Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑ

 




Από Αντώνη Αντωνά.

 

Ιμάμη Μωχάμετ Ζακί,

 

Με ευπρέπεια θα απευθυνθώ σε εσάς, όπως αρμόζει στο ήθος μου, αλλά και οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών και θα υποβάλω εν συντομία κάποια εύλογα ερωτήματα τα οποία απασχολούν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.  

 

Πηγάζουν από παλαιότερα δημοσιευθέντα άρθρα μου, πρόσφατα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν στα Ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από δικές σας δηλώσεις μετά την επιλογή σας ως νέου Ιμάμη του μουσουλμανικού τεμένους των Αθηνών. Δεν θα αναμασήσω τα γραφόμενα μου και ξεκάθαρα θα καταγράψω τα πιο κάτω. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα Ελληνικό γνωμικό ανάμεσα στα χιλιάδες σοφά των αρχαίων Ελλήνων, που αναφέρει ΘΑΡΣΕΙ. ΛΕΓΩΝ Τ΄ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ…

 

Ευελπιστώ λοιπόν και εσείς να το τιμήσετε, να πάρετε θέση και να δώσετε μια πειστική απάντηση στα εύλογα αυτά ερωτήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή, μη απάντησης αυτονόητο θα είναι ότι:  

 

Ο σιωπών δοκεί συναινεί. 

Αρχαιοελληνική παροιμία 

 

΄Όπως το σύντομο βιογραφικό σας αναφέρει, είστε 50 ετών, διερμηνέας που πριν από 25 χρόνια ήρθατε από το Μαρόκο σαν πρόσφυγας (κατάγεσθε από μια χώρα καθαρώς Σουνιτική όπου οι Χριστιανοί είναι υπό συνεχή διωγμό ΙΔΕΤΕ Το Μαρόκο συνεχίζει να απελαύνει χριστιανούς). Διδαχθήκατε την Ελληνική γλώσσα και παιδεία και αποκτήσατε την Ελληνική υπηκοότητα. Έχετε πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και έχετε κάνει ειδικές σπουδές Μουσουλμανικής Θεολογίας … όλα εδώ στην φιλόξενη Ελλάδα, που για πολλοστή φορά δείχνει την μεγαλοψυχία της, όταν ιερές εκκλησίες του Χριστιανισμού μετατρέπονται σε τζαμιά, και σας παραχωρεί τέμενος το οποίο κτίσθηκε από το υστέρημα του Ελληνικού λαού… 

 

Το δόγμα που ακολουθείτε όσον αφορά την Μουσουλμανική θρησκεία είναι το *ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ και άρα κατά προέκταση είσθε και *ΣΑΛΑΦΙΣΤΗΣ και *ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΗΣ.(;) 

 

Καταθέτω προς τεκμηρίωση συμπυκνωμένα ενημερωτικά αποσπάσματα εν συντομία. 

*Ο Σουνιτισμός ή Σουνισμός είναι ένας από τους δύο κύριους κλάδους του Ισλάμ. Δίνουν έμφαση στην σούνα (παράδοση) του προφήτη Μωάμεθ. Ορισμένες φορές οι σουνίτες μουσουλμάνοι αναφέρονται ως «ορθόδοξοι» και είναι το πολυπληθέστερο από τα δύο κύρια ισλαμικά δόγματα. 

 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Σουνιτών είναι η επιμονή στην πιστή τήρηση των γραφών του Κορανίου, που θεωρείται θεμέλιο του Ισλάμ, και της ισλαμικής παράδοσης, απ' όπου προέρχεται και η ονομασία τους. Οι Σουνίτες θεωρούν ότι παραμένουν πιστοί στην παράδοση (σούνα), η οποία κατ' αυτούς αποτελείται από τις έξι Χαντίθ (Αναφορές) που συντάχθηκαν τον 3ο αιώνα μετά τον Μωάμεθ (τον 9ο μ.Χ.). Αντίθετα οι Σιίτες αποδέχονται τη δική τους Χαντίθ. 

 

Οι αποφάσεις παίρνονται με βάση την ομοφωνία της Ούμα (κοινότητας). Τα δύο αυτά σημεία προσφέρουν στερεότητα και συνοχή στο μουσουλμανικό δόγμα. Επίσης, θεωρούν ότι η διαδοχή του Μωάμεθ δεν χρειάζεται να είναι κληρονομική, γεγονός που αποτελεί την κύρια αιτία τριβών και συγκρούσεων με τους Σιίτες Μουσουλμάνους. 

 

*Επισήμανση. Οι σαλαφιστές – υπερσυντηρητικοί σουνίτες μουσουλμάνοι – παίρνουν θέση για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή, την οποία θέλουν να διαμορφώσουν σύμφωνα με τις θρησκευτικές παραδόσεις του 7ου αιώνα. Το όνομά τους προέρχεται από το «σαλάφ», που σημαίνει «πρόγονος», γιατί προσπαθούν να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής των πρώτων αγνών μουσουλμάνων. Ο σαλαφισμός είναι μια αντίληψη κοσμικού και θρησκευτικού φανατισμού που ερμηνεύει το Κοράνι κατά γράμμα, αυστηρά και πουριτανικά. Πολλοί από τους σαλαφιστές, είναι και τζιχαντιστές. Αποτελούν σήμερα το ισλαμιστικό κίνημα, που εξαπλώνεται γρηγορότερα παγκοσμίως, χρηματοδοτούμενο κυρίως από τη Τουρκία την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.  

 

Οι σαλαφιστές είναι ακραίοι σουνίτες ισλαμιστές: γι’ αυτούς υπάρχει μόνο ο νόμος της σαρίας, άντρες και γυναίκες πρέπει να φοιτούν και να εργάζονται χωριστά, οι γυναίκες πρέπει να είναι καλυμμένες, η Δύση αποτελεί μίασμα. Πρότυπο του πουριτανικού τρόπου ζωής τους είναι οι πρώτοι μουσουλμάνοι του 7ου αιώνα. 

 

Ως φανατικοί σουνίτες, καλλιεργούν και βαθαίνουν το χάσμα μεταξύ Σιϊτών και Σουνιτών, αλλά και μεταξύ Χριστιανών. Αγωνίζονται, συχνά με τα όπλα, εναντίον του «σιϊτικού τόξου». 

 

Ο Σαλαφισμός αποτελεί ένα εξαιρετικά συντηρητικό μεταρρυθμιστικό κίνημα στο σουνιτικό Ισλάμ. Το δόγμα του Σαλαφισμού συνοψίζεται ως «μια φονταμενταλιστική προσέγγιση του Ισλάμ, μιμούμενη τον Προφήτη Μωάμεθ και τους πρώτους ακολούθους του—αλ-σαλάφ αλ-σαλίχ, οι 'ευσεβείς πρόγονοι'...Απορρίπτουν το θρησκευτικό νεωτερισμό, ή μπίντα (αίρεση) και υποστηρίζουν την εφαρμογή της σαρία (ισλαμικό νόμο)». Το κίνημα συχνά χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: η μεγαλύτερη ομάδα είναι οι ακριβολόγοι (ή πράοι), που αποφεύγουν την πολιτική, η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα είναι οι ακτιβιστές, οι οποίοι συμμετέχουν στην πολιτική, η μικρότερη ομάδα είναι οι τζιχαντιστές, που σχηματίζουν μία μικρή αλλά την πλέον επικίνδυνη (διαβόητη ως σήμερα) μειονότητα.  

 

Το κίνημα του Σαλαφισμού περιγράφεται συχνά ως συνώνυμο του Ουαχαμπισμού, αλλά οι μερικοί Σαλαφιστές θεωρούν τον όρο «Ουαχάμπι» υποτιμητικό. Σε άλλες περιπτώσεις, ο Σαλαφισμός περιγράφεται ως ένα υβρίδιο του Ουαχαμπισμού και άλλων κινημάτων, μετά την δεκαετία του 1960. Ο Σαλαφισμός έχει συνδεθεί με την αυστηρή, πουριτανική και κατά γράμμα προσέγγιση του Ισλάμ και – ιδιαίτερα στη Δύση – με τους Σαλαφιστές τζιχαντιστές, που ασπάζονται το επιθετικό τζιχάντ ως νόμιμη έκφραση του Ισλάμ εναντίον εκείνων που θεωρούν ότι είναι εχθροί του Ισλάμ.  

 

Ο όρος «σαλαφισμός» (السلفية, as-salafiyya) προέρχεται από την λέξη σαλάφ (سلف, salaf, «προκάτοχοι» ή «πρόγονοι») και χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τους πρώτους φανατικούς μουσουλμάνους, οι οποίοι, σύμφωνα με τους θιασώτες τους, παρείχαν την επιτομή της ισλαμικής πρακτικής. 

 

Σημ. Το νέο σαλαφιστικό τόξο, που εκπορεύεται από τα βασίλεια του Κόλπου προς τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, είναι από τα πιο ανησυχητικά υποπροϊόντα των αραβικών εξεγέρσεων» λέει η Ρόμπιν Ράιτ από το US Institute of Peace. «Αυτοί οι λαϊκιστές πουριτανιστές καταλαμβάνουν σιγά-σιγά τον χώρο που κατείχαν οι φανατικοί τζιχαντιστές μαχητές. Αμφότεροι είναι φονταμενταλιστές που επιθυμούν μια νέα τάξη άλωσης στα πρότυπα του πρώιμου Ισλάμ». (Π.χ. Ο νεοσουλτάνος Ερντογάν) 

 

Το κοινό στοιχείο όλων αυτών των σαλαφιστών είναι ότι εμπνέονται από τον ουαχαμπιτισμό, πουριτανικό παρακλάδι του Ισλάμ.. Είναι πολύ πιο ακραίοι – τόσο σε αντιλήψεις όσο και σε συμπεριφορά από τους μετριοπαθείς ισλαμιστές, οι οποίοι και θεωρούνται προδότες και επίορκοι.  

 

*Ο Ουαχαμπισμός (αραβικά: وهابية‎, Wahhābiya) αποτελεί θρησκευτικό κίνημα ή κλάδο του σουνιτικού Ισλάμ. Έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως ως υπερσυντηρητικό, φονταμενταλιστικό, πουριτανικό, ισλαμικό μεταρρυθμιστικό κίνημα, με σκοπό την αποκατάσταση της καθαρής μονοθεϊστικής λατρείας (ταουχίντ) από μελετητές και υποστηρικτές, αλλά και ως εξτρεμιστικό ψευδοσουνιτικό κίνημα, από τους αντιπάλους του. Οι υποστηρικές του κινήματος συχνά αντιτίθενται στον όρο «Ουαχαμπισμός» θεωρώντας τον υποτιμιτικό και προτιμούν να αποκαλούνται Σαλαφιστές ή μουαχίντ.  

 

Στο δια ταύτα Ιμάμη Μοχάμετ Ζακί. 

 

Παγκόσμια ειρήνη ευχηθήκατε και προσθέσατε …«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες και στην Ελλάδα και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο ειρήνη»

 

Για ποιά ειρήνη λοιπόν ομιλείτε, όταν ο ομόδοξος σας ακραίος Σουνίτης Σαλαφιστής Ουχαμπιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν, ο οποίος ακολουθεί πιστά όλες τις φιλοπολεμικές και αιματόβρεκτες εντολές του Κορανίου, αλλά και τις εγκληματικές πράξεις και ημέρες της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που αιματοκύλισε όλη την Ευρώπη και πήγε τον πολιτισμός 500 χρόνια πίσω…. συνεχίζει να προβαίνει σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο; Για ποια ειρήνη μιλάτε, όταν όλες οι χριστιανικές μειονότητες της Ελληνικής Μικράς Ασίας έχουν κατασφαγεί; 

 

Για ποια ειρήνη ομιλείτε όταν ακόμη και μέχρι σήμερα η Σουνιτική Τουρκία κατασφάζει Έλληνες Χριστιανούς της Κύπρου, Αρμενίους, Ασσυρίους κ.ά.π. Για ποια ειρήνη ομιλείτε όταν Ελληνικές εκκλησίες έχουν συληθεί, ισοπεδωθεί και το ιερότερο θρησκευτικό μνημείο του Χριστιανισμού η του Θεού Αγία Σοφία μετετράπη σε τζαμί όπως και πολλές άλλες εκκλησίες….: Για ποια ειρήνη ομιλείτε … όταν η Σουνιτική Τουρκία παραβιάζει ιερά εδάφη, αιθέρες και θάλασσες Ελληνικές που δεν της ανήκαν ΠΟΤΕ, όπως δεν της ανήκει και η ανά τους αιώνες Ελληνική Μικρά Ασία;;;;; 

 

Για ποια ειρήνη ομιλείτε όταν το 1974 Σουνίτες Τούρκοι εισβολείς στην μαρτυρική Ελληνική Κύπρο κατέσφαξαν 6000 αμάχους Χριστιανούς (Μεταξύ αυτών τον εθνομάρτυρα αδελφό μου, τους στενότερους μου συγγενείς και φίλους), εκτόπισαν 300 χιλ, γηγενείς Έλληνες κατοίκους από τις πατρογονικές τους εστίες, κατέλαβαν το 37% των Κυπριακών εδαφών, σύλησαν και άλωσαν τα ιερά και όσια μας. Τίποτα όρθιο δεν άφησαν…ΤΙΠΟΤΑ!!! 

 

Αυτό είναι το δόγμα του Σουνιτικού Ισλάμ; 

 

Αυτά διδάσκονται από τους Σουνίτες Ιμάμηδες; (Και δεν αμφισβητώ ότι στο Κοράνι υπάρχουν και ειρηνικές εντολές… Ιμάμη …, αλλά έχουν καταχωνιασθεί, διότι αυτό εξυπηρετεί σήμερα τους επίδοξους ολετήρες του Χριστιανισμού π.χ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ.) 

 

Καταθέτω πιο κάτω μερικές ενδεικτικές φώτο ντοκουμέντα και παρακαλώ όπως αν είναι fake news να τα διαψεύσετε, αν είναι παραποιημένα να τα διορθώσετε …., αν είναι πραγματικά και ρεαλιστικά να έχετε την ευτολμία να τα καταδικάσετε… Στην Ελλάδα λέμε ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ Έλληνα πολίτη Μουσουλμάνε Ιμάμη…. 

 

Αν τυχόν και πάλι σωπάσετε τότε … 

«Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου.» Ευριπίδης 

 

Αυτή η σιωπή σου θα είναι ομολογία…. 

«Δεν έχει καταγραφεί καμία Γενοκτονία», λέει ο Ερντογάν 

«Δεν έχει καταγραφεί καμία Γενοκτονία, καμία τυραννία και καμία ενέργεια που να κάνει αυτό το έθνος να νοιώθει ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο Σουνίτης Σαλαφιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…

 



Η του Θεού Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί…. 

 



Η Ιερά μονή της Χώρας μετατρέπεται σε τζαμί … 



Βαρβάρους αποκαλούσαν τα διεθνή ΜΜΕ, τους Τούρκους Σουνίτες εισβολείς….    



 Θρυμματισμένος, ο *Εσταυρωμένος κειτόταν μέσα σε ούρα… THE BROKEN CRUCIFIX WAS DRENCHED IN URINE. (Φώτο από εισβολή 1974.) 

 

*Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς (στα αραβικά αποκαλείται «Isa») ήταν ένας προφήτης του Θεού, που γεννήθηκε από μία παρθένο (τη Μαρία) και θα επιστρέψει στη Γη πριν την Ημέρα της Κρίσης για να νικήσει τον «ψεύτικο Μεσσία», τον al-Masih ad-Dajjal, δοξασία που μοιάζει κάτι παραπάνω από αρκετά με την αντίστοιχη χριστιανική. 

 

Οι Μουσουλμάνοι όταν αναφέρονται στον Ιησού … λένε ….ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑ ΣΟΥ !!! 

Ιδού λοιπόν την Ειρήνη, όπως την εφαρμόζουν και ερμηνεύουν οι Σουννίτες Τούρκοι Ισλαμιστές … 

 







Γενοκτονίες Χριστιανών στη Μικρά Ασία…. Νεότουρκοι Σουννίτες με Γερμανούς συναυτουργούς και συνενόχους μαζί … 

 






Αμερικανική ταινία για την Γενοκτονία των Αρμενίων του 1915

 

Παράλληλα, ο πόλεμος για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Κορανίου: «Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ( Και Άραβες) ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» (9: 69). 

 

Στο Κοράνι σε 150 σελίδες, υπάρχουν προτροπές προς τη βία: 

«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193). 

 

«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12). 

 

«Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4). 

 

«Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29). 

 

Στη συνέχεια προτρέπει: «(19) Και θα εξολοθρεύσεις όλα τα έθνη, που ο Κύριος ο Θεός σου θα τα παραδώσει σε σένα˙ το μάτι σου δεν θα τους σπλαχνισθεί˙ ούτε θα λατρεύσεις τους Θεούς τους επειδή, αυτό θα γίνει σε σένα παγίδα. 

 

Κι ακόμα, ο Κύριος ο Θεός σου θα στείλει σ’ αυτούς σφήκες, μέχρις ότου εξολοθρευτούν, όσοι εναπολείφθηκαν και κρύβονταν από το πρόσωπο σου. Δεν θα τρομάξεις από το πρόσωπο τους˙ επειδή, ο Κύριος ο Θεός σου είναι μεγάλος και φοβερός. Και ο Κύριος ο Θεός σου θα εξαλείψει εκείνα τα έθνη από μπροστά σου λίγο – λίγο˙ δεν μπορείς να τους αφανίσεις αμέσως, για να μην πληθύνουν τα θηρία του αγρού. Αλλά ο Κύριος ο Θεός σου θα τους παραδώσει μπροστά σου, και θα τους φθείρει με μεγάλη φθορά, μέχρις ότου εξολοθρευτούν. Και θα παραδώσει στο χέρι σου τους βασιλιάδες τους, και θα εξαλείψεις το όνομά τους από κάτω από τον ουρανό˙ κανένας δεν θα μπορέσει να σταθεί μπροστά σου, μέχρις ότου τους εξολοθρεύσεις. Τα γλυπτά των Θεών τους θα τα κάψετε με φωτιά˙». Και σημειώστε ότι «Οι Ελληνες [πάντα] θα νικούν! Είναι θέλημα του Αλλάχ». Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται, όπως στο Κεφάλαιο ΧΧΧ του Κορανίου… 

 

Όπως και με όλους τους υπόλοιπους προφήτες και το Μωάμεθ, έτσι και με τον Ιησού, οι μουσουλμάνοι εύχονται ειρήνη κάθε φορά που αναφέρονται στον Ιησού («Ειρήνη μετά σου»).(;) 

 

«Αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν. [Να αγαπάς τον πλησίον σου σαν τον εαυτόν σου.] ~ Κατά Ματθαίον 22,39 ~  

«Ο Αλλάχ δεν αγαπά τους άδικους» (Σούρατ ελ Μπάκαρα «Η Αγελάδα» 190). Αυτό που το έχετε καταχωνιασμένο; 

 

Ουδείς γαρ ούτω ανόητος εστί όστις πόλεμον προ ειρήνης αιρέεται· εν μεν γαρ τη οι παίδες τους πατέρας θάπτουσι, εν δε τω οι πατέρες τους παίδας. Ηρόδοτος

–  

 

Κανένας δεν είναι τόσο ανόητος ώστε να προτιμά τον πόλεμο από την ειρήνη. Στην ειρήνη, οι γιοι θάβουν τους πατεράδες τους. Στον πόλεμο, οι πατεράδες θάβουν τους γιους. 

 

Bellaque matribus detestata. Οράτιος. Πόλεμος, μισητός από τις μητέρες. 

 

Σεβόμενος την ανεξιθρησκεία όλων των ανθρώπων και πιστεύοντας στην Ειρήνη και την αγάπη όπως ο Ιησούς μας δίδαξε εμάς τους Χριστιανούς, αλλά και την ελευθερία του λόγου εύχομαι: Ειρήνη λοιπόν σε Αυτόν και σε εσάς – عليه السلام, και παρ΄ όλον ότι δεν είμαι πεπεισμένος, σας εύχομαι να πορευθείτε εν ειρήνη και να επιτελέσετε ιερό έργο, αντίθετο με τις αιματόβρεκτες φιλοπολεμικές εντολές του Κορανίου, που ακολουθεί σήμερα η Σουννιτική Τουρκία και οι φανατικοί εγκληματίες Τζιχαντιστές, που κατασφάζουν αθώους ως ερίφια και πράττουν ότι βάρβαρο εις βάρος των απανταχού Χριστιανών….




 

 

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

 

Αντώνιος Αντωνάς – Συγγραφέας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου