Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Διαστρέβλωση της ιστορίας μας από ανιστόρητο μέλος της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

…Κόλαφος! Στο επίσημο site του ΕΛΛΑΔΑ 2021 οι θέσεις περί περιθωριακής ελίτ…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Δεν είναι λίγες οι φορές που η ακαδημαϊκή κοινότητα σοκάρει τον απλό λαό. Τελικά μάλλον όσο πιο μορφωμένος είναι κάποιος, τόσο πιο παραμορφωμένες ιδέες εκφράζει. Το πρόβλημα όμως είναι βαθύ και η κατάσταση σχεδόν μη αναστρέψιμη.
Ήη η πολιτική ηγεσία του τόπου δείχνει δείγματα γραφής. Ήδη από την επιλογή των προσώπων της επιτροπής ’21, αλλά και το ακατάληπτο λογότυπο υψηλής διανόησης, που θα δεσπόζει σε κάθε δραστηριότητα.

Μας προέκυψαν τώρα και οι εμπρηστικές δηλώσεις μέλους της επιτροπής 21 πως «η Επανάσταση του 1821 ήταν πρωτοβουλία μιας περιθωριακής ελίτ».
Οι θολοκουλτουριάρηδες διανοητές, περιμένουν να αντιδράσουμε για να μας κουνήσουν το δάχτυλο, πως δήθεν δεν γνωρίζουμε την επιστημονική μέθοδο, και πως δεν είναι αυτό που νομίζετε. Έλεος κύριοι! Από εσάς περιμένουμε σύντομα να αποκαθηλώσετε τους ήρωες του ’21 ως ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Αλλά από που προέκυψαν αυτά τα ακαδημαϊκά φληναφήματα;
ΗΕλλάδα βρίσκεται επί 40 και πλέον χρόνια στο στόχαστρο της Νέας Τάξης που ομολογούσε πως πρέπει να πλήξει την οικογένεια, την Πατρίδα και την Πίστη μας, για να μας υποδουλώσει δίχως ντουφεκιά. Η πολιτική διαφθορά τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 έφερε τις εκτρώσεις, το φεμινισμό, τα διαζύγια, την υπογεννητικότητα και τον τζόγο. Το millennium μας έφερε την πτώχευση μέσα από λαμπρές Ολυμπιάδες και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η τελευταία δεκαετία μας επιβάλλει την παραχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, που ξεκίνησε με τις Πρέσπες. Χαριστική βολή είναι η επιβολή της Πανθρησκείας μέσω της παναίρεσης του Οικουμενισμού και η προδοσία της Ορθοδοξίας από την διοικούσα Εκκλησία, που επισημοποιήθηκε με το Κολυμπάρι της αισχύνης. 
Οεορτασμός των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να εμπεδωθεί το γενικό ξεπούλημα των αξιών μας.
Θα καταθέσουμε εδώ και μία έμπονη πρόβλεψη: Το έσχατο ανάχωμα που αντέδρασε σθεναρά στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ήταν οι πολιτιστικοί σύλλογοι: Κρητικοί, νησιώτες, Σαρακατσάνοι, Πόντιοι, Καραγκούνηδες, Βλάχοι, Ανατολικορωμυλιώτες, είναι κάποιοι από τους εκατοντάδες ζωντανούς συλλόγους, άνθρωποι που θυσιάζουν χρόνο και χρήμα, κρατώντας ζωντανή την παράδοση του τόπου μας. Άνθρωποι που τιμούν την παράδοση των προγόνων τους, τα ήθη και τα έθιμα της Πατρίδας μας.
Το πνεύμα της Νέας Εποχής, θεωρεί φυλετική διαφοροποίηση αυτή την επιλογή, άρα ρατσισμό που προϋποθέτει πατριωτισμό, άρα δυνητικό Εθνικισμό, άρα απειλή.
Μέχρι σήμερα δεν έχουν το θάρρος να το πουν ανοιχτά. Μέχρι σήμερα οι σύλλογοι αυτοί παραμένουν στο απυρόβλητο.
Όταν ανοίξει όμως ο Ασκός του Αιόλου, η γνωστή μέθοδος, διαφθορά μέσω δανεισμού και επιδοτήσεων – πτωχεύσεις – διάλυση, που μας εξευτέλισε σαν χώρα, θα επαναληφθεί σε άλλο επίπεδο.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέο πάρτι χρηματοδοτήσεων ως συμμετοχή δήθεν στους εορτασμούς της επιτροπής ’21, για όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους.
Όποιος σύλλογος όμως πάρει τα αργύρια της προδοσίας, ουσιαστικά χάνει την ανεξαρτησία του. Τα επόμενα χρόνια είναι εξαιρετικά πιθανό να κατηγορηθεί για ξενοφοβική συμπεριφορά ή για ιδιότυπο ρατσισμό, σωβινισμό και φυλετικές διακρίσεις. 
Δε θα είναι απλό· τη στιγμή που θα χρηματοδοτηθούν μέχρι και τα gay pride και οι καρναβαλιστές με αφορμή το 2021, πως να αντισταθούν σθεναρά και να μείνουν απ’ έξω οι πολιτιστικοί σύλλογοι;
Ο πολιτισμός λοιπόν θα αποτελέσει για άλλη μια φορά όχημα της Νέας Εποχής, με πάγιο αίτημα τον εθνομηδενισμό.
Γίνεται λοιπόν σαφές πως η επιλογή των προσώπων της επιτροπής για τον εορτασμό δήθεν, μιας επετείου Εθνικής σημασίας, ΔΕΝ είναι ούτε τυχαία, ούτε για το καλό της Πατρίδας μας.
Διαβάσαμε στο otavoice.gr:

Μέλος του «Ελλάδα 2021»: Η επανάσταση του 1821, ήταν πρωτοβουλία μιας περιθωριακής ελίτ

Απίστευτη και συνάμα εθνικά απαράδεκτη η άποψη που εκφράζει ο καθηγητής Κώστας Κωστής, μέλος της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Ο Κώστας Κωστής είναι Καθηγητής Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιλέχθηκε να είναι ένα από τα μέλη της Επιτροπής για την ΕΛΛΑΔΑ 2021.
Όμως ο καθηγητής έχει εκφράσει μέσα από τα συγγραφικά του έργα και συνεντεύξεις του, που φιλοξενούνται στο επίσημο site του ΕΛΛΑΔΑ 2021, απόψεις που δεν συνάδουν ούτε με την Εθνική Παλιγγενεσία, ούτε με την Εθνική Ιστορική Μνήμη. Θέσεις που διαστρεβλώνουν και παραχαράσσουν γεγονότα και νοήματα. Μέσα από τις θέσεις του επιχειρεί να ευνουχήσει το πραγματικό νόημα αλλά και τα γεγονότα που οδήγησαν στον ξεσηκωμό των Ελλήνων απέναντι σε μια στυγερή και αιματοβαμένη σκλαβιά τεσσάρων αιώνων.
Η έκφραση του ότι η «Επανάσταση του 1821 ήταν πρωτοβουλία μιας περιθωριακής ελίτ», προσβάλει και χαλκεύει την Ιστορία του Έθνους και δίνει επιχειρήματα στην διεθνιστική λαίλαπα που δεν αναγνωρίζει καμιά Οθωμανική κατοχή, δεν αναγνωρίζει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
«Δεν ήταν μια παλλαϊκή εξέγερση, αναφέρει ο Κ.Κωστής, θέλοντας να δείξει ότι οι «κυρίαρχες ελίτ» είχαν βολευτεί και αντιδρούσαν στην ιδέα της εξέγερσης  και δεν συμμετείχαν στην Επανάσταση. Μόνο που κύριε καθηγητά, οι κυρίαρχες διαβρωμένες ελίτ δεν ορίζουν την παλλαϊκότητα μιας κοινωνικής αντίδρασης αλλά το εύρος της συμμετοχής, το οποίο ήταν καθολικό στις τάξεις των Ελλήνων σε Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και νησιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου