Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ. Αστυνομικές δυνάμεις κατέλαβαν και το κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στα Νέα Ρόδα. Δελτίο Τύπου, Φωτογραφίες.3 Ιουλίου 2020.

Μία ημέρα πριν ο Ερντογάν συμμετάσχει στην πρώτη ισλαμική προσευχή στην Αγία Σοφιά μας.
Στο ιστολόγιο της μόνης και αληθινής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους εδώ, ανακοινώθηκε ότι αστυνομικές δυνάμεις κατέλαβαν και το κονάκι της Μονής στα Νέα Ρόδα. 
Λόγω της γεωγραφικής του θέσης (πολύ κοντά στο Άγιο Όρος και εύκολα προσβάσιμο από λαϊκούς) χρησιμοποιούνταν για ανεφοδιασμό της Μονής. Παράλληλα κατέλαβαν και αγρόκτημα της μονής στην Ιερισσό.

Γίνεται φανερό ότι οι υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση της Ελλάδος, επιδιώκουν να εξαντλήσουν από τροφές, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης τους 100 και πλέον πατέρες της Μονής, πριν επιδιώξουν την τελική έφοδο.
Επαναλαμβάνεται μια νέα «πολιορκία του Μεσολογγίου».
Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του σήμερα, που τα πάντα είναι ρευστά στην Πατρίδα μας, να διώκεται η Ορθοδοξία από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που υφαρπάζει εδώ και χρόνια την ψήφο των Ελλήνων παριστάνοντας την πατριωτική Ορθόδοξη πλευρά του κοινοβουλίου!
Αυτά τα αίσχη δεν τα έπραξαν ούτε η δηλωμένη αντίΧριστη κυβέρνηση του Σύριζα.
Αλλά εσείς είσαστε χειρότεροι διότι είσαστε προβατόσχημοι λύκοι!
Ελπίζουμε οι Έλληνες Ορθόδοξοι να τα θυμούνται αυτά και όταν φτάσουν στις κάλπες!
Αιδώς Αργείοι!


Πιστοί στα ιδανικά μας, θα σταθούμε στον πλευρό της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου όπως πάντα κάναμε, μην αφήνοντας κανέναν υπερασπιστή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας μας, μόνο του.
Αυτοί μπορεί να έχουν σπουδάσει στο Κολέγιο Αθηνών και στο Χάρβαρντ και να το αγνοούν, αλλά 2000 χρόνια σελίδες Ελληνορθόδοξης ιστορίας έχουν γράψει αρκετές φορές το σύνθημα: «Ορθοδοξία Ή Θάνατος».

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αμέσως μετά την αρπαγή του κτήματος μας στην Ιερισσό … μας πήραν και το κονάκι στα Νέα Ρόδα.

Την ίδια ώρα που βάλλεται ο Χριστιανικός κόσμος στην γείτονα χώρα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ να συμβαίνουν αυτά εναντίον Χριστιανών εντός Ελλάδας.

 Φωτογραφίες:

Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου