Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Tην Κυριακή 28-08-2022 τελέστηκε Μνημόσυνο για τους πεσόντες του Ελληνικού Στρατού στον Γράμμο και το Βίτσι.

Με πρωτοβουλία της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) και με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής κ΄Κονίτσης κ. Ανδρέα τελέστηκε το μνημόσυνο των πεσόντων του Ελληνικού Στρατού από τους κομμουνιστές του ΔΣΕ. 


  Ο Μητροπολίτης Κονίτσης κ. Ανδρέας δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τιμά του τους ηρωικούς πεσόντες του Γράμμου. Θα συνεχίζει όσο ζει το έργο του μακαριστού Σεβαστιανού, αλλά και την παρακαταθήκη που του άφησε ο 100ετης Ιερολοχίτης και μαχητής του Γράμμου, Στρατηγός ε.α., Κόρκας Κωνσταντίνος, που εκοιμήθη πρόσφατα. Επίσης τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Μπολώσης Χρήστος, τονίζοντας την αξία της νίκης των Ενόπλων Δυνάμεων του 1949 για την διάσωση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας από τον κομμουνισμό.

Παρών ήταν ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Στην ομιλία του ο Κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι " τότε το έθνος απειλήτο από κομμουνιστοσυμμορίτες, εαμοσλάβους στασιαστές. Σήμερα κυβερνάται από πολιτισμικούς απογόνους τους και απειλείται από τον ισλαμισμό και τον αριστερισμό. Για αυτό δεν παρίστανται εδώ εκπρόσωποι των κυβερνητών, ούτε και κολαούζοι τους. "


ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

https://www.facebook.com/Constantinos.Bogdanos/posts/548315853768526

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου