Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ILLUMINATI ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ


Συνάντηση Μυστικών Εταιρίων στο Παρίσι στις αρχές του 1935

περίληψη από θέματα που προέβαλαν Νούβιος (ψευδώνυμο) και η  Alta Vendite, ανώτατη διοίκηση των Καρμπονάριων. 

"Έχουμε καταφέρει πολλούς να καυχιούνται ότι είναι αθεϊστές και, πιο πολύ ακόμη, να δοξάζουν την ιδέα ότι κατ’αγονται από τον Πίθηκο! Τους έχουμε δώσει νέες θεωρίες ,που είναι αδύνατο να γίνουν πράξη, όπως τον Κομμουνισμό , τον αναρχισμό, τον Σοσιαλισμό που υπηρετούν τώρα το σκοπό μας . Τις έχουν δεχτεί με μεγάλο ενθουσιασμό χωρίς να αντιληφθο΄θν ότι οι θεωρίες αυτές είναι δικές μας και ότι θεσμοθετούν το πιο ισχυρό εργαλείο αναντίον αυτών των ίδιων. Έχουμε αμαυρώσει την Καθολική Εκκλησία με τις πιο σοβαρές ιστορίες, έχουμε διαστρεβλώσει τη ιστορίας της έχουμε υποβιβάσει και τις πιο ευγενικές τους δραστηριότητες.
Της έχουμε αποδώσει λάθη των εχθρών της και αυτούς τους έχουμε με το μέρος μας. Πετύχαμε τόσο, ώστε τώρα να είμαστε μάρτυρες , προς μεγάλη ικανοποίησή  μας, επαναστάσεων εναντίον της Εκκλησίας σε αρκετές χώρες. Έχουμε μεταρέψει τους ιερείς της σε αντικείμενα εχθρότητας και γελοιοποίησης και τους έχουμε υποβάλλει στο μίσος του πλήθους.Κάναμε ώστε η πρακτική τςη της καθολικής Εκκλησίας να θεωρείται εκτός εποχής και  χάσιμο χρόνου. Έχουμε ιδρύσει πολλές μυστικές Εταιρίες και οργανισμούς που εργάζονται για τους σκοπούς μας κάτω από τις διαταγές μας και τις ακτευθύνσεις μας.
Έτσι έως τώρα , έχουμε οργανώσει τη στρατηγική μας  για τις επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας από έξω .Αλλά δεν κάναμε μόνο αυτό . Ας εξηγήσουμε πως προχωρήσμαε στο έργο της επίσπευσης της καταστροφής της καθολικής Εκκλησίας και πως έχουμε εισχωρήσει στους πιο στενούς της κύκλους και πως έχουμε κάνει και μερικούς από τους ιερείς της σκαπανείς των σκοπών μας. 

Εκτός από την επιρροή που ασκούμε με τη φιλοσοφί μας έχουμ εκάνει και άλλα βήματα για να εξασφαλίσουμε ρήγμα στην Καθολική Εκκλησία. Θα σας εξηγήσω αμέσως πως έγινε αυτό.. έχουμε στείλει ορισμένα παιδιά μας να ενταχθούν στο σώμα των καθολικών, με μοναδικό σκοπό να εργαστούν εκεί με ακόμη πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αποσύνθεση της Καθολικής Εκκλησίας , δημιουργώντας σκάνδαλα μέσα σε αυτή."
Απόσπασπασμα από βιβλίο: 
ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ 

Συγγραφέας: ΚΟΜΠΤΟΝ ΠΕΙΡΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ,2002, ΣΕΛ. 34-37





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου