Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Α. Γεωργιάδης: «Αθεόφοβος ψεύτης ο Τσίπρας»




Ολομέτωπη επίθεση, με σκληρή μάλιστα γλώσσα, εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και τις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε σειρά ψεμάτων, όπως είπε, του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον "ανεπρόκοπο" και "αθεόφοβο ψεύτη".

"Αυτός ο αθεόφοβος ψεύτης, πήγε στη Θεσσαλονίκη και είπε ότι σε 2 εβδομάδες θα θεσπίσει τον ακατάσχετο λογαριασμό για τους επαγγελματίες και δεν το έκανε". "Δεν του έφτανε η δέσμευση για το λογαριασμό, είπε και σε δύο εβδομάδες", επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στα διόδια τόνισε ότι "τα αριστερά διόδια είναι καλά". "Βάλανε τα διπλά διόδια. Αυτός που ήταν αρχηγός του κινήματος δεν πληρώνω και έκλειναν τα διόδια". "Και τώρα ο Κουρουμπλής μας λέει ότι τα διόδια σώζουν ζωές"
"Για τέτοιους απατεώνες μιλάμε", ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπενθύμισε τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ που επί κυβέρνησης Σαμαρά ήταν 6 για να γίνουν 5 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε, υποσχόταν ότι θα τον καταργήσει γιατί είναι άδικος φόρος.
Τέλος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις σπατάλες για διορισμούς ημετέρων. "Το γραφείο Σαμαρά είχε προυπολογισμό 600.00 ευρώ και του Φλαμπουράρη 1.400.000", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου