Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

H ψήφος του Τούρκου θα πάει στον Τούρκο


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας (BTTDD) δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν προέβη σε δήλωση σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου .
Ο Χουσείν ανέφερε :
¨Όπως είναι γνωστό για πρώτη φορά μετά από το 1946, βιώσαμε το 2015 ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, την επιτυχία και τη χαρά να στείλουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο 4 μειονοτικούς βουλευτές. Τα τελευταία χρόνια  η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης που παλεύει με τα οικονομικά προβλήματα ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης, είχε δίπλα σε αυτά τα προβλήματα και τα θέματα των πολιτικών διώξεων και εκφοβισμού σε επίπεδα που δεν είχαν ξαναφανεί στο παρελθόν.

Σε αυτή την περίοδο που φαινόταν ως ελπιδοφόρα και είχε προκαλέσει ενθουσιασμό,  την ώρα που αναμενόταν αλλαγή στην μειονοτική πολιτική, η παράδοση του μεγάλου κυβερνητικού εταίρου στον μικρό ρατσιστή εταίρο, προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση και δυστυχώς ως μειονότητα αφεθήκαμε στο έλεος του φασίστα Καμμένου που ήταν επικεφαλής του μικρού εταίρου. Όταν αργότερα τους εγκατέλειψε ο μικρός εταίρος, εμείς επαναλάβαμε την έκκληση μας λέγοντας ¨σωθήκατε από αυτό το βάρος, ελάτε και μετανιώστε για τα λάθη σας¨.
………………
Εμείς ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης πάντοτε το λέμε και συνεχίζουμε να το λέμε σε κάθε προεκλογική περίοδο : ¨Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ¨.
Η δική μας ψήφος λέμε να πάει στους δικούς μας ανθρώπους.
Χωρίς να κάνουμε καμία απολύτως διάκριση στους αδερφούς μας που είναι υποψήφιοι σε διάφορα κόμματα, δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, με το δικό της μυαλό, θα πει πως ¨ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ¨ και θα συναινέσει στους εκλέξιμους υποψήφιους.
BTTDD : ¨Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο¨
………………..
http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/bati-trakyada-turkun-oyu-turke-gidecek.html
4/7/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου