Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: "Εσείς με τον Κουφοντίνα και εμείς με τη Δημοκρατία"



"Είπε πάλι τη μισή αλήθεια" τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στα λεγόμενα του κ. Χαρδαλιά για μη ύπαρξη ειδικής άδειας για βαπτίσεις.

"Καταρχάς κ. Σκουρλέτη οφείλω να σας πω ότι ήσασταν πολύ πιο κόσμιος για το προσωπικό μου θέμα από ότι ο αρχηγός σας. Να του κάνετε μερικά μαθήματα πολιτισμού. Χαίρομαι ιδιαίτερα δε που δεν αναφερθήκατε καθόλου σε ενδεχόμενη πλαστογραφία. Θα το επαναλάβω, σκέφτομαι αν κινηθώ και νομικά κατά του κ. Τσίπρα" ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.



Και συνέχισε: "Ήρθε στην Βουλή των Ελλήνων ο κ. Τσίπρας και υιοθέτησε τον βόθρο του διαδικτύου κατά πολιτικού του αντιπάλου, εγκαλώντας με, στα σοβαρά, ότι πλαστογράφησα ένα έγγραφο για να γίνω νονός. Λες και δεν μπορούσα να γίνω νονός έναν ή δύο μήνες μετά. Έπρεπε να γίνω αυτή την Κυριακή. Και τα λέει αυτά στα σοβαρά ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας. Διάβασε πέντε τρολ και τα έφερε στη Βουλή. Δεν ήταν δικό μου το θέμα ήταν της οικογενείας".

"Ο κ. Σκουρλέτης είπε πάλι τη μισή αλήθεια"

"Ο κ. Σκουρλέτης είπε πάλι τη μισή αλήθεια" ανέφερε ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης. "Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι δεν υπάρχει ειδική άδεια. Πράγματι. Αλλά είπε και κάτι άλλο. Ότι δεν υπάρχει μεν ειδική άδεια για να πας τώρα να βαπτίσεις, αλλά όταν βγήκε η ΚΥΑ όσοι είχαν προγραμματισμένη βάπτιση από πριν και τους έπιασε η απαγόρευση, είχαν το δικαίωμα να πάνε στην υπηρεσία και να εκθέσουν τους λόγους γιατί δεν θα μπορούσαν να αναβάλουν τη βάπτιση. Είπε μάλιστα ο κ. Χαρδαλιάς, ότι δόθηκαν περίπου 10 τέτοιες άδειες. Μία από αυτές τις άδειες ήταν του κ. Κατωπόδη" πρόσθεσε.

"Εσείς με τον Κουφοντίνα και εμείς με τη Δημοκρατία"


"Κύριε Σκουρλέτη, ζούμε σε μία χώρα που ο Έκτωρ Κουφοντίνας. δηλαδή ο γιος του δολοφόνου του Παύλου Μπακογιάννη, απευθύνεται διαδικτυακά στη Ντόρα Μπακογιάννη και την αποκαλεί δολοφόνο για το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή. Θέλω να καταλαβετε τι έχετε επιτρέψει να γίνει στην Ελλάδα. Ο γιος του δολοφόνου του Παύλου Μπακογιάννη εγκαλεί τη Ντόρα Μπακογιάννη, τη χήρα, ως δολοφόνο για ένα τροχαίο δυστύχημα, γιατί τους αφήνετε εσείς με αυτά που κάνετε. Έχετε φέρει στην Ελλάδα όλον τον βόθρο του ΣΥΡΙΖΑ. Προσέξτε λοιπόν τι κάνετε. Ένα τροχαίο δυστύχημα για το οποίο όλοι κλαίμε και όλοι πονάμε, έγινε ζήτημα πολιτική αντιπαράθεσης με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στην μεταπολίτευση" ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

"Εσείς με τον Κουφοντίνα και εμείς με τη Δημοκρατία αφού το θέλετε έτσι" κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

http://anaxfiles.blogspot.com/2021/03/blog-post_20.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fanaxfiles+%28%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F+FORUM%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου