Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Καταδικάζουμε  την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, από άγνωστους δράστες, στις 3:00 τα ξημερώματα, στα Βριλήσσια έξω από το σπίτι του.


Παρατηρείται εδώ και χρόνια ότι όποιος καταφέρεται κατά του συστήματος, μπαίνει στο στόχο.
Πολλάκις συναντήσαμε τέτοια περιστατικά.
Ευτυχώς  ο Στέφανος Χίος στάθηκε πιο τυχερός από τον επίσης δημοσιογράφο Σωκράτη Γκόλια που δολοφονήθηκε το 2010 από την αριστερή οργάνωση Σέχτα Επαναστατών.
Στάθηκε πιο τυχερός και από τα παιδιά της Χρυσής Αυγής Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.  Κοινό σημείο σε όλες τις υποθέσεις ότι οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο.

Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν ισχύει στην δημοκρατία της Ελλάδας του 21ου αιώνα.
Είτε γιατί οι εκφραστές των απόψεων με εθνικό πρόσημο δολοφονούνται είτε γιατί οι πατριωτικές απόψεις περιθωριοποιούνται και απομονώνονται.•Την Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους την αποδεκατίζουν κομμάτι κομμάτι για να πάψει να μιλά.

•Εθνικιστές δολοφονούνται και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι!

•Ακόμα και για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που τον δολοφόνησαν οι αλβανοί το  Ελληνικό κράτος σιωπά γεμάτο ενοχές για την αδράνεια του.

Αναμένουμε την ώρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι φονιάδες του Γκόλια,του Φουντούλη,του Καπελώνη αλλά και οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του Στέφανου Χίου θα δικαστούν και θα καταδικαστούν.


Χθές ο Σωκράτης,ο Μάνος και ο Γιώργος, σήμερα ο Στέφανος,  αύριο ίσως κάποιος από εμάς και μεθαύριο κάποιος από εσάς!
Μην τους δίνουμε άλλα περιθώρια, οργανώσου και πάλεψε για τα δικαιώματά σου, μπορείς!

Ιερός Λόχος 2012 Έλληνορθόδοξη Στρατιά


Διαβάστε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου