Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!



Πλέον μπορεί ο καθείς από εμάς σύμφωνα με τον νόμο του κράτους να αλλάξει το φύλο του. Χωρίς ιδιαίτερη διαδικασία. Χωρίς ιατρικές εξετάσεις, χωρίς προαπαιτούμενα. Φυσικά όλα τα μήντια και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί πανηγυρίζουν αφού έδωσαν έμμεση ή άμεση υποστήριξη προκειμένου να υπάρχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Πλέον στην ηλιόλουστη χώρα μας, μπορείς να μπείς σε ένα γραφείο ως άνδρας και να βγείς από αυτό ως γυναίκα. Ακόμη και εάν είσαι μόλις 15 ετών, αρκεί να έχεις την γραπτή συναίνεση των κηδεμόνων σου. Και σε περίπτωση που οι γονείς σου διαφωνούν μαζί σου και δεν θέλουν να σου την δώσουν η λύση υπάρχει αγαπητέ επίδοξε διεμφυλικέ.

Κάντους μια καταγγελία στην υπηρεσία δίωξης ρατσιστικού εγκλήματος. Είναι πολύ απλό. Σύντομα θα καταδικαστούν τουλάχιστον για ρατσισμό και σεξισμό και θα μπορείς όχι μόνον να τους πάρεις ενδεχομένως μια αποζημίωση αλλά και να τους αλλάξεις από κηδεμόνες. Απλά τα πράγματα.
Το ονομά σου το αλλάζεις εύκολα. Γίνεσαι Μπέτυ. Το να αλλάξεις το φύλο σου ίσως είναι ακόμη ευκολότερο. Με τον τρόπο που προαναφέραμε «σβήνεις» και τις κοινωνικές σου δεσμεύσεις, όπως την οικογένεια. Επίσης εύκολο. Η θρησκεία δεν υπάρχει σε κανένα επίσημο έγγραφο του κράτους πια…
Κάνεις ό,τι θέλεις. Είσαι ελεύθερος. Ή μάλλον σχεδόν. Υπάρχει μόνον μια «Ιερή Αγελάδα» που δεν μπορείς να ακουμπήσεις. Το ΑΦΜ σου αγαπητέ.
Γιατί αυτό είναι που χρησιμοποιείται για τον μοναδικό λόγο υπαρξής σου, από την οπτική της κυβέρνησης. Συνδέεται άμεσα με την φορολογία σου από το αποτυχών ελληνικό κράτος.
Έτσι, στο νέο κράτος που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πατρίδα μας το μοναδικό μέρος της προσωπικοτητάς μας που δεν μπορεί να αλλάξει είναι το ΑΦΜ μας. Και περιέργως ταιριάζει αυτή η προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ με το πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα στις Βρυξέλλες του αγαπημένου μας ευρωκράτους. Του οποίου η γραφειοκρατία προφανώς θα χρειάζεται περισσότερους πόρους για να κάνει «στάνταρντς» για την ποσότητα νερού που θα έχουν τα καζανάκια μας και δεν θα μπορεί να ασχολείται με το όνομα σου και το φύλο σου.
Εφόσον το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή και μπορούμε να το αλλάζουμε όσο συχνά θέλουμε, εφόσον το ίδιο ισχύει για το ονομά μας, τι νόημα έχει να τα χρησιμοποιούμε στις σχέσεις μας με το κράτος, πέραν της γραφειοκρατίας που παράγουν; Γιατί να μην υπάρχει μόνον το ΑΦΜ μας, ως μοναδικό μας διακριτό χαρακτηριστικό; Γιατί να ασχολούμαστε με τα επώνυμα και όλα τα λοιπά; Τόσο για την ελληνική κυβέρνηση όσο και την Ευρωπαίους κυβερνήτες μας η μοναδική μας «βιολογική πραγματικότητα» ή μάλλον «φυσική κατάσταση» είναι το ΑΦΜ μας.
Τούτη είναι η κατά τους σοσιαλιστές «ελευθερία» μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου