Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑ

 



ΠΡΟΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ … ΕΤΑΙΡΕΣ ….

Χωρίς πολλά δικά μας λόγια …. Τα λέμε και τα ξαναλέμε προς αφύπνιση!    Τα συμπεράσματα δικά σας ….Επίκαιρα αποσπάσματα. Διαφυλάξτε τα.

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.

Mη επιβολή κυρώσεων από την Ε.Ε. με πρωταγωνιστή το Βερολίνο

Και επαινετικά σχόλια για την Τουρκία από τον ανεκδιήγητο Τζόζεπ Μπορέλ!

Τα πήραν πίσω, υποχώρησαν»! Πανηγυρίζει η «Yeni Şafak» μετά τις αποκαλύψεις του πρακτορείου Reuters ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση όχι μόνο δεν σχεδιάζει να επιβάλει νέες κυρώσεις στην Τουρκία, αλλά έχει παγώσει και τις υπάρχουσες. «Δεν ισχύουν ούτε οι κυρώσεις που είχαν επιβληθεί από την Ε.Ε. τον περασμένο Δεκέμβριο σε τρεις ανώτερους αξιωματούχους της κρατικής εταιρίας πετρελαίων (TPAO)» γράφει σε διθυραμβικούς τόνους η «Turkiye».

«Οι Βρυξέλλες απέφυγαν μέτρα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση με την Αγκυρα» σημειώνει η «Milliyet».

H «Hürriyet» πλέκει το εγκώμιο του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Τζόζεπ Μπορέλ: «Ο αρμόδιος μίλησε, η Ε.Ε. θέλει καλές σχέσεις με την Τουρκία». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη ο Μπορέλ στη Ρώμη σε συνάντηση που είχε με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι ντι Μάιο: «Οι συνεχιζόμενες ελληνο-τουρκικές, διερευνητικές συνομιλίες και η ανακοινωθείσα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών στην Τουρκία δείχνουν ότι έχουμε μια καλή δυναμική στις σχέσεις με την Τουρκία» δήλωσε ο Μπορέλ, σύμφωνα με την «Hürriyet».

O προκλητικός Ακάρ δηλώνει ιταμά …. «Οι ασκήσεις που πραγματοποίησε η Ελλάδα με σκοπό την πρόκληση, η στρατιωτικοποίηση των νησιών, κατά παράβαση των συμφωνιών, ο ελλιμενισμός ξένων πολεμικών σκαφών σε αυτά τα νησιά, η διεκδίκηση υφαλοκρηπίδας ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο, οι παράλογες απαιτήσεις στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο έχουν αυξήσει φυσικά την ένταση. Αυτές οι προκλητικές ενέργειες και απειλές δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές. Ολες αυτές οι αξιώσεις είναι αντίθετες με το Διεθνές Δίκαιο, είναι επιβλαβείς για την κοινή λογική» είπε σε ένα ντελίριο προκλητικότητας ο Ακάρ, για να προσθέσει απειλητικά: «Η μεγαλύτερη ζημιά θα είναι για τον ελληνικό λαό, που πρέπει να το δει και να το γνωρίζει». Και το επιδόρπιο του: «Παρά την παράνομη στάση της Ελλάδας, η Τουρκία προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο μέσω διαπραγματεύσεων» Αυτές είναι οι μέρες και πράξεις των θρασύτατων Τούρκων και ανοχές τω σημερινών δόλιων Ευρωπαίων έναντι τους …

 Ας δούμε λοιπόν  τι έλεγαν άλλοτε, μερικοί διαπρεπείς πρόγονοι τους, από τους εκατοντάδες, που έγραφαν και μιλούσαν με την γλώσσα της αλήθειας, περί Τούρκων …

Ο μεγάλος *Νίτσε ( Friedrich Nietzshe) το 1872, στο μεγαλειώδες του βιβλίο   « Η γέννηση της τραγωδίας» στο κεφάλαιο 15, ( Μνημειώδες έργο του Τάδε έφη Ζαρατούστρας), αναφέρει για το Ελληνικό Έθνος…:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξης του, ο δυτικοευρωπαϊκός «πολιτισμός», προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε και να δημιουργούσαν φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στην σύγκριση του, με το ελληνικό μοντέλο συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικό, ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφος του. 

Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους, δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαν μια για πάντα να απαλλαγούν από αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι οι άνθρωποι συνεχίζουν να νοιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, που και που κάποιος εμφανίζεται, που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, που διδάσκει, ότι οι Έλληνες είναι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα, τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχομένωνπολιτισμών, είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, σε σχέση με τους ηνίοχους Έλληνες, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με Αχίλλειο πήδημα…» Νίτσε – Επιστολή προς τον γιό του 5 Ιουλίου 1815

Μια ολοκληρωμένη σοφή απάντηση, γιατί τους Έλληνες κανείς δεν τους θέλει (  Ίδετε. Μιλούν οι δόλιοι ολετήρες οι ευεργετηθέντες από τον Ελληνικό Πολιτισμό - Εθνικές καταστροφές – Μικρά Ασία - Κύπρος.)

*Σημειώνεται ότι ο Νίτσε ήταν επηρεασμένος από πολλούς Έλληνες αρχαίους φιλοσόφους, Ηράκλειτο, Παρμενίδη, Πρωταγόρα, Δημόκριτο, Επίκουρο, Εμπερδοκλή, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Σωκράτη κ.ά. 

Οι άλλοι δύο πεφωτισμένοι γερμανοί συγγραφείς και ποιητές είπαν:

Αποσπάσματα.

Johan Wofgang Goethe – Γκαίτε: Οι Έλληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοι μου. Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής, καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους. Ότι είναι η καρδιά και ο νους για το σώμα, είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα…Καταραμένε ‘Ελληνα πόσο μικρός και μηδαμινός είμαι μπροστά σου…;

(Κείμενα.)

Ο Friedrich von Schiller ( Σίλλερ) γράφει: Καταραμένε ‘Ελληνα, όπου γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου σε βλέπω…, σε βρίσκω.. κορυφαίο και ανυπέρβλητο… Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση…Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος μηδαμινός…; Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και την ανεμελιά μου...; (Συγγράμματα Σίλλερ) Απόσπασμα

Επιπρόσθετα…Ο Γκαίτε εκφράζει τον θαυμασμό του για την Ελλάδα, σαν την μοναδική στον κόσμο πολιτισμένη χώρα…Ο λόρδος Βύρων… Μένω εκστατικός στο όραμα της Ελληνικής αρχαιότητος…Θέλω να δημιουργήσω μιαν Ελλάδα μέσα μου… Διαβάζοντας τα λόγια του Πινδάρου «επικρατείν χρή» είδα το φως..

Όταν κάποτε οι μαθητές του Γκαίτε τον ρώτησαν, Δάσκαλε τι να διαβάζουμε για να γίνουμε σοφοί… απάντησε …Τους Έλληνες κλασσικούς.. και όταν τελειώσουμε …ποιούς άλλους…. και πάλι τους Έλληνες σοφούς…

Εμπνευσμένος από τον Γκαίτε και Σίλλερ γράφει oWolter Savage…Διαπερνώντας και προχωρώντας πέρα από τον κόσμο ζωογόνησαν τόσο την φύση, ώστε κάθε βράχος, κάθε κλαδί, κάθε χείμαρρος και έρημος ξεχειλίζουν από Ελληνικό Πνεύμα…! ( Στο έργο του «Φανταστικές συνομιλίες.)

Ευωχήθηκα στην Τράπεζα του Ομήρου…Όμως για μένα δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο ενδιαφέρον από τα έργα των Ελλήνων συγγραφέων και καλιτεχνών, γράφει ο Γκαίτε και βροντοφωνάζει Ποιος είναι δυνατόν να αναμετρηθεί με τους Έλληνες Θεούς; Τους φιλοσόφους, αρχαίους επιστήμονες… Και ο Βολταίρος..Στην Ελλάδα οφείλουμε τα φώτα μας και το σύνολο των αρετών μας..και ο Κάρλ Μάρξ…Ο Αριστοτέλης είναι ο γίγαντας της σκεψης…αλλά και ο Βίσμαρκ λέει: Από την ιστορία των Ελλήνων αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες αν δεν αλληλοσπαράσσονταν θα κατακτούσαν την Υφήλιο….

Από τις συνομιλίες του Γκαίτε με τον Eskeman..
Αποσπασματικές πληροφορίες συγγράμματα των πιο πάνω.

Στο έργο του, Φάουστ μιλά και για τον ηρωισμό των Ελλήνων, βάζοντας ένα ήρωα μέσα στο πολιορκημένο Μεσολόγγι, ο οποίος παρά την δυστυχία ανεβασμένος στα τείχη με μια κουρελιασμένη ελληνική σημαία, φωνάζει στους Τούρκους..Θα ανεβαίνω πιο ψηλά, να κοιτάζω πιο μακρυά, εννοώντας, θα ατενίζει την Ελευθερία της Ελλάδας.

Και παρά τα μεγάλα λόγια τους, όταν τους ‘Ελληνες χρειάζονται, πάντα στο τέλος τους εγκαταλείπουν…οι σύμμαχοι σπουδαίοι δόλιοι άσπονδοι φίλοι μας…Π.χ. έλεγε ο Τσώρτσιλ: «Αν δεν υπήρχε η ανδρεία και γενναιοψυχία των Έλλήνων, δεν γνωρίζομεν, ποία θα ήτο η έκβασις του δεύτερου μεγάλου πολέμου….» και μετά τον πόλεμο παρά τις υποσχέσεις και η Ελλάδα εγκαταλείφθηκε και η αυτοδιάθεση της Κύπρου, παρ΄ όλον ότι 45χιλ. εθελοντές Κύπριοι, πολέμησαν παρά το πλευρό των συμμάχων, την στιγμή που η Τουρκία υπέγραφε συμφωνίες φιλίας με τον Χίτλερ…Ποιός θυμάται σήμερα;

Επαναλαμβάνω τι είπε, ο σοφός πνευματικός άνθρωπος και φιλέλληνας Βύρωνας και όχι μόνο, από το 1812. «Αλήθεια τι πρόσφεραν οι ξένοι στους υπόδουλους Έλληνες, για να τους χρωστούν και χάρη;;;»

«Οι ξένοι οφείλουν τα πάντα στον Ελληνισμό! Και αντί ωφειλής και ευγνωμοσύνης επιδιώκουν τον αφανισμό του.»

Και διαβάστε μερικές αυτονόητες ενδεικτικές δηλώσεις Ευρωπαίων ηγετών και λογίων ανδρών, περί βαρβάρων τούρκων. Άλλες μύριες υπάρχουν παρόμοιες και χειρότερες

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)

Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα.
Β. Ουγκώ.

Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.                                     Μαρτίνος Λούθηρος, 1483-1546, Γερμανός θεολόγος, Μεταρρυθμιστής

 

Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης.

Τσάρος Νικόλαος Α’, 1796-1855, Ρώσος ηγεμόνας

 

Όποτε μαθαίνουμε για μια σφαγή Αρμενίων, Ελλήνων και άλλων χριστινικών μειονοτήτων στη Μικρά Ασία, όλοι υποθέτουν ότι έγινε μετά από διαταγές του ενός ή του άλλου. Κανένας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι απλά μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κάπου-κάπου τους αρέσει να σκοτώνουν τους γείτονές τους.

Hector Hugh Munro (Saki), 1870-1916, Βρετανός διηγηματογράφος

 

Το να προσπαθείς να εκπολιτίσεις την Τουρκία, δίνοντάς της ατμόπλοια και σιδηροδρόμους, εκπαιδεύοντας τον στρατό της και τον στόλο της, δεν σημαίνει ότι επεκτείνουμε τον πολιτισμό στην Ανατολή, αλλά ότι εισάγουμε τη βαρβαρότητα στη Δύση.

Σατωβριάνδος, 1768-1848, Γάλλος ποιητής & πολιτικός

 

Ο Τούρκος, άμα χτίσει σπίτι — κι άμα κάμει τίποτα — το βαριέται· είναι μαθημένος με τέντες κι άλλο δεν ξέρει. Οι Αγαρηνοί είναι νομάδες, ή σαν που λέμε, κατσιβέλοι. Ο Τούρκος ένα - ένα σιχαίνεται τα σπίτια που κάνει, νοιώθει πως είναι περαστικά τ’ αγαθά του, κι άμα σιχαθεί ένα πράμα αμέσως τ’ αφήνει.

Γιάννης Ψυχάρης  Λογοτέχνης – Γλωσσολόγος .

 

Εύχομαι η Ευρώπη να αφήσει τη Ρωσία να καταστρέψει την Τουρκία λίγο, όχι πολύ, όσο χρειάζεται, για να είναι δύσκολο να τη βρει κανείς μετά χωρίς συσκευή κατάδυσης.

Μαρκ Τουαίην, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

 

Αυτή η χώρα πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή, χωρίς να γνωρίσει τον πολιτισμό.

Ουίνστον Τσώρτσιλ

 

Δεν υπάρχει σημαία αρκετά μεγάλη για καλύψει τη ντροπή να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους.

Howard Zinn

 

Για τους Ρωμιούς της Πόλης οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα ακαθόριστο… ένα πράγμα σα να λέμε… χολέρα, πλημμύρα, σεισμός… ένα τέτοιο πράγμα, οι Τούρκοι γενικά.

Μαρία Ιορδανίδου, 1897-1989, Η συγγραφέας της «Λωξάντρας»

 

Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του.

Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς

 

Η Τουρκία δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο.

Νεοκλής Σαρρής, 1940-2011, Έλληνας καθηγητής Παντείου

 

Λαϊκής θυμοσοφίας παροιμίες…

Τούρκο φίλευε και κώλο φύλαγε.

Ο Τούρκος κι η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά.

Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει. Κι άλλον είδες; Κι άλλα θέλει. Και να δεν τα δώσεις, με το ζόρι θα στα πάρουν …..



Εξαιρετικός συμβολικός πίνακας του ζωγράφου Αυγέρη Κανάτα, από Άμφισσα. Με πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών, αντίγραφα του πίνακα, εστάλησαν σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες. Μια "πληρωμένη απάντηση" στον Αλεν Λαμασούρ, τον Γάλλο υπουργό, για ευρωπαϊκές υποθέσεις, που είχε τη φαεινή έμπνευση να αποκλείσει την ελληνική γλώσσα από τις επίσημες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!  

 

Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ  … ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ…

 

Στην Ελλάδα χρωστάτε τα πάντα δόλιοι σύμμαχοι - εταίροι και αντί ευγνωμοσύνης, καταπολεμάτε το πνεύμα το Ελληνικό το αθάνατο αιώνια.. 

 

Το πνεύμα δεν νικιέται, δεν φθείρεται, δεν χάνεται. Είναι βαθιά απλωμένο στα ιερά Ελληνικά χώματα, στην Ευρώπη, στην υφήλιο, στην Μικρά Ασία. Αιωρείται στο απέραντο σύμπαν εσαεί στους αιώνες…Η Ελλάδα δεν οφείλει τίποτα και σε κανένα. Όλοι της οφείλετε απέραντη ευγνωμοσύνη. Γιατί την πολεμάτε; Το λαμπρότερο μνημείο του κόσμου, ο Παρθενώνας και ο ομφαλός της γης, στην Ελλάδα βρίσκονται γεννημένοι και ριζωμένοι. Στην ζωηφόρο και αειφόρο γη απλώνονται οι βαθιές τους ρίζες. Μην τους καταστρέψετε και μην αποκόψετε τον λώρο, τον πνευματικό και Ελληνικό με τον οποίο συνδέεστε, θα πάψετε να αναπνέετε, να ζείτε, να αναγεννάσθε. Είναι πνευματικοί ζωοδότες, αιμοδότες τροφοδότες… Εδώ, στην Ελλάδα, στους ιερούς Δελφούς, συναντήθηκαν οι δύο θρυλικοί αετοί του Δια, πού απελευθέρωσε από τους δύο πόλους του κόσμου… 

 

Με τα έργα και τις ημέρες σας το αποτέλεσμα θα είναι, να επιβληθούν οι απολίτιστοι βάρβαροι και μ΄ αυτούς θα συμβιώσετε, μέχρι να πάψει εντελώς το Ελληνικό πνεύμα, να υπάρχει (αν τα καταφέρετε) και θα υποταχθείτε και στο πνεύμα και στο σώμα σε αυτούς που σήμερα τους θωπεύετε και δίδετε άφεσιν αμαρτιών, για τα ανείπωτα τους εγκλήματα κατά του ανθρώπινου γένους…. του Πολιτισμού, του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 

 

Σύμμαχοι και άσπονδοι φίλοι της Ελλάδας, της Κύπρου, του Ελληνισμού, ο σκορπιός το δηλητήριο το έχει στην ουρά και προσέξτε, ένα δηλητηριώδες φίδι κρύβεται στο χορτάρι κάτω από τα πόδια σας….Latest ungui s in herba… 

 

Διαβάστε και μελετήστε ξανά τα περί Ελλάδας συγγράμματα, όχι μόνο των αρχαίων επιφοιτισμένων Ελλήνων φιλοσόφων, αλλά και των σύγχρονων μεγάλων σοφών, ακόμη και διαπρεπών Ευρωπαίων, που υμνούν τον πολιτισμό, την σοφία, την δημοκρατία της Ελλάδας. Χωρίς αυτά, που κληροδότησε ο Ελληνισμός σε όλο τον κόσμο, (εκτός από τους Τούρκους Μωαμεθανούς, που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να παραμένουν βάρβαροι και ποτέ δεν θα αλλάξουν), δεν θα υπήρχε Δημοκρατία, φιλοσοφία, γράμματα, τέχνες, ζωή, δεν θα υπήρχε Ευρώπη.... Το αναλογισθήκατε αυτό το ολέθριο αποτέλεσμα; Αναλογισθήκατε όποια συμβίωση σας με βαρβάρους; Αναλογισθήκατε την είσοδο τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Με Δούρειο Ίππο θα εισέλθουν και απέλθουν και συντρίμμια πίσω τους θα αφήσουν, όπως επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και σημειώστε ότι, όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έκτιζαν Παρθενώνες, είχαν υπέρτατη Φιλοσοφία, Δημοκρατία και διαφώτιζαν όλο τον κόσμο, οι βάρβαροι Τούρκοι ζούσαν σε σπηλιές και …δέντρα, στην βαθύτερη Ανατολή σαν αρχέγονοι νομάδες και τυχοδιώκτες … 

 

«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν». 

 

Εν κατακλείδι, αλήθεια η Ελλάδα ποιόν ενόχλησε, ποια μη δικά της εδάφη επανακατέκτησε, σε ποια ξένα εδάφη εισέβαλε, ποια ιερά και όσια, άλλων λαών σύλησε;
Σε αρχέγονα δικά του εδάφη του 10%, σήμερα ζει σήμερα ο Ελληνικός λαός, που ακόμη και αυτά εποφθαλμιούν βαρβάροι, που καταπατούν ιερά ΕΛΛΗΝΙΚΑ εδάφη της από αιώνων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μ. Ασίας και στην οποία δεν άφησαν τίποτα Ελληνικό όρθιο οι βάρβαροι, ούτε μνημεία, ούτε εκκλησιές, όπως έπραξαν το 1974 κατά τηννδιάρκεια της βάρβαρης τους εισβολής στην μικρή, άοπλη και εγκαταλελειμμένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ…

Στο δια ταύτα…Αυτοί είναι οι Τούρκοι άπιστοι σύμμαχοι και φίλοι σας, που πάντα σας πρόδιδαν και κατέσφαζαν εκατομμύρια συμμάχων, αλλά και Ελλήνων και άλλων Χριστιανών, ( Οθωμανική Αυτοκρατορία, Επιθέσεις σε Ευρωπαϊκές χώρες Βιέννη, Ρωσσοτουρκικοί πόλεμοι, Μικρά Ασία, Α ΠΠ, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Β ΠΠ),  σε αντίθεση με την ανέκαθεν πιστή σας σύμμαχο τίμια Ελλάδα, που έπρεπε με σεβασμό να υποκλίνεσθε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!



ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.



Β΄ ΠΠ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ … ΜΑΖΙ ….

Έπρεπε οι λυκοφιλίες της «φίλης» σας Τουρκίας η οποία πάντα το παίζει σε διπλό ταμπλώ να σας διδάξουν το αυτονόητο … « Ότι δεν έχει μπέσα αλλά μόνο μπαμπέσα!» Διάπλατα ανοίγει και σήμερα τα χέρια προς Ρωσία …. Και  εσείς την ανέχεσθε την δόλια άπιστη εκδιδομένη παλλακίδα  σας …..

Αποσπάσματα από ιστορικά βιβλία ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ και ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ.

 

Σολωμός: Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε

 

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα – Ερευνητή. www.ledrastory.com

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου