Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

 Έλληνες Πατριώτες, αγαπητοί Συμπολίτες,

Σας ανακοινώνω ότι συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Πατρίδα και τα παιδιά μας και σας καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί στον Ιερό σκοπό για τη σωτηρία της Πατρίδος.
Τώρα η Πατρίδα μας χρειάζεται περισσότερο. Η Πατρίδα μας πουλιέται. Πουλιέται παντού! Πουλιούνται τα λιμάνια μας, τα αεροδρόμια, οι δρόμοι μας. Πουλιούνται τα όμορφα βουνά μας και γεμίζουν ανεμογεννήτριες, οι πεδιάδες μας γεμίζουν φωτοβολταϊκά, η γεωργία και η κτηνοτροφία καταστρέφονται, τα χωριά μας ερημώνουν, όλη η Δυτική Μακεδονία αδειάζει. Φεύγουν τα καλλίτερα παιδιά μας στο εξωτερικό και γεμίζει η χώρα Μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες και Τούρκους Πράκτορες.
Κάθε χρόνο καίνε τα δάση μας, πλημμυρίζουν η Θεσσαλία και άλλες περιοχές και πουλάνε και το νερό μας σε Ολλανδούς πίσω από τους οποίους βρίσκεται η ΤΕΡΝΑ.
Η ακρίβεια καλπάζει. Τα supermarket, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα φάρμακα, τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα διόδια, αυξάνονται συνεχώς. Και ο Μητσοτάκης μας κοροϊδεύει συνέχεια! Τα ενοίκια αυξάνονται και η εύρεση κατοικίας για νέα ζευγάρια είναι Γολγοθάς.
Στα Εθνικά Θέματα οδεύουμε προς μια χειρότερη Μικρασιατική καταστροφή. Παραχωρεί τα χωρικά μας ύδατα, την ΑΟΖ μας από Κρήτη μέχρι Κύπρο στους Τούρκους. Μας εξευτελίζουν ακόμη και ο Ράμα και ο Μίτσοσκι.
Και δεν φθάνουν όλα αυτά, θέλουν να μας κάνουν ομοφυλόφιλους. Προσπαθούν να μας απομακρύνουν από την Χριστιανική μας Πίστη, από τον Χριστό και την Παναγία μας. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν. Από μικρή ηλικία τους ωθούν προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, χωρίς ιδανικά, χωρίς ευγενείς επιδιώξεις, χωρίς Πίστη, χωρίς Πατρίδα.
Η Μακεδονία μας και η Θράκη μας αφελληνίζονται, χιλιάδες λαθρομετανάστες, Τούρκοι, Βούλγαροι, Εβραίοι, αγοράζουν την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. Το Τουρκικό Προξενείο συνδιοικεί στη Θράκη και ο εκτουρκισμός των Πομάκων και Ρομά συνεχίζεται. Ο Έβρος αδειάζει και κινδυνεύει.
Έλληνες Πατριώτες, αδέρφια μου,
Θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν την Πατρίδα μας ύστερα από τόσους αγώνες, τόσο αίμα, τόσες θυσίες ;
ΟΧΙ
Δεν θα τους αφήσουμε. Έχουμε ιερή υποχρέωση να ανατρέψουμε αυτή τη δομική καταστροφή και να αναγεννήσουμε την Πατρίδα μας. Για μας, για την Ιστορία μας χιλιάδων αιώνων αλλά περισσότερο απ’ όλα για τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Ελάτε να παλέψουμε μαζί. Να συνασπισθούμε όλοι ώστε να πάρουμε τουλάχιστον 20% και να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση και σε συνέχεια να σχηματίσουμε Κυβέρνηση Πατριωτικής Εθνικής Σωτηρίας.
Ελάτε όλοι μαζί να:
1. Χτυπήσουμε τα καρτέλ και την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, την απάτη.
2. Τιμωρήσουμε τους κλέφτες, τους προδότες γιατί χωρίς παραδειγματική τιμωρία δεν αλλάζει τίποτε. Να δικαιωθούν τα Τέμπη και να μπουν φυλακή οι εγκληματίες.
3. Αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό και σταματήσουμε το σχέδιο για μουσουλμανική Ελλάδα.
4. Να μην παραδώσουμε τη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου, τις θάλασσες μας και την υπόλοιπη Κύπρο μας στους Τούρκους.
5. Θα ενισχύσουμε το ΕΣΥ για να έχουν περίθαλψη όλοι οι Έλληνες και να μην ξεπουλούν ό,τι έχουν στις ιδιωτικές κλινικές.
6. Να μην αφήσουμε να παρασύρουν τα παιδιά μας στην ανωμαλία και στον σατανισμό. Ελληνική Χριστιανική παιδεία με ηθικές αρχές, καλή εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας, της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Πολιτισμού.
7. Να δημιουργήσουμε Δικαιοσύνη ανεξάρτητη από Κυβερνήσεις και συμφέροντα για γρήγορη εκδίκαση για να σταματήσει η επί χρόνια ταλαιπωρία του λαού και των επενδυτών.
8. Να απαιτήσουμε και να επιτύχουμε την καταβολή αποζημίωσης από τη Γερμανία (Αναγκαστικό Δάνειο και πολεμικές επανορθώσεις).
Έλληνες Πατριώτες,
Σας καλώ όλους να συνασπισθούμε για να σώσουμε την Πατρίδα. Αλλιώς μας περιμένουν ακόμη χειρότερα.
Τείνουμε χείρα συνεργασίας στον Βελόπουλο, τον Νατσιό και όποιον άλλο ανησυχεί για το ξεπούλημα της Πατρίδας.
Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους μας που είναι απογοητευμένοι να έρθουν κοντά μας. Θα ιδρύσουμε την ΕΝΕΠ (Εθνική Νεολαία Ελλήνων Πατριωτών) που θα επεκταθεί με παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.
Τον επόμενο μήνα θα καθορισθεί το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος που θα οργανώσει και το Συνέδριό μας.
Έλληνες Πατριώτες, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Ο αγώνας μας είναι τίμιος και Ιερός. Με τη βοήθεια του Χριστού μας, της Παναγίας μας, με την συμμετοχή όλων μας, θα κάνουμε τη χώρα μας ξανά δυνατή και τα παιδιά μας ευτυχισμένα.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου