Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Αθεράπευτος ιός είναι μόνο ο ανθελληνισμός της Νέας Δημοκρατίας!



Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ελάχιστα έπραξε για να διασφαλίσει τους Έλληνες και την δημόσια υγεία. Ο ανθελληνισμός της έχει ξεπεράσει κάθε όριο και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν μία φορά τα σπασμένα.


Κυβέρνηση : «Εσείς φταίτε»!
Η ανεύθυνη κυβέρνηση της ΝΔ συνηθισμένη να αποποιείται τις ευθύνες της, καταλογίζει ως υπεύθυνους για τον νέο εγκλεισμό τους Έλληνες! 
Κουνάει επιδειχτικά το δάκτυλο στον Ελληνικό Λαό θαρρείς και μοναδικό κριτήριο επαναφοράς της ελληνικής κοινωνίας στην κανονικότητα είναι η ατομική ευθύνη των Ελλήνων.



Ο λαθροεποικισμός συνεχίζεται.

Ξεχνάτε κύριοι της κυβερνήσεως ότι ο λαθρο εποικισμός συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς εδώ και μήνες; 
Όπως συνεχίζονται και οι μετεγκαταστάσεις λαθρομεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. 
Ποιος μας διασφαλίζει ότι οι λαθρο μετανάστες που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς την στοιχειώδη υγιεινή δεν μεταφέρουν δεκάδες νοσήματα;



Οι αριστεριστές μπορούν να συγκεντρώνονται ελεύθερα!

Ξεχνάτε κύριοι της κυβερνήσεως ότι εσείς επιτρέψατε στους οπαδούς του "δημοκρατικού τόξου", να συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες έξω από το Εφετείο πριν λίγες ημέρες; Είναι τυχαία η έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού που επακουλούθησε;
Όχι βέβαια! Άλλωστε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε σε τηλεοπτικό δίαυλο ότι γνώριζαν ότι η συγκέντρωση των χιλιάδων οπαδών θα προκαλούσε πολυπληθή κρούσματα, αλλά το επέτρεψαν επειδή ήταν για...ευγενή σκοπό! 
Αλήθεια ποιος σας δίνει τα δικαίωμα κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να παίζετε με τις ζωές των Ελλήνων επιτρέποντας κομματικές συγκεντρώσεις χάριν της ψηφοθηρίας σας ή επειδή διακατέχεστε από αδικαιολόγητα ενοχικά σύνδρομα έναντι της αριστεράς; 



Ήδη προαναγγέλλονται συγκεντρώσεις για την ημέρα του Πολυτεχνείου!
Ενώ απαγορεύθηκε η συγκέντρωση στο μνημείο των δολοφονηθέντων εθνικιστών Φουντούλη και Καπελώνη! Με πρόσχημα παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών! 




Ελεύθερες και οι συγκεντρώσεις Ισλαμιστών!

Επιτρέπονται όμως στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώσεις ισλαμιστών που καίνε Γαλλικές σημαίες και εικόνες του Μακρόν, την ώρα που απαγορεύονται οι παρελάσεις και τιμωρούνται αμείλικτα οι Έλληνες παραβάτες!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκαλεί. Δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Ο μοναδικός ανεύθυνος-υπεύθυνος είσαστε εσείς που κυβερνάτε και όχι ο Ελληνικός Λαός που πίστεψε ότι είσαστε ικανότεροι από τους προηγούμενους ανθέλληνες των Συριζα-Ανελ.




Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας
Και φυσικά η λίστα αυτών που δεν έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει τελειωμό:
  • Λάθρο μετακινούνται σε όλη την επικράτεια και συναθροίζονται χωρίς καμία υγειονομική προφύλαξη 
  • Αριστεροί-αναρχικοί-ΛΟΑΤ συγκεντρώνονται αγνοώντας επιδειχτικά την κείμενη νομοθεσία
  • Τα μέσα μαζικής μεταφοράς σφύζουν τις ώρες αιχμής από επιβάτες, μετατρέποντας τα σε κινητές υγειονομικές βόμβες
  • Το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια από την εισροή εκατομμυρίων αλλοδαπών και κανείς Έλληνας παρ΄όλες τις υπέρογκες ασφαλιστικές παροχές που πληρώνει δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής από τις παροχές που του προσφέρει το κράτος.
Στα νοσοκομεία υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό. Λέγεται ότι πριν την πανδημία υπολειπόταν κατά 6.000 σε γιατρούς και συνολικά 30.000 στο σύνολο των εργαζομένων!
Οι ελάχιστες προσλήψεις που έγιναν πρόσφατα λόγω κορονοϊού, σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις ανάγκες! 

Τεράστιες είναι και οι λίστες αναμονής στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. 
Οι λίστες με τα προγραμματισμένα χειρουργεία επεκτείνονται και πολλοί Έλληνες στρέφονται αναγκαστικά στις ιδιωτικές κλινικές και στην ιδιωτική ασφάλιση επιβαρύνοντας τον ήδη βεβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό τους!
Το δράμα στην υγεία συμπληρώνεται με ελλείψεις σε φάρμακα, σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σε μέτρα προστασίας των εργαζομένων.



Μαγαζιά κλείνουν. Αναστολή εργασίας και απολύσεις. 
Στον εργασιακό χώρο επικρατεί το απόλυτο χάος.
Επιχειρήσεις κλείνουν, Έλληνες υποχρεώνονται να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και κανείς δεν ρωτάει πως αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν τα χρήματα για να ανταπεξέλθουν στον νέο εγκλεισμό. Μαγαζιά κλειστά, ενώ ενοίκια και υποχρεώσεις τρέχουν. Που θα οδηγήσει αυτό αν όχι σε νέα λουκέτα;




Η ΕΛ.ΑΣ. και πάλι εναντίον των Ελλήνων


Συγχρόνως η κυβέρνηση σε ρόλο κακιάς μητριάς έχει εξαπολύσει την Ελληνική Αστυνομία να κόβει πρόστιμα σε όσους Έλληνες ξεχνάνε να στείλουν ένα μήνυμα ή κατεβάζουν για λίγο την μάσκα για να αναπνεύσουν.
Αλήθεια όταν οι λαθρομετανάστες δεν φοράνε μάσκα τα αστυνομικά όργανα επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο όπως και στους Έλληνες; Πόσες κλήσεις έχουν κοπεί μέσα και έξω από τα hot spot; Σε ποιο ΑΦΜ χρεώνονται τα πρόστιμα;





Ακόμη περισσότερο δυσβάσταχτα πρόστιμα!

Και σαν να μην έφτανε η κρατική τρομοκρατία του πρόστιμου, η κυβέρνηση διπλασίασε και το χρηματικό ποσό από 150 ευρώ σε 300 ευρώ!
Αιδώς Αργείοι!!! 
Ο Ελληνικός Λαός πεινάει και εσείς ανερυθρίαστα  τον φορτώνεται υπέρογκα πρόστιμα. 
Γιατί δεν αναφέρετε πόσοι Έλληνες ζουν με αντικαταθλιπτικά χάπια και ψυχοφάρμακα εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην Πατρίδα μας; 
Γιατί δεν κόβεται από τους παχυλούς μισθούς σας; 
Γιατί δεν φέρνεται αυτά που χρωστάτε στο κράτος από τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα δάνεια του κόμματός σας και όλων των άλλων πολιτικών κομμάτων που χρωστάνε; Ποιος θα πληρώσει τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ (όταν το ΚΙΝ.ΑΛ πήρε άλλο ΑΦΜ και σφυρίζει αδιάφορα;) 



Τα "τριάκοντα αργύρια" στα ΜΜΕ
Και ενώ ο τομέας της υγείας καταρρέει, η αγορά στενάζει και οι Έλληνες εργαζόμενοι και επιχειρηματίες οδηγούνται στην οικονομική καταστροφή, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να χρηματοδοτήσει τα επικοινωνιακά δεκανίκια της με 19,8 εκατομμύρια ευρώ (εδώ) !




Κανάλια και δημοσιογράφοι που δεν σταματούν να εξευτελίζουν ευλαβείς ιερείς και ότι πιο ιερό έχει η Ορθόδοξη πίστη μας την Θεία Μετάληψη.
Ταυτόχρονα στην κρατική τηλεόραση προβάλλονται ύποπτα ανθελληνικά περιστατικά όπως το κάτωθι βίντεο:

 Κρητικός εστιάτορας με μάσκα με τη σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης 
στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ !!

Αποκαλυπτικό το βίντεο :
(το βίντεο είδαμε εδώ)


Προσέξτε τα λόγια του εστιάτορα: «Υπάρχει μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που πρέπει να τη δούμε ως μονόδρομο!», έτσι είπε!
Όπως και η σιωπή του Άδωνη Γεωργιάδη που δεν σχολίασε την απαράδεκτη αυτή ανθελληνική ενέργεια από το κρατικό κανάλι.
Ας καμαρώσουν και αυτά τα αίσχη όσοι ψήφισαν ΝΔ.





Ένα ανθελληνικό κράτος ενάντια σε Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Το «ελληνικό» κράτος δυστυχώς έχει καταντήσει ένα ανάλγητο ανθελληνικό κράτος τυραννίας για τον Έλληνα. 
Οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία διώκεται απηνώς.
Τα 50 άτομα μέσα στην εκκλησία, έγιναν 9 και τώρα κλείνουν τελείως όλους τους ναούς. Την ίδια ώρα που οι μαθητές των Δημοτικών στοιβάζονται ανά 25άδες σε μια αίθουσα (σαφώς πολύ μικρότερη από μία εκκλησία). 
Το τραγελαφικό είναι ότι κουρεία και κομμωτήρια αυτό το Σαββατοκύριακο λειτούργησαν κανονικά ενώ απαγορεύτηκε στους Ορθοδόξους πιστούς να προσέλθουν στις εκκλησίες.




Οι προτάσεις μας
Και για να μη κάνουμε στείρα πολιτική κριτική έχουμε και προτάσεις:
  • Άμεση στελέχωση του ΕΣΥ με το απαραίτητο προσωπικό 
  • Δωρεάν κρατικά τεστ για τον Covid-19 για όλους τους Έλληνες
  • όταν απαιτείται να γίνεται επίταξη ιδιωτικών κλινικών (όπως ακριβώς επιτάσσονται αναγκαστικά οι περιουσίες των Ελλήνων στα ακριτικά νησιά για να γίνουν κέντρα λαθρομεταναστών)
  • Να σφραγιστούν επιτέλους τα σύνορα, να σταματήσει η χρηματοδότηση των λαθρομεταναστών και να απελαθούν στις χώρες τους όσοι έχουν εισέλθει παράνομα στην Πατρίδα μας
  • Να φορολογηθούν οι εταιρίες που έχουν μεταφέρει την έδρα τους εκτός Ελλάδος (και ακόμη περισσότερο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) με επιπλέον φόρο αλληλεγγύης. 
  • Αύξηση δασμών σε προϊόντα που εισάγουμε από τρίτες χώρες
  • σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που πουλάνε παράνομα εμπορεύματα στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης (δείτε ενδεικτικά εδώ)
  • Να αναθεωρηθούν όλες οι στρατιωτικές απαλλαγές που έχουν δοθεί σε αυτούς που αποφεύγουν να υπηρετήσουν την Πατρίδα και να υποχρεωθούν σε κοινωφελή εργασία μέσα στα νοσοκομεία
  • Να μειωθούν οι αποδοχές και οι συντάξεις των βουλευτών και να περιοριστούν οι επιχορηγήσεις των πολιτικών κομμάτων 
  • Να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον των ευλαβών ιερέων. Άνοιγμα των εκκλησιών μας και μαζικές ικεσίες και παρακλήσεις στην Παναγία μας και στους Αγίους. Ας θυμηθούμε πόσες φορές οι Άγιοι προστάτευσαν πόλεις και χωριά της πατρίδας μας από πανδημίες. 



    Εκτάκτως σήμερα:
    Ζωντανή εκπομπή στο FACEBOOK του Ιερού Λόχου 2012
    με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις.
    Η σελίδα μας: ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 

Η ώρα της ευθύνης
Ευελπιστούμε ότι  η δοκιμασία που περνάμε ως έθνος θα μας κάνει πιο ταπεινούς, θα μας βοηθήσει να μετανοήσουμε, να μετρηθούμε αλλά και να μετρήσουμε στην δύσκολη αυτή στιγμή τον καθένα μας, αλλά κυρίως την εκκλησιαστική, πνευματική και πολιτική μας ηγεσία και να πλησιάσουμε οι ίδιοι στις Αξίες και τα ιδανικά που έχουμε απεμπολήσει ως ελληνορθόδοξο Έθνος. Αυτά θα δώσουν τη λύση. Ούτε τα μέτρα ούτε η αστυνομοκρατία.

 Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου