Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

«Εντολή» για επίθεση σε εκκλησάκια και Σταυρούς: Σε «συναγερμό» τα νησιά του Αιγαίου


Εικόνες που παραπέμπουν σε «σκοτεινές εποχές...

Καζάνι που «βράζει» η Μυτιλήνη, καθώς οι παράνομοι μετανάστες, οι εξεγέρσεις των οποίων υποκινούνται σύμφωνα με την κυβέρνηση, έβαλαν στόχο την ελληνοχριστιανική πίστη.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Μόριας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», ομάδες μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών -προφανώς μετά από εντολές- βεβήλωσαν, συντονισμένα, εκκλησάκια της περιοχής.

Το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης, στην περιοχή, είναι πλέον κλειδωμένο, καθώς οι κάτοικοι προσπαθούν να αποκλείσουν την είσοδο, καθώς έχει βεβηλωθεί.

Έσπασαν τα τζαμιά, έριξαν κάτω τον τίμιο σταυρό και αναποδογύρισαν τις εικόνες, ενώ στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη, προστάτη της Μυτιλήνης, είχαν μπει μέσα για να κοιμηθούν προκαλώντας φθορές.

Την ίδια ώρα, οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους της Λέσβου έχουν προκαλέσει οι συλλήψεις από την αστυνομία 7 ατόμων – όλοι οι συλληφθέντες μέχρι 24 ετών και μεταξύ τους 3 ανήλικα παιδιά – με την κατηγορία ότι «ενώθηκαν με σκοπό την – από κοινού – διάπραξη εκνόμων ενεργειών, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών.»

Σύμφωνα με το lesvosnews, όλοι τους προσήλθαν στην Μόρια από την πρώτη στιγμή που χτύπησαν οι καμπάνες στο χωριό και ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό τους αφού οι ίδιοι είχαν στήσει ομάδες περιφρούρησης του χωριού.

Αναφέρει το μέσο ενημέρωσης της Μυτιλήνης:

Εδώ και πολύ καιρό φωνάζαμε ότι η Ελληνική Αστυνομία – το δήλωναν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί – δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το βάρος της επιτήρησης των 25.000 μεταναστών και της καθημερινής τους παραβατικότητας.

Φαινόταν από πολύ καιρό ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν άντεχαν άλλο και ότι όπως έλεγαν θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Και βρήκαν τώρα τα εξιλαστήρια θύματα – πιτσιρικάδες όλοι τους και 3 ανήλικα παιδιά – για να τους φορτώσουν τις κατηγορίες «για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.»

Η κατάσταση ξεφεύγει…


el.gr

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου