Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ετοιμη για την υπουργοποίησή της η Παπακώστα!



Αγριος καβγάς μεταξύ Κύρτσου και Μίχαλου για τους «γυρολόγους των κομμάτων»
Ενα βήμα πριν από την είσοδό της στην κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται η Κατερίνα Παπακώστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες επαφές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, μέσω του Πάνου Καμμένου, και αναμένεται το τελικό ραντεβού της ανεξάρτητης βουλευτού με τον πρωθυπουργό για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
«Εάν και εφόσον καταλήξουμε και συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση, αυτό θα γίνει με όρους εθνικούς. Πίσω από κάθε υπουργό υπάρχει η ελληνική σημαία. Μοναδικό μας μέλημα είναι να υπηρετήσουμε την Ελλάδα, και αυτό θα κάνουμε με διακριτό ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα» δηλώνει στη «δημοκρατία» η επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), το όνομα της οποίας ακούγεται, μεταξύ άλλων, για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πεποίθηση της κυρίας Παπακώστα είναι ότι η κοινωνική Δεξιά, διά του κόμματός της, θα πρέπει να έχει ισχυρό ρόλο και λόγο. Την ίδια ώρα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαψεύδει ότι του έχει γίνει πρόταση για να μπει και αυτός στο νέο κυβερνητικό σχήμα. «Σε σχέση με τον δήθεν επικείμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό δεν μου έχει γίνει καμία νύξη, καμία κρούση, καμία πρόταση. Αρα, η συζήτηση είναι χωρίς αντικείμενο» ανέφερε.

Ενα άλλο σενάριο φέρνει στην κυβέρνηση τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, στον οποίο μάλιστα επιτέθηκε με αήθη τρόπο ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος, αναφερόμενος σε αποβιώσαντα συγγενή του. Αμεσα ήρθε η απάντηση του κ. Μίχαλου: «Δεν υπήρξα ποτέ γυρολόγος των κομμάτων και της πολιτικής... Ημουν, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής και αγωνιστής της κοινωνικής Δεξιάς. Σε αντίθεση με τους σχολιαστές του twitter, δεν διένυσα όλο το φάσμα της πολιτικής για να βρεθώ από κνίτης σε θέση όψιμου νεοδημοκράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου