Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

PROJECT BLUEBEAM: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ «ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ» ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ησ. 14,13       Συ, αλαζονικέ βασιλεύ της Βαβυλώνος, δταν εζούσες, είπες με τον νουν σου• Θα ανεβώ στον ουρανόν, επάνω εις τα αστέρια του ουρανού θα στήσω τον θρόνον μου, θα καθίσω ένδοξος βασιλεύς εις όρος υψηλόν, εις τα όρη τα υψηλά, που ευρίσκονται βορείως της Βαβυλώνος.
Τα τελευταία χρόνια επειδή η πίστη σταδιακά αρχίζει να εξαφανίζεται παγκοσμίως, όλο και περισσότερα ψεύτικα θαύματα θα αρχίζουν να εμφανίζονται παντού στους ουρανούς. Η Καθολική Εκκλησία έχει κυριολεκτικά κυριευτεί από την Ιουδαϊκή-Μασονία και τα δόγματα της Δευτέρας Βατικανής Συνόδου εξαπατούν πολλούς καλοπροαίρετους πιστούς. Αντικειμενικά, το Βατικανό δεν είναι η πίστη μας και έτσι σε αυτή τη μαζική αποστασία βρίσκουμε μια γενιά που επιθυμεί να δει σημάδια καιρών.

Αυτό που φαίνεται όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά «δαίμονες του αέρα»( γνωστοί και ως ufo εξωγήινοι), προκειμένου να εξαπατήσουν τις μάζες να ακολουθήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το έργο Bluebeam μπορεί εύκολα να παράγει ολογραφικές εικόνες στον ουρανό για να εξαπατήσει τις μάζες.
Κείμενο ενός αυθεντικού μάρτυρα: ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΝ,
13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ REV. SR. JULIANA KEMI OSIYEMI, EHJ:
«Είναι η πρώτη μου φορά που βιώνω το θαύμα του χορευτικού ήλιου. Είναι με την ευκαιρία της επίσημης εθνικής τελετής λήξης της Μαριανής χρονιάς στη Νιγηρία.

|"Αυτό συνέβη γύρω στις 4 πμ, τα ανθρώπινα μάτια δεν μπορούν ποτέ να δουν το Θείο στο σύνολό του. Καμία μηχανή υψηλής τεχνολογίας δεν μπορεί να την συλλάβει εντελώς. Κατά την εμπειρία μου, αγωνίστηκα για να φτιάξω τη δουλειά μου στην κάμερα, αλλά αργότερα συνειδητοποίησα την «πνευματική κάμερα» μέσα μου που είναι ανώτερη από την ανθρώπινη χειροποίητη φωτογραφική μηχανή».
Ίσως τελικά να μην προκύπτει κανένα περαιτέρω συμπέρασμα πέρα αυτών που έχουν ήδη αναφερθεί. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να είμαστε πάντοτε επιφυλακτικοί δεδομένου ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει ήδη προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την Παναγία μέσω του Project Bluebeam στην Ακτή του Ελεφαντοστού. Εσείς τι νομίζετε;




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου