Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Αντισυστημική ψήφος για να καθαρίσει η Κεντροαριστερά

Στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας λέγαμε ότι δεν μπορούμε να δούμε χειρότερα. Βυζάντιο, κομματικοί μηχανισμοί χωρίς ενδοιασμούς, βρόμικα παιχνίδια που προσβάλλουν τη Δημοκρατία, ακόμη και εξαγορές συνειδήσεων.
Φαίνεται ότι δεν είναι στη ΝΔ το πρόβλημα, αλλά σε μεγάλο μέρος του ελληνικού πολιτικού συστήματος που δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα του, παρ’ ότι έχει χρεοκοπήσει οριστικά και αμετάκλητα.

Οι εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα στο χώρο της Κεντροαριστεράς δίνουν αφορμή στους ξοφλημένους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ να ξαναβγούν στην επιφάνεια και να διεκδικήσουν επιστροφή στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ερείσματα στην κοινωνία. Σας αναφέραμε ουκ ολίγες φορές επιχειρηματικά, πολιτικά και μιντιακά συμφέροντα που έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να εκλεγεί αρχηγός στην Κεντροαριστερά η Φώφη Γεννηματά ή ακόμη και ο δήμαρχος της βρόμικης και άθλιας Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.
Σας έχουμε πληροφορήσει για το σύστημα που έχει στηθεί καθημερινά στη Χαριλάου Τρικούπη με επικεφαλής τους Λαλιώτη, Ρέππα, Πρωτόπαππα, Όθωνα, Μωραϊτη, αρκετά χρεοκοπημένα στελέχη του παπανδρεϊσμού και του εκσυγχρονισμού και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι με επικεφαλής τον Νίκο Χατζηνικολάου, άλλοτε σημαίνων στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και τελευταία τον καλύτερο διαφημιστή των απόψεων του Τσίπρα, του Βαρουφάκη και των άλλων καλόπαιδων του ΣΥΡΙΖΑ.
Σας αποκαλύπτουμε τώρα και ένα ακόμη βρόμικο σχέδιο να ελέγξουν τα πάντα μέχρι τις εκλογές και να κόψουν από τη ρίζα κάθε προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η «πεθαμένη» Κεντροαριστερά να ξαναγίνει ένα κόμμα που θα είναι διαφορετικό, καθαρό και δεν θα γίνει το αποκούμπι του Τσίπρα όταν αυτός θα καταρρεύσει.
Το πρώτο μέρος του σχεδίου είναι ο πλήρης έλεγχος της επιτροπής Αλιβιζάτου, η οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η επιλογή των δημοσιογράφων που θα συμμετέχουν στα δύοdebateέγινε με… εντολή Φώφης. Επελέγησαν δε τα τσικό των καναλιών ώστε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να μην έρθει σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις που θα αδυνατούσε να απαντήσει. Σαράφογλου, Τζίμα, Μακρή, Ευαγγελάτος και κάποιοι ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι της περιφέρειας θα κάνουν… εύκολη τη βραδιά για την κ. Γεννηματά η οποία έχει πολλά βαρίδια του παρελθόντος και του Καμίνη δευτερευόντως ο οποίος έχει τόσο σχέση με την Κεντροαριστερά και με μια στιβαρή ηγεσία όσο ο Καρανίκας με την αριστεία και την καριέρα.
Το δεύτερο μέρος του σχεδίου έχει να κάνει με την απαξίωση και την στοχοποίηση υποψηφίων που θεωρούνται επικίνδυνοι για την κ. Γεννηματά, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Προβοκάτσιες και χτυπήματα κάτω από τη μέση, δημοσκοπήσεις – μαϊμού, ψεύτικες διαρροές και όλο αυτό το… Λαλιώτικο παιχνίδι που κηλίδωσε τα προηγούμενα χρόνια το πολιτικό σύστημα και θέλει και σήμερα να το βρομίσει.
Υπάρχει κι ένα τρίτο θέμα, μια κίνηση – βόμβα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα, όμως, αυτό θα σας το αποκαλύψουμε σύντομα. Πρόκειται για το πιο βρόμικο κόλπο που στήνουν τα χαλκεία της Χαριλάου Τρικούπη τα οποία δείχνουν ότι περιφρονούν τον ελληνικό λαό.
Η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς είναι η ψήφος του κόσμου ο οποίος έχει αποδείξει πως επιλέγει πλέον αντισυστημικά. Κάνει και λάθη όπως με τον Τσίπρα αλλά δείχνει να αναζητά την εναλλακτική λύση απέναντι στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα.
Οι κάλπες είναι γκαστρωμένες και βγάζουν αποτελέσματα που δεν μπορούμε να τα περιμένουμε. Και όλοι αυτοί που κάνουν βρόμικο παιχνίδι θα φάνε τέτοιο χαστούκι που δεν θα τολμήσουν να ξαναεπιστρέψουν στο πολιτικό σκηνικό.
Ο κόσμος βαρέθηκε τους συστημικούς, τις οικογένειες, τους άχρηστους αλλά και τους χρήσιμους ηλίθιους. Αυτό θα πρέπει να το μάθει καλά το επιτελείο της κ. Γεννηματά και του κ. Καμίνη. Έρχεται η ώρα που θα οδηγηθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου