Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ

 ΑΚ90/2022                                                                                               23/8/2022


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ

ΚΥΠΡΙΑΚΕ ΛΑΕ

Συμπατριώτες , συμπατριώτισσες- Κυπριακέ Λαέ, κυρίαρχο σε αποκαλούν με υποκρισία «χίλιων πιθήκων», ενώ ταυτόχρονα με «χίλιους τρόπους» σε χειραγωγούν και ροκανίζουν την κυριαρχία σου. Η άρνηση της ενημέρωσης με τη μυστικότητα  που περιβάλλει το Κυπριακό, τα ψέματα , η παραπληροφόρηση και  η ωραιοποίηση της νομιμοποίησης  των κατοχικών δεδομένων με λύση  ΔΔΟ, οι κινδυνολογίες με απειλές και εκβιασμούς, αποτελούν «εργαλεία» χειραγώγησης με τα οποία σου αφαιρούν το δημοκρατικό Δικαίωμα ελεύθερης άσκησης της κυριαρχίας σου, το οποίο πάντοτε καθορίζει και το  μέλλον σου. 

Πρέπει εσύ ο ίδιος να επέμβεις και να διεκδικήσεις να τεθεί  τέρμα σε αυτή την προσπάθεια διότι διαφορετικά θα καταλήξουμε, σαν ένα κοπάδι από πρόβατα το οποίο, οδηγείται από το βοσκό του και το προβατόσκυλλο που τον βοηθά, αντί στη μάντρα, στον γκρεμό 

Αντίδοτο αυτής της καταστροφικής πορείας είναι, πρώτιστα, η ενημέρωση και ο ελεύθερος προβληματισμός, στον οποίο προσπαθεί να συμβάλει το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Φρεσκάρισμα μνήμης για να διευκολύνεται ο προβληματισμός

Να θυμούμαστε  πάντοτε ότι,  η λύση ΔΔΟ αποτελεί Βρετανο-Τουρκικό σχεδιασμό της μοίρας του Κυπριακού Λαού από τον καιρό της αποικιοκρατίας και μάλιστα στη βάση των συμφερόντων  και των δύο τους τον οποίο απροβλημάτιστα υιοθέτησαν και υιοθετούν οι Ηγέτες μας. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ  ΚΑΛΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΣΑΝ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΟ ΛΑΟ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΥΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ 2004 ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΔΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΝΑΝ».

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ  ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΑΝ ΤΗΝ  ΑΠΟΦΑΣΗ –ΟΧΙ-- ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΟΥΣ   ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΡΕΤΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΛΥΣΗ ΔΔΟ. 

Ο ΒΡΕΤΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ σχεδιασμός περιλάμβανε: 

Την κολοβή Δημοκρατία με το δοτό Σύνταγμα ΤΟΥ 1960, κομμένο ραμμένο στα μέτρα του παράνομου και ανήθικου σχεδιασμού τους.

Την Τουρκανταρσία

Τη διάσπαση και τη διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων

Την υπονόμευση της Κυπριακής Δημοκρατίας με όπλο την «καλλιέργεια» της διχόνοιας στην Κοινωνία των Ελλήνων 

Το πραξικόπημα κατά της Κυβέρνησης

Την Τουρκική εισβολή και κατοχή.

Την εκβιαστική επιβολή στους ηγέτες μας της διαδικασίας των Δικοινοτικών συνομιλιών για λύση ΔΔΟ με αποστολή να πείσουν και εμάς το Λαό να τα δεχθούμε ως επιλογή.

Το Εθνικό μας ξεκαθάρισμα από τα κατεχόμενα

Τη βίαιη και εκβιαστική μεταφορά των Τουρκοκυπρίων από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα

Τον εποικισμό

Την ανακήρυξη των κατεχομένων σε Ομόσπονδη περιοχή και στη συνέχεια  ανεξάρτητη τουρκική δημοκρατία

Tη λειτουργία παράνομων Κρατικών Δομών στο παράνομο καθεστώς

Την  πιεστική Διπλωματική προσπάθεια αποδοχής και νομιμοποίησης της ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ κατάστασης ως ΝΤΕ ΓΙΟΥΡΕ με τελικό προορισμό την αναγνώριση ξεχωριστού Συνιστώτος έστω Κράτους, στα κατεχόμενα εδάφη μας

Ο σχεδιασμός προνοεί επίσης η Τουρκία να συνεχίσει, με εφαλτήριο τη ΔΔΟ, να ολοκληρώσει την πλήρη ανάκτηση της Κύπρου


Η συνομωσία εξελίσσεται με την κάλυψη που της παρέχουν τόσο οι Δυτικοί  συνοδοιπόροι της Άγκυρας, καθώς και οι δικοί μας Ηγέτες, οι οποίοι  πειθαρχημένα διαχειρίζονται το Κυπριακό με τρόπο που ευνοεί το σχεδιασμό. Ένοχη για τη συνέχιση της συνωμοσίας είναι και  η δική μας σιωπή.  

Πρέπει λοιπόν  εμείς, να λύσουμε τη σιωπή μας και να απαιτήσουμε τερματισμό της ομηρίας της Κύπρου και του Λαού μας στους ΒρετανοΤουρκικούς σχεδιασμούς. 

Να απαιτήσουμε Εθνική στρατηγική με δόρυ τον αντικατοχικό αγώνα για απελευθέρωση της Κύπρου.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου