Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Περιμένουμε την κυβέρνηση της ΝΔ να μειώσει τους παράνομους μετανάστες γιατί υποφέρουμε!



Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Δεν είναι θέαμα αυτό. Έρχονται και με το λιμενικό μόνο που δεν πίνουν μπύρες και δεν τρώνε μεζεδάκια. Στα νησιά μας αποβιβάζονται συνεχώς, έρχονται έγκυες, γεννούν και όλοι χαίρονται, εκτός από τους Έλληνες που έχουμε συνειδητοποιήσει ότι παρασιτούν εις βάρος μας.
Βγαίνει ο κ. Κουμουτσάκος και μας λέει τι θα κάνει η κυβέρνηση, ώστε να τα περνούν ανθρώπινα οι διαβατάρηδες.

Φυσικά χαιρόμαστε που η χώρα μας είναι φιλόξενη και ανθρωπιστική. Όμως δεν μπορούμε να πληρώνουμε για αυτούς, δεν μπορούμε να χάνουμε για αυτούς την περίθαλψή μας, δεν μπορούν να υπάρχουν άνεργοι Έλληνες που οι πρόγονοί τους έχουν πολεμήσει για αυτά τα χώματα και να ωφελούνται με επιδόματα οι μετανάστες ,όχι πρόσφυγες.
Ο κ. Αβραμόπουλος δεν δρα υπέρ της χώρας του και προσπαθεί να μας πείσει μόνο με λόγια.
Επειδή το ένστικτο της αυτοσυντήρησής μας ακόμα λειτουργεί και δεν μας το έχουν αμβλύνει όσο και αν προσπαθούν και λόγω αυτού δεν μισούμε τους εαυτούς μας επειδή μας το επιβάλλουν άλλοι, θα θέλαμε να δούμε αριθμητικά μείωση των μεταναστών στη χώρα μας.
Η κατάσταση είναι δυσβάστακτη. Αυτή δεν είναι αγάπη προς τον πλησίον, είναι μίσος τους εαυτούς μας. Θα το επαναλαμβάνω συνεχώς . Είναι αντιχριστιανικό. Ο Χριστός δίδασκε ν αγαπάμε τον πλησίον μας ως εαυτόν, όχι να μας επιβάλλουν να μισούμε τους εαυτούς μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε την καταστροφή στη χώρα, γιατί εξυπηρετούσε συμφέροντα. Γνωστό. Η ΝΔ πρέπει να δράσει αμέσως ώστε να μειώνονται αριθμητικά. Αυτό περιμένουν οι ψηφοφόροι της. Να αποκοπεί από τα δίκτυα του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάρτηση με τους έξω
Κ. Μητσοτάκη ο κόσμος περιμένει να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα σύντομα και σταδιακά. Όχι με λόγια. Με αριθμούς
Κ. Κουμουτσακο περιμένουμε να βγείτε και να μας πείτε . Μειώθηκαν τόσο. Κάθε μέρα και αριθμό. Ο κόσμος σας έφερε και για αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου