Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Να τι θα γίνει με τους «πρόσφυγες»…

Το σχέδιο Ερντογάν είναι απλό:
Ένα ωραίο πρωί θα λάβουν όλοι οι αιτούμενοι άσυλο κάποια ενημέρωση στο κινητό τους, που θα τους ξεσηκώσει σε εξέγερση, ξεκινώντας από τα χέρια που τους ταίζουν.




Τα χοτ σποτ θα ισοπεδωθούν, και κάπου 70 χιλιάδες άτομα θα ξεχυθούν στους δρόμους αρπάζοντας ό,τι χρειάζονται από όποιον βρουν μπροστά τους. Η Αστυνομία θα ξεχυθεί πίσω τους συλλαμβάνοντας για ρατσισμό όποιον ιθαγενή αντισταθεί, μέχρι που θα παρέμβει ο στρατός…

Τρεις μέρες αργότερα θα επιβληθεί στρατιωτικός νόμος καθώς τα μεμονωμένα περιστατικά θα αθροιστούν και θα γίνει αιματηρή προσπάθεια μαντρώματος των ταραξιών σε στρατόπεδα κλπ, με κριτήριο το πόσο καλά μιλούν ελληνικά.
Την 4η μέρα οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στα κοντινά τους νησιά επικαλούμενοι το άρθρο 4 της συνθήκης των εγγυήσεων για να προστατέψουν τα αδέλφια τους από τους κακούς χριστιανούς-σταυροφόρους.
Το ΚΚΕ θα καλέσει τους πιστούς του σε πόλεμο ενάντια στην αστική τάξη εκδίδοντας κατάλογο με τους αστούς για να μη γίνονται μπερδέματα.
Θα καταλήξουμε την 5η μέρα σε εκεχειρία όπου θα αναλάβει ο Ευ. Βενιζέλος να συμφωνήσει με τον Ερντογάν ανταλλαγή πληθυσμών, και θα στείλει 10.000 μουσουλμάνους από την Αθήνα σε Χίο, Λέσβο, και Σάμο, δεχόμενος τους χριστιανούς των νησιών αυτών ως πρόσφυγες.
Η Νέα Σάμος θα χτιστεί δίπλα στο Ολυμπιακό Χωριό, η Νέα Χίος στο Σχιστό, και η Νέα Λέσβος κάπου έξω από τη Λάρισα.
Οι ρακενδυτοι νησιώτες μας θα ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή εμπλουτίζοντας πληθυσμιακά τον τόπο.
Μετά την ειρήνευση, Οθωμανοί πρόσφυγες από τα νησιά αυτά θα αρχίσουν να καταπλέουν με φουσκωτά σε Τήνο Σύρο, Μύκονο, και Νάξο, όπου οι νησιώτες θα τους φιλοξενούν με αγάπη και στοργή,  τσακίζοντας το ρατσισμό και τη κσενοφοβία μέχρι να μαζευτούν αρκετοί ώστε τελικά να αποκτήσουμε πρωτεύουσα το Ναύπλιο, και σύνορα στο Κιάτο, το Ρίο, τη Λάρισα και ανατολικά κάπου στο Σούνιο.
Μέχρι που Οθωμανοί πρόσφυγες από την Εύβοια θα ναυαγούν στα Σκορπονέρια, και φυσικά οι ιθαγενείς θα τους υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες, τσακίζοντας το ρατσισμό και τη κσενοφ...
Με τον «Αττίλα 9» οι εναπομείναντες ιθαγενείς θα συμφωνήσουν να εξισλαμισθούν, και σε αντάλλαγμα θα τους δοθεί άδεια να πουλάνε τσολιαδάκια και αναπτήρες με τη φάτσα του Μουζάλα στους τουρίστες κάτω από το Γενί Τζαμί (πρώην Παρθενώνα) γύρω από το οποίο θα υψωθούν 4 μιναρέδες για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών των κατοίκων του τόπου.
Η ιστορία καταδικάζει σε επανάληψη εκείνους που την αγνοούν.

Δημήτρης Καρατζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου