Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αναρχικοί επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο γιατί "πουλάει πτώματα ζώων" Ανέλαβαν την ευθύνη με ανάρτηση στο indymedia

Τι άλλο θα δούμε σ' αυτή τη χώρα...
Με ανάρτησή τους στο indymedia τα "οικοαναρχικά κινήματα (ELF-ALF)" ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο κρεοπωλείο "Ο Γιάννης" στην οδό Καλλιδρομίου 51 στα Εξάρχεια.

Δημοσίευσαν μάλιστα και φωτογραφίες από την επίθεση με σφυριά στο φορτηγό μεταφοράς, ενώ έσπασαν και τη τζαμαρία του κρεοπωλείου.
 λόγος;


Όπως αναφέρουν οι ίδιοι "εκατομμύρια ζώα ανά τη γη δολοφονούνται, φυλακίζονται, γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης και βασανίζονται για την ικανοποίηση υποτιθέμενων ‘’αναγκών’’ των ανθρώπων.
Σ’ αυτό συμβάλλουν εμφανώς και τα κρεοπωλεία, εντός των οποίων εκτίθενται και πωλούνται νεκρά και τεμαχισμένα ζώα, έτοιμα να καταναλωθούν απ’ τους πτωματοφάγους της διπλανής πόρτας."

"Η πράξη μας αυτή είναι μία μικρή ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης." αναφέρουν στην ανάρτησή τους και συνεχίζουν,
"Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν "ζει από αυτό" εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων.
Το ίδιο μίσος τρέφουμε και για όσους επιλέγουν να εργαστούν σε τέτοιους χώρους με τη γελοία δικαιολογία "δεν είχα άλλη επιλογή".

Τέλος καλούν σε συνέχιση αντίστοιχων βανδαλισμών σε κρεοπωλεία και pet shops για τον "αγώνα για την ολική απελευθέρωση ΄ζωων και γης".


Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στο indymedia πατώντας στο σύνδεσμο 

πηγή: οmadaalithias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου