Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΝΕΑ ΦΙΜΩΣΗ πατριωτικών φωνών στο διαδίκτυο. Καταλαβαίνετε τι έρχεται.

Πριν 3 μέρες, γράψαμε (εδώ) για την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.  Θυμίσαμε (με αφορμή και την δολοφονία ενός άλλου δημοσιογράφου του Σωκράτη Γκιόλια αλλά και άλλων προσώπων) ότι κάποιες δολοφονίες μπαίνουν πολύ γρήγορα στο αρχείο και δεν εξιχνιάζονται ποτέ.

Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, κάθε «αντιδραστικός» μπαίνει στο ΣΤΟΧΟ. 
Και η διαπλοκή έχει επεκταθεί τόσο πολύ και έχει εισχωρήσει σε κάθε μορφής εξουσία, ώστε το σύστημα να έχει πλέον γίνει προκλητικό και αδίστακτο. 
(Ας θυμηθούμε ενδεικτικά το πόρισμα της ΕΥΠ, που ενέπλεκε με χιλιάδες ντοκουμέντα και τηλεφωνικές συνομιλίες, υψηλόβαθμους -πρώην ηγετικούς- αξιωματικούς της ΕΛΑΣ σε διάφορα εγκληματικά κυκλώματα).
 
Χθες πληροφορηθήκαμε (από εδώ) ότι το πατριωτικό ιστολόγιο «Αττικά Νέα» της Πόπης Σουφλή, έπεσε
Το έριξαν δηλαδή. Το είχαν ρίξει και πάλι πριν μόλις λίγους μήνες. 
Αυτή τη φορά η «δουλειά» ήταν «επαγγελματική», έγιναν αρχικά επιθέσεις από χάκερ και στη συνέχεια έκλεισε! Η εταιρία που το φιλοξενούσε αρνείται να το δεχθεί!  Όλα θυμίζουν στους τεχνικούς, «εντολές άνωθεν». Γίνονται τώρα προσπάθειες να μεταφερθεί κάπου αλλού.Σήμερα, διαβάζουμε σε άλλο πατριωτικό ιστολόγιο, το Λευτέρης Πανούσης (εδώ), ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κατεβάσει -προσωρινά τουλάχιστον-  μια ανάρτηση.
Συγκυριακά, η ενημέρωση από τη Μονή Εσφιγμένου (αφού πρόσφατα της πήραν το κονάκι στα Νέα Ρόδα και παρακείμενο αγρόκτημα, όπως αποκαλύψαμε εδώ
είναι ότι ο αστυνομικός κλοιός όλο και περισσότερο σφίγγει ενώ εμφανίστηκαν και σκαπτικά μηχανήματα
Διαβάζουμε εδώ :

«ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
...
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΠΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.»


Είναι φανερό ότι πέρα από την συστηματική συνέχιση του λαθροεποικισμού (=αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού), στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ είναι ο διαμοιρασμός του Αιγαίου (ενδεχομένως καλυπτόμενοι πίσω από μια απόφαση της Χάγης). 
Πρέπει όμως να προηγηθούν κάποιες πρόβες «πολέμου», να φοβηθεί ο λαός και στη συνέχεια μέσα από το δίλημμα πόλεμος ή συμφωνία, να αποδεχθεί το συμβιβασμό, δηλαδή την νέα προδοσία

Είναι επίσης φανερό ότι μετά την επιτυχία της 1ης πρόβας με τον Κοροναϊό, ξεκίνησε ο 2ος γύρος στέρησης των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών μας. Θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι θα υπακούμε σε κάθε απόφαση, χωρίς αντίδραση, χωρίς καν το δικαίωμα να εκφράζουμε την άποψή μας. Οι «ανυπάκουοι» θα συλλαμβάνονται, θυμίζουμε τις πρόσφατες καταδίκες πολιτών χωριού της Ρόδου  που με δική τους πρωτοβουλία πήραν τον επιτάφιο και τον περιέφεραν για λίγο στο χωριό τους μεταμεσονύκτιες ώρες, αλλά και τοπικού δημοσιογράφου (επειδή πρόβαλε το θέμα!). 
Τα αστυνομικά όργανα όμως δεν επαρκούν. Για να έχει επιτυχία το σχέδιό τους, θα πρέπει όλα τα αποσβολωμένα φοβισμένα ανθρωπάκια να αποκτήσουν νοοτροπία ρουφιάνου. Γι αυτό φυσικά θα φροντίσει η τηλεόραση και τα ΜΜΕ (πάντα με το αζημίωτο).


Καταλαβαίνετε τι έρχεται. 
Καταλαβαίνετε γιατί βιάζονται να εξαλείψουν ΚΑΘΕ εστία αντίστασης.Θα τους αφήσουμε;;;

Μην κάθεσαι. 

Ενημέρωσε. 

ΞΥΠΝΑ τους περίοικους.

ΣΠΑΣΕ τη ΣΙΩΠΗ τους!Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου