Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

EKTAKTO: Συριακές πηγές: πολλοί φιλότουρκοι τζιχαντιστές από συριακό Βορρά πέταξαν τις στολές τους και κατευθύνονται ως ''πρόσφυγες'' στην Ελλάδα.

”Αφότου ο Ερντογάν άνοιξε τις πύλες για τους ”μετανάστες” για Ευρώπη πολλοί τζιχαντιστές TFSA που υποστηρίζονται από Τουρκία έβγαλαν τις στρατιωτικές τους στολές στο βορρά Χαλεπίου και κατευθύνθηκαν προς Ελλάδα” αναφέρει έγκριτος φιλοκυβερνητικός συριακός λογαριασμός.

Την ίδια στιγμή είναι πασιφανές ότι οι χιλιάδες αταυτοποίητοι που προώθησε ο Ερντογάν στον Έβρο οι αρχές μιλούν για 4.000 αυτός έκανε λόγο για 18.000 και ότι μέχρι να πέσει η νύχτα θα είναι 30.000 είναι πασιφανές ότι έχουν αποστολή να δημιουργήσουν προβοκάτσια στη Δ Θράκη δημιουργώντας κλίμα έντασης στα συνοριοπεράσματα που θα έχει αντίκτυπο στην εκεί μουσουλμανική μειονότητα.Σύμφωνα με τοπικές πηγές και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα επιδίδονται σε πετροβόλημα των ελληνικών αρχών ενώ έριξαν κατά ελληνικού εδάφους και δακρυγόνα που τους προμήθευσε η τούρκικη πλευρά. Είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεαροί άνδρες πολλοί έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και συνεχίζουν κατά κύμματα τις επιθέσεις κατά ελληνικών συνόρων…
”Χθες το βράδυ όμως παρατηρήθηκε και ένα ακόμα φαινόμενο. Οι λαθρομετανάστες εκτόξευσαν χημικά κατά των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων, τα οποία προφανώς τα προμηθεύτηκαν από τους Τούρκους” αναφέρουν τοπικά μέσα….
Image
Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου