Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

«ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ». Υπόγραψε και ΕΣΥ.

 τηρίζουμε όλους τους φυλακισμένους Έλληνες Εθνικιστές με όποιο τρόπο μπορούμε.


Υπόγραψε και ΕΣΥ : 
Η Ευρωβουλή απειλεί να περικόψει περαιτέρω τα δικαιώματα του Γ.ΛαγούΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ

Δείτε  εδώ την πρωτοβουλία μας, την περασμένη Κυριακή 5/12/2021,  για το επίσης φυλακισμένο στέλεχος της Forza Nuova, εθνικιστική Roberto Fiore


Ιερός Λόχος 2012ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών, φαίνεται πως είναι ισχυρότερη από τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη νομιμότητα.


Ως εκλεγμένος Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής από το 2019, αντιμετωπίζω την πλήρη απαξίωση του θεσμού στο πρόσωπό μου από τους «αρμόδιους» υπηρεσιακούς παράγοντες του Ευρωκοινοβουλίου, που υποτίθεται ότι έχουν ταχθεί στην εξυπηρέτηση του θεσμού του Κοινοβουλίου και των Ευρωβουλευτών.

Με αφορμή την πρωτόδικη ποινική καταδίκη μου στην Ελλάδα για λόγους φρονήματος (η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα!) η αρμόδια Επιτροπή και η Ολομέλεια ήραν παράνομα την ασυλία μου και με οδήγησαν σιδηροδέσμιο στις πιο σκοτεινές και απάνθρωπες φυλακές της Ευρώπης, μερικά χιλιόμετρα από το κέντρο των Βρυξελλών. Για να το πράξουν αυτό χρησιμοποίησαν ένα άθλιο «απόσπασμα» της ανύπαρκτης απόφασης και μερικά διαδικαστικά έγγραφα που τους έστειλε η διεφθαρμένη ελληνική κυβέρνηση, η οποία με καταδιώκει συστηματικά.


Στην προσπάθειά τους να με φιμώσουν, ακόμα και μέσα από τις ελληνικές φυλακές που τελικά οδηγήθηκα, συνεργάστηκαν με την ελληνική κυβέρνηση ώστε να μην συμμετέχω ούτε καν μια φορά το μήνα για ένα λεπτό, με την διαδικτυακή παρουσία μου όταν οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας λάμβαναν χώρα εξ αποστάσεως. Με προσχηματικές δικαιολογίες αρνούνταν να μου χορηγήσουν μικρή άδεια που προβλέπει ο νόμος, ακόμα και την αυθημερόν μεταγωγή μου στην Αθήνα ώστε να μπορέσω να μιλήσω. Ασφαλώς έκανα τα πάντα για να αντιδράσω, από μηνύσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους, μέχρι και απεργία πείνας..


Τώρα, χρησιμοποιούν αυτή την ακούσια απουσία μου για να με εκδικηθούν με το να μου στερήσουν μέρος του μισθού μου. Με έγγραφο που απέστειλε η κατευθυνόμενη γραφειοκρατία τους, προαναγγέλλουν την μείωση του μισθού μου, επειδή δήθεν «δεν παρίσταμαι στις Ολομέλειες», ενώ γνωρίζουν ότι αυτοί οι ίδιοι, μέσω της ελληνικής κυβέρνησης, δεν μου επιτρέπουν να παρίσταμαι. Ασφαλώς αυτά συμβαίνουν για πρώτη φορά στα χρονικά, χωρίς όμως να έχουν διανοηθεί να πράξουν τα ίδια σε άλλες περιπτώσεις Ευρωβουλευτών που για διάφορους λόγους βρέθηκαν διωκόμενοι για απείρως σοβαρότερους λόγους.

Ως εκ τούτου καταγγέλλω την υποκρισία τους και την υποβολιμαία πρακτική τους που αποτελεί απόρροια της λογικής για εξαφάνιση κάθε ελεύθερης πατριωτικής φωνής στην ΕΕ, με οποιοδήποτε πρόσχημα, όπως συμβαίνει στην Ιταλία με την φυλάκιση Φιόρε, στην Ισπανία με την φυλάκιση των μελών της Φάλαγγας, στη Σλοβακία με την φυλάκιση του αρχηγού του αντίστοιχου εθνικιστικού κόμματος για ανύπαρκτη αιτία και τόσες άλλες.

Μοναδική ελπίδα η συσπείρωση των Ευρωπαϊκών υγιών δυνάμεων που άρχισε με τον συνασπισμό APF καθώς και η συλλογή υπογραφών (διαδικτυακών και φυσικών) για την γνωστοποίηση των φρονηματικών αυτών διώξεων σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Βοηθήστε μας να αποκαταστήσουμε έστω με τον τρόπο αυτό την νομιμότητα στο βασίλειο του παραλογισμού που έχουν στήσει οι θεσμοί τους και τα συμφέροντά τους.

Βοηθήστε να ακουστεί δυνατά η φωνή της Ελευθερίας και των πατριωτών που διώκονται μαζί με τους συνεργάτες και τις οικογένειές τους, ώστε η Ευρώπη να ξαναγίνει μια ελεύθερη ήπειρος, μια ήπειρος των Εθνών.ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής (πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου