Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Προαιρετική η θύρα στον οίκο;

 


Ο εκμαυλισμός της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς, η οποία δύναται να στηλιτεύει μέσω του βήματος, που τις παρέχεται ένδον του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθετί που κείται υπέρ της Πατρίδος, έχει αποβεί σε «χόμπι». Με ένα αντικειμενικά σημαντικό αντιπολιτευτικό ποσοστό για να την εντάξει στη Βουλή, προσεταιρίζει κάθε παροριστή, που τον νομιμοποίησε, με αποτέλεσμα να έχουμε την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Ο λήθαργος αρκετών και ενδεχομένως η μερική τους αδιαφορία βοηθά κατά κόρον τη δημιουργία στράτας από πρώην κομμουνιστές, ώστε αενάως να εκλέγονται και δη να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίζουν εν σχέσει με την οδό που θα ακολουθήσει το Ελλαδικό κράτος.


  Σωρεία ατόμων, αθυρμάτων και αυλοκολάκων πίστεψαν είτε εις ένα καλύτερο μέλλον από άεργους είτε σε ριζοσπαστικές και δη δήθεν προοδευτικές, εντούτοις κατ΄ ουσίαν μεσαιωνικές τροποποιήσεις, από το κόμμα των αχρείων. Αδιάλειπτα μηρυκάζοντας περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενόσον φυσικά είναι ομοϊδεάτες τους, και περί της αγχόνης των εθνικο- πατριωτών, κερδίζουν με αυτό το τερτίπι αρκετές ψήφους.

  Μάλιστα, ο ξάδελφος του τέως πρωθυπουργού, όστις στη συνείδηση του γράφοντος δεν θεωρείται εκλεγμένος, αλλά διορισμένος, προχώρησε σε ένα ακόμη παραλήρημα λέγοντας πως η άμυνα της χώρας δεν αποτελεί αυτοσκοπός. Δηλονότι, η προστασία των Ελλαδιτών δεν έχει μεγαλεία σημασία, όπως και η φύλαξη της Ελλαδικής επικράτειας και γενικότερα της Ελλάδος. Το γεγονός ότι αυτοί οι επαίσχυντοι δεν ενδιαφέρονται για τη διαφύλαξη των Ελλαδιτών είναι γνωστή τοις πάσι, εντούτοις μηδενός κόπτονται για τη ζωή των ψηφοφόρων τους, ήτοι των Πακιστανών, Αλβανών, και εν γένει όσων δεν έχουν ελληνική συνείδηση και καταγωγή, και εισήλθαν παρανόμως;

  Έτι περαιτέρω, οι ασύμβατοι αριστεροί, εκτός του ότι είναι περίσσιοι για τη κοινωνία μας, είναι επίσης και επικίνδυνοι, αφού παλαιοτέρα είπαν πως θα προχωρήσουν σε μείωση εξοπλιστικών δαπανών ρισκάροντας έτσι την Ελλάδα, ωσάν να είναι το τσιφλίκι τους. Βέβαια, αγαθή τη τύχη, προχωρούν σε τέτοιες βαρβαρικές και ανθελληνικές δηλώσεις, με αποτέλεσμα το εκλογικό σώμα να αντιλαμβάνεται πως η ψήφος σε αυτόν το συρφετό, ισοδυναμεί με ψήφο στον σουλτάνο Ερντογάν, καθότι πλειστάκις έχουμε παρακολουθήσει στους δέκτες μας ή έχουμε αναγνώσει ρεπορτάζ, που να κάνουν μνεία σε τουρκικές εφημερίδες, οι οποίες υμνούν τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση. Όνειδος προκαλεί όταν ο εχθρός σου αντί να στρέφεται δίχως παύση απέναντί σου, τούτος σου δίνει συγχαρητήρια, ουχί μία φορά αλλά πολλάκις, με τον Πολάκη να τις αποδέχεται.

  Δυστυχώς, ο εμπαιγμός μεσούσης της προεκλογικής περιόδου συνάμα με τη προαναγγελία προσφοράς υλικών αγαθών μετά την εκλογική τους νίκη, θα δώσει πάτημα σε νέους ψηφοφόρους, ώστε να «εγκληματήσουν» ψηφίζοντάς τους. Οι αιώνιοι απαθείς και η αγελαία μάζα ενδέχεται να περιπέσουν στον κρημνό της φαινομενικής δαψιλής ζωής, λησμονώντας δηλώσεις όπως αυτή του «αξιότιμου κυρίου» Τσίπρα. Όσοι συμφωνούν με αυτόν, καλούνται εφεξής να κοιμούνται με ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα, μη γνωρίζοντας την ύπαρξη των λέξεων: εγκληματικότητα, κλοπή και ληστεία. Η άγνοιά του περί της ασφάλειας του κράτους μας, φέρνει και την αδιαφορία του για το κλείδωμα του γραφείου του κόμματος στη Κουμουνδούρου και της έπαυλης του ξαδέλφου του; Δεν νομίζω!  

 

Διονύσιος Σ. Δραγώνας   

Φοιτητής Νομικής NUP

Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου