Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

TA OΡΓANA TOY ANTIΧΡΙΣTOY ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ & ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΠΑΡ᾽ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ & ΑΛΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!! 1) TΟ ΊΔΡΥΜΑ ROCKEFELLER ΚΑΙ ΤΟ GLOBAL BUSINESS NETWORK ΑΠΌ ΤΟ 2010 ΕΊΧΑΝ ΣΧΕΔΙΆΣΕΙ ΤΟ LOCK STEP (ΣΗΜΕΡΙΝΌ COVID19). 2) O ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ ΣΕ 25 ΧΏΡΕΣ 3) CORONOVIRUS, BASED ON MY INFORMATION 4) ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ: «ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΈΞΩ ΜΗ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΛΆΘΟΣ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΣΤΟ 13033. ΘΑ ΈΧΕΙΣ “ΚΑΡΦΩΘΕΊ” ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ».
TA OΡΓANA TOY ANTIΧΡΙΣTOY ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
  & ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΠΑΡ᾽ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ & ΑΛΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!
«Οἱ υἱοι τοῦ σκότους ἐξυπνώτεροι τῶν υἱῶν τοῦ φωτός»
1) Tο Ίδρυμα Rockefeller και το Global Business Network από το 2010 είχαν σχεδιάσει το LOCK STEP (σημερινό covid19) την μεγαλύτερη παγκόσμια πανδημία που έγινε ποτέ και το μεταπανδημικό μέλλον…
2) O ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ
σε 25 χώρες στα σύνορα Κίνας, Ρωσίας, Ιράν απ΄όπου κι η έξαρση επιδημιών…
rgastiria-viologikwn-oplwn-se-25-xwres-sta-synor-ki-i-eksarsi-epidi/24371608/

3) CORONOVIRUS, BASED ON MY INFORMATION

4) Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033. Θα έχεις “καρφωθεί” μόνος σου.
Αυτό το μηνυμα το διαβασα στα https://attikanea.blogspot.com/2020/03/13033 και το παραθέτουμε. Διαβάστε το και ἐσεῖς και κρίνετε μόνοι σας…
Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033. Θα έχεις “καρφωθεί” μόνος σου.
Αυτό περίμεναν αυτοί τόσο καιρό να τους δώσεις προσωπικά σου δεδομένα όπως αριθμό κινητού (μιας κ οι εταιρίες δεν τους το δίνουν) αριθμό ταυτότητας & τον τόπο διαμονης ώστε να συμπληρώσουν στη βάση δεδομένων τους το τελευταίο στοιχείο που τους λείπει για να σε φακελωσουν πλήρως.

Εφόσον θα ξέρουν το κινητό σου θα γνωρίζουν και το σήμα GPS σου που βρίσκεσαι κάθε στιγμή· οπότε όταν θα κατέβεις να διαμαρτυρηθείς για ότιδηποτε δε μπορείς να αρνηθείς πως δεν ήσουν εκεί η πως δεν ήσουν εσύ.
Αφού θα ξέρουν το κινητό σου θα ξέρουν κai τον λογαριασμό σου στο Fb Insta κλπ. Θα μπλοκάρουν όλους τους λογαριασμού σου όπως κ της κάρτας σου μέχρι να κάτσεις “φρόνιμα” στο σπίτι σου..
https://pilitouromanou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου