Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Αυτοί είναι οι «πρόσφυγες-μετανάστες», Ούτε ένας σε ελληνικό έδαφος


Αυτοί είναι οι κατατρεγμένοι από πολέμους πρόσφυγες-μετανάστες , που ζητούν άσυλο στη χώρα μας.
Αυτοί που επιχειρούν να εισβάλουν με την βία ,χρησιμοποιώντας  τουρκικά δακρυγόνα , πέτρες και μολότοφ. Αυτοί που κάνουν επιθετικές χειρονομίες κατά της χώρας που θέλουν να τους φιλοξενήσει. Αυτοί λοιπόν ζητούν αύριο να βρίσκονται στο Σύνταγμα ή στην Αριστοτέλους.

Για αυτούς οι ΜΚΟ και οι διεθνιστές κάνουν κάλεσμα να περάσουν τα σύνορα. Είναι αυτοί που υποκινούν εξεγέρσεις στα κέντρα φιλοξενίας. Είναι αυτοί που μιλάνε για κατάργηση συνόρων, υπάλληλοι του G.SORROS. Απέλαση των ΜΚΟ άμεσα από τη χώρα. 

Ούτε ένας σε ελληνικό έδαφος, με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει πλέον ανθρωπιστικό μέρος. Είναι στρατός εισβολής , καμουφλαρισμένος. Αυτά που δεν μπορεί να κάνει ο Ερντογάν με τούρκους στρατιώτες , τα υλοποιεί με στρατιές φανατικών ισλαμιστών. Τουρκικά τάγματα εφόδου, τζιχαντιστές σε δράση

Αυτό είναι το προφίλ του μεγαλύτερου όγκου μεταναστών που βρίσκεται σήμερα στα νησιά μας.Για αυτό πρέπει να φύγουν άμεσα από εκεί , για αυτό δεν μπορεί να διασπαρθούν σε κάθε γωνιά της χώρας και για αυτό θα πρέπει να γίνουν κλειστές δομές σε ακατοίκητα νησιά ή σε απομακρυσμένες περιοχές. 


Αυτό είναι το διαβατήριο τους για να περάσουν σε ελληνικό έδαφος…


otavoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου