεζογέφυρα.
Ο Ιερός Λόχος 2012 πονάει πολύ το σύστημα και αυτό φαίνεται  στις ακτιβιστικές μας δράσεις που συναντάμε ισχυρότατη πάντα αστυνομική δύναμη.



Αυτό φυσικά δεν μας πτόησε αλλά αντιθέτως μας όπλισε με περισσότερη πίστη.
Με δυναμισμό κινηθήκαμε πεζοί με Ελληνικές Σημαίες και με συνθήματα κατά του λαθροεποικισμού
μέσα στις γειτονιές του Ευόσμου και προς το σχολικό συγκρότημα που φοιτά η ανήλικη Ελληνίδα μαθήτρια.
Φτάνοντας στο σχολείο που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, τα εθνικά συνθήματα δόνησαν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.  Συγχρόνως εκατοντάδες φυλλάδια σκορπίστηκαν πέριξ της περιοχής.



Μετά από αρκετή ώρα αποχωρήσαμε από τον χώρο πραγματοποιώντας ακόμα μία δυναμική βόλτα στον Εύοσμο όπου μας ενθουσίασε ότι οι κάτοικοι όχι μόνο βγήκαν στα μπαλκόνια να δούνε τι συμβαίνει αλλά κυρίως οι ηλικιωμένοι μας χειροκροτούσαν φωνάζοντας "μπράβο" και επαναλαμβάνοντας κάποιοι και τα συνθήματα μας!

Για ακόμη μία φορά είναι ολοφάνερο ότι ο αγώνας μπορεί να είναι δυναμικός και συγχρόνως αποδεκτός από τον Ελληνικό Λαό όταν εκφράζεται με ήθος και αξιοπρέπεια όπως προστάζουν τα Ιδανικά του Ελληνορθόδοξου Εθνικισμού!  

Τέλος υποσχόμαστε ότι καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη από τους λαθροεισβολείς. Με κάθε νόμιμο μέσο και με όσα περιθώρια μας αφήνει το ανθελληνικό κράτος, θα είμαστε πάντα εκεί που πρέπει για να μην συνηθίσουμε την παραβατικότητα και την εισβολή!
Δείτε το βίντεο εδώ : https://vk.com/video-182707251_456239125

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ

ΙΣ ΧΡ
ΝΙ ΚΑ



Ιερός Λόχος 2012  -  Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου