Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Αποκάλυψη τώρα


 Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Στη ζωή μου έχω διαβάσει – και διαβάζω ακόμα – πάρα, μα πάρα, πολλά βιβλία. Όμως η εκτίμηση της σημερινής κατάστασης, από μέρους μου, πολύ λίγο έχει να κάνει με τα βιβλία. Έχει να κάνει με αυτό που είχε πει κάποτε ο πατέρας του γνωστού σε μας Ιμπραήμ, ο Μωχάμετ Άλυ της Αιγύπτου (εκ της ημετέρας πόλεως της Καβάλας προερχόμενος): «Τα μόνα βιβλία που διαβάζω ποτέ είναι τα πρόσωπα των ανθρώπων, και σπανίως τα διαβάζω λάθος»!


Ε λοιπόν, τις μέρες αυτές διαβάζω το πρόσωπο του Πούτιν. Ο τύπος αυτός, είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη κάνει την ίδια δουλειά με τις φάτσες των ραμολιμέντων, των γυναικωτών, των σαλτιμπάγκων, των γελωτοποιών, των εγκεφαλικά μονοκόματων και πνευματικά άκαμπτων (rigor mortis, είδος ζόμπι) γερμαναρέων, των κρυόκωλων (στούλτεν-μπεργκ στα λατινο-νορβηγικά της Λαπωνίας), και των πάσης φύσεως αυτιστικών ακαθορίστου φύλου μυξοσκώληκων της παραπαί(ε)ουσας, παρακμιακής, εκφυλισμένης και αναίσχυντης ισλαμοασιατικής και αραβοαφρικανικής ευρώπης και της προστάτιδάς της (τσατσάς στα καλιαρντά) αφροαμερικής των καλοσυνάτων μπάρμπα Θωμάδων, των γαμψών μπάρμπα Μπεν (μεγάλες οι επενδύσεις τους, στους ορυζώνες των χρήσιμων ηλίθιων), και των λοιπών «γερου-εξ-ουσιαστών» της.

Ο τύπος, μπαλαδόρος εκ φύσεως, και μάλιστα all rounder, πάσης θέσεως, παντός τόπου, και παντός καιρού, βλέπει την αντίπαλη ομάδα αναιμική, σε επίπεδο τρίτης (πολυ)εθνικής κατηγορίας, την κερκίδα άδεια (λόγω κορωνοϊού), και τον τερματοφύλακα να φεύγει συνεχώς από τη θέση του, λόγω συχνής σωματικής του ανάγκης (μάλλον συχνουρίας αν κρίνουμε από την ηλικία του).

Ο τύπος θα τα παίξει όλα για όλα. Δεν θα ασχοληθεί με συνοριακές αψιμαχίες. Θα σουτάρει σε κενή εστία. Θα πάει κατευθείαν Κίεβο, με συνέπεια την κατάρρευση του υπάρχοντος καθεστώτος, την επιβολή της ρωσικής λύσης, και – το σπουδαιότερο – την ανάδειξη της Ρωσίας σε πόλο μείζονος πολιτικής έλξεως για τους επερχόμενους δυτικούς ηγέτες.

Ποιους ηγέτες; Μα τους επερχόμενους δικτάτορες. Η φτώχεια, η πείνα, και η δυστυχία που θα πέσει στους λαούς από τα «μέτρα» που θα εφαρμόσει το πολυεθνικό σκυλολόϊ ενάντια της Ρωσίας, και που όλα τους θα πέσουν σαν αστροπελέκια στα κεφάλια μας, θα δημιουργήσει τέτοιας κλίμακας κοινωνικές ανατρεπτικές αναταραχές που, εδώ είμαστε, θα βιώσουμε σύντομα τις συνέπειές τους.

Όσο για μας, εδώ στην Ελλάδα, όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε το τι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, τόσο οι πιθανότητες επιβίωσης μας θα είναι μεγαλύτερες, αν και, με τα μυαλά που έχουμε, όχι ομολογουμένως πολύ υψηλές. Ογδόντα εκατομμύρια πεινασμένοι τούρκοι, για να μην μιλήσουμε και για τον βαλκανικό μας περίγυρο, και κάποια εκατομμύρια αγνώστου ταυτότητας πολυφυλετικών εξω-Ελλήνων, που όμως ζουν ανάμεσά μας, θα κάνουν την εμφάνισή τους με τα drones και τα ufo του προφήτη, και κάποιος θα πρέπει να τα εξορκίσει. Κι αυτός ο κάποιος δεν νομίζω ότι θα προέλθει από τους παχύσαρκους φαναριώτες ποιμένες του χριστεπώνυμου πληρώματος των εκκλησιών μας. Κάποιος Ιωάννης κοσμοκαλόγερος θα χρειασθεί. Ενός εστί χρεία…ΠΗΓΗ: https://tritosdromos.gr/apokalipsi-tora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου