Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Π. Ρέππας : Φυτώριο της τζιχάντ



Θα έχουν προσέξει όλοι, ότι στην Ελλάδα δεν σημειώθηκε ποτέ κρούσμα ισλαμικής τρομοκρατίας. Ακόμα και στην περίοδο της πιο άγριας τρομοκρατίας τόσο στο έδαφος της Ευρώπης, όσο και στις ίδιες τις Μουσουλμανικές χώρες, δεν έγινε το παραμικρό. Ακόμα και η προστάτιδα τους η Τουρκία επλήγη, αλλά εδώ, παρά το ότι διέρχονται σχεδόν όλοι οι τζιχαντιστές από και προς την Ευρώπη, παρά το ότι γεμίσαμε Μουσουλμάνους, παραμένουν μέχρι σήμερα άψογοι.

Αυτό αποδεδειγμένα εφησυχάζει και τον λαό και τους πολιτικούς. Μήπως όμως αυτός ακριβώς είναι ο στόχος, αυτής της περίεργης «συμπάθειας»; Μπορεί βέβαια να ερμηνευτεί κι αλλιώς αυτή η ησυχία. Από την γενικότερα μετριοπαθή στάση όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων, που δεν δίνουν αφορμές για πράξεις αντεκδίκησης, έως το ότι δεν έχουν πληγεί όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά κυρίως αυτές με έντονο αποικιοκρατικό παρελθόν και παρόν. Μακάρι να είναι έτσι. Υπάρχει όμως κι άλλη πιθανή ερμηνεία αυτής της ησυχίας. Θέλουν την Ελλάδα, τόσο ως εύκολη είσοδο στην επικράτεια της ΕΕ, όσο και για ασφαλές καταφύγιο. [Βέβαια η ίδια η Τουρκία είναι πολύ ασφαλέστερη γι αυτούς, αλλά η Ελλάδα μπορεί να γίνει μία βάση εντός της ΕΕ για τρομοκράτες, που δεν έχουν επισημανθεί ακόμα από τις Ευρωπαϊκές αρχές –νέα φυντάνια δηλαδή.]
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε τέσσερα παράδοξα του προσφυγικού.
1) Λένε, ότι η νέα Τουρκική επίθεση στην Συρία, θα φέρει άλλο ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Αναρωτιέμαι, αν για παράδειγμα μας επιτίθετο η Βουλγαρία, οι Ελληνες άμαχοι πρόσφυγες δεν θα κινούνταν νότια, προς ασφαλέστερες Ελληνικές περιοχές; Είναι δυνατόν να πήγαιναν προς την Βουλγαρία;
Γιατί λοιπόν οι Σύριοι κινούνται προς την Τουρκία; Προφανώς είναι εκείνοι, που αισθάνονται την Τουρκία ως προστάτιδα τους. Δεν είναι ούτε Σιίτες, ούτε Χριστιανοί, ούτε Κούρδοι. Είναι η κοινωνική βάση του ISIS.
2) Κι αυτοί όμως δεν θα έπρεπε να μείνουν στις «απελευθερωμένες» τους περιοχές; Γιατί να κινηθούν δυτικά και να έλθουν τελικά στην Ελλάδα; Προφανώς η προσφυγιά είναι πρόσχημα μίας οργανωμένης μετανάστευσης. Τόσο καλά οργανωμένης, που δείχνουν παράδοξα μεγάλη υπομονή, σχετικά με όσα τραβάνε. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην γνωρίζουν πλέον, τι τους περιμένει. Χαρτιά δεν έχει κανένας, αλλά κινητά τελευταίας τεχνολογίας με ίντερνετ έχουν όλοι.
Ισως βέβαια να μην γνωρίζουν όλοι την πραγματικότητα, ή να μην έχουν άλλες επιλογές και απλά συμπαρασύρονται, όπου τους οδηγεί αυτό το σύστημα, που οργανώθηκε από τον Ερντογάν και την συμμορία του, αλλά το ότι είναι απλά υποχείρια, δεν αλλάζει την πραγματικότητα του οργανωμένου μεταναστευτικού σχεδίου.
3) Τα σύνορα Βουλγαρίας – Τουρκίας χερσαία και θαλάσσια είναι ευκολότερος δρόμος (ιδίως τα χερσαία) και η Βουλγαρία βρίσκεται πλησιέστερα στο κέντρο της ΕΕ (που υποτίθεται, ότι είναι ο προορισμός τους). Κι όμως κανένας δεν διαλέγει αυτόν τον δρόμο!!!!!!!!!!
4) Η ΝΔ, που θα τους σταματούσε, προσφέρει 1.500 ευρώ τον μήνα και 4.500 εφάπαξ σε κάθε ασυνόδευτο (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ) ανήλικο άνω των 16 ετών!!!!!!!!!!!! Καταλαβαίνετε τι στρατιές Γενίτσαρων θα έλθουν; [Στην ύστερη Οθωμανική αυτοκρατορία οι Γενίτσαροι ήταν Μουσουλμανικής καταγωγής.] Σε προηγούμενο άρθρο εξήγησα, πως με τα 400 ευρώ, κατάλυμα, ρεύμα, νερό, συσσίτια, που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε μετανάστη, ζούσαν άλλοι τρείς στην χώρα καταγωγής. Τώρα ο Κυριάκος τίναξε τα πέταλα. Και σε ποια κατηγορία στοχεύει αυτή η προσφορά; Στα μωράκια, που προβάλλονται στην τηλεοπτική εικόνα, για να υποχωρήσουν οι αντιρρήσεις; Όχι βέβαια. Μήπως σε εννιάχρονα και δεκάχρονα, που κινδυνεύουν να καταλήξουν στην πορνεία, σε σατανιστικά όργια, ή να τους πάρουν τα όργανα; Ούτε. Με αυτό το εξωφρενικό ποσό επιδοτείται η παράνομη εισβολή πεμπτοφαλαγγιτών στην χώρα!!!!!!!!!!!!!!! Αν αυτό δεν λέγεται εσχάτη προδοσία, πως λέγεται;
Και ποια είναι η «δικαιολογία» γι αυτήν την αθλιότητα; Ότι σήμερα κάθε μετανάστης κοστίζει ημερησίως 68 ευρώ!!!!!!!! Εγώ με 15 ευρώ θα ήμουν πασάς κι αν δεν είχα δικό μου σπίτι με 25-30. Πως είναι δυνατόν αυτή η αθλιότητα να κοστίζει 68 ευρώ;
Θα ήθελα να θέσω στην κρίση του νοήμονος αναγνώστη και το εξής. Σε τι αποδίδουν ΟΛΟΙ οι νεοδημοκράτες την σημερινή κατάσταση; Στον ΣΥΡΙΖΑ, που μοίραζε λεφτά στους παράνομους μετανάστες και στις ΜΚΟ. Οι ίδιοι λοιπόν πολλαπλασίασαν αυτά τα ποσά, ενώ αποκαλύπτεται, ότι πολλά άτομα του περιβάλλοντος του Μητσοτάκη και πρώτη η ανεψιά του Αλεξία, είναι στελέχη αυτών των ΜΚΟ (του Σόρος)… Κι όμως η ίδια η μάνα της καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για την δήθεν χρηματοδότηση από την ΕΕ, δεν είναι του παρόντος σημειώματος, αλλά δυό πραγματάκια μόνο γι αυτό το παραμύθι πρέπει να (ξανα)ειπωθούν.
1) Η Ελλάδα είναι όντως από τις ευνοημένες χώρες στο δούναι και λαβείν του Ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, αλλά η ωφέλεια αυτή βαίνει διαρκώς μειούμενη. Αντίθετα η ωφέλεια των δήθεν ριγμένων του προϋπολογισμού από την κατάργηση των δασμών παραμένει σταθερή, καθώς και η ανάλογη ζημία της Ελληνικής οικονομίας τόσο από το απολεσθέν έσοδο των δασμών, όσο και από τον ασφυκτικό ανταγωνισμό σε κάθε εγχώρια απόπειρα τεχνολογικής απεξάρτησης (π.χ. Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία κ.λ.π.).
2) Καθώς η χρηματοδότηση της Ελλάδας από την ΕΕ διαρκώς μειώνεται, παρουσιάζονται ως «έκτατες χρηματοδοτήσεις» για έκτατες ανάγκες, όπως το προσφυγομεταναστευτικό, ποσά, που λαμβάναμε λίγο καιρό πριν για άλλους λόγους και περικόπηκαν από αυτούς.
Συνεπώς, το ότι «πληρώνει η ΕΕ» είναι ένα παραμύθι που πουλάνε όσοι ωφελούνται από την σχέση μας με αυτήν. Μέσα από αυτό το παραμύθι «εξαγνίζονται» όλες οι ρεμούλες, οι αδικίες και οι αντισυνταγματικές ανισότητες των τελευταίων ετών. [Γι αυτό και μέσα στο ίδιο επάγγελμα (π.χ. αγρότες) υπάρχουν διαμετρικά αντίθετα συμφέροντα. Υπάρχουν εκείνοι που ωφελούνται και εξελίσσονται σε νεοτσιφλικάδες και εκείνοι που εξοντώνονται. Περιέργως οι πρώτοι είναι οι αγαπημένοι ΟΛΩΝ των κομμάτων και οι δεύτεροι θεωρούνται «βάρος», σχεδόν παρίες.]
Πέρα όμως από το ποιος πληρώνει τελικά τα μπερκέτια του Κυριάκου, πολύ φοβάμαι, ότι στήνεται ύπουλα ένας τεράστιος μηχανισμός δολιοφθορέων, για να χρησιμοποιηθεί, όταν κρίνει ο Ερντογάν, ότι ήλθε η ώρα. Το πότε θα γίνει αυτό, κανείς δεν το ξέρει. Το βέβαιο είναι, ότι μέχρι τότε οι περισσότεροι θα είναι υποδειγματικοί. Η σκληρή εγκληματικότητα σε βάρος Ελλήνων ασκείται από Αλβανούς, Ρομά, Γεωργιανούς, Ρώσους και φυσικά Ελληνες. Σπάνια Ασιάτες και Αφρικανοί εμπλέκονται σε τέτοια εγκλήματα (όπως στην περίπτωση της Μυρτούς) σε σχέση με τον αριθμό, το φύλλο και την ηλικία τους.
Αυτό βέβαια είναι καλό, αλλά ίσως είναι παραπειστικό και σκόπιμο, γιατί μπορεί να μην κάνουν (ακόμα) τέτοια εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων, τα κάνουν όμως σε βάρος ομοεθνών τους, ή άλλων Ασιατικών και Αφρικανικών εθνοτήτων. Αρα δεν είναι και τόσο «ακίνδυνοι», όσο φαίνονται. Οπωσδήποτε είναι πολύ πιο σκληροί και σκληραγωγημένοι από τους Ελληνες συνομηλίκους τους και όχι μόνον. Επίσης είναι πολύ πιο πειθαρχημένοι απέναντι στους κρυφούς ηγέτες τους και τώρα που τους λύσαμε και το οικονομικό, έχουν κάθε δυνατότητα να μας αποκοιμίσουν, ανακατεμένοι μάλιστα με εκείνους που είναι πράγματι καλά παιδιά.
Ο μπαγάσας ο Ερντογάν έχει καταφέρει να του χρηματοδοτούμε και τα όπλα και τους στρατούς, με τους οποίους θα μας πολεμήσει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, γιατί ή εκείνος είναι εξαιρετικά άξιος, ή οι δικοί μας εξαιρετικά άχρηστοι (ή πουλημένοι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου