Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες αντιχριστιανικές - χριστιανοφοβικές επιθέσεις στην Αθήνα (για τις οποίες δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ. Γιατί ;;;)

 

Στις 20/10/2020 αναρχικοί με ανάρτηση τους, ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση σε 4 Ιερούς Ορθοδόξους Ναούς, ξημερώματα Κυριακής 18/10/2020.
Μάλιστα στην ανάρτηση τους, παρέθεσαν και φωτογραφίες από την αποτρόπαια δράση τους.
Οι φωτογραφίες από τις επιθέσεις είναι πραγματικά σοκαριστικές και πρέπει να τις δει κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός και κάθε Ορθόδοξη Χριστιανή.
Πρέπει να τις δει, για να πάψουν επιτέλους όλες οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις. 
Μπογιές ακόμη και σε ψηφιδωτά, βεβηλώσεις ιερών εικόνων, λεηλασία, απειλητικά και εξυβριστικά συνθήματα παντού : 

Αν η Εκκλησία σεβόταν την ιερότητα της, δεν θα ανεχόταν τέτοια γεγονότα.
Θα κατήγγειλε το αντίχριστο κράτος, τα παρακρατικά σκυλιά του οποίου, έχουν αναλάβει τον ρόλο της δημιουργίας κλίματος τρόμου εις βάρος της Εκκλησίας και των πιστών.


Τι άλλο περιμένει να συμβεί η (θεσμικά αποκαλούμενη «Εκκλησία») για να αντιδράσει;
Να γίνουν εμπρηστικές ή βομβιστικές ενέργειες εις βάρος της;
Οι παρακρατικοί έχουν πετάξει τις μάσκες και πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.
Με τις πράξεις τους, διατρανώνουν ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.


Δείτε την παρακάτω φωτογραφία (με την ευχή «κάθε εκκλησιά να γίνει τζαμί», περίεργη ευχή από άτομα που υποτίθεται πρεσβεύουν την αθεΐα, δεν συμφωνείτε;) 
από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Χαλανδρίου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.Έως πότε η Ιεραρχία και η συντριπτική πλειοψηφία των ιερέων θα σιωπά και θα αποκρύπτει τις αντιχριστιανικές επιθέσεις που δέχεται; 
Γιατί δεν τις αποκαλύπτουν;  Από φόβο;  
Ή μήπως υπηρετούν οι ίδιοι την νεοταξική ατζέντα και γι αυτό συμπορεύονται με την κοσμική εξουσία; 
Γιατί δεν καταγγέλλουν την χριστιανοφοβία που επικρατεί στην Ελλάδα;
Μήπως τελικά οι ιθύνοντες, που συχνά με απίστευτες δολοπλοκίες κατέλαβαν δεσποτικούς θρόνους, δεν είναι αληθινοί ποιμένες αλλά προβατόσχημοι λύκοι;  


Κι επειδή οι επιθέσεις αυτές, έγιναν όπως αναφέρουν οι παρακρατικοί δράστες, με αφορμή «την ομοφοβία - τρανσφοβία της Εκκλησίας» 
(που την είδαν;  Έχει χρόνια να δούμε κάποιον ιερέα ή ρασοφόρο να συμμετέχει σε διαμαρτυρίες ενάντια στην προώθηση-επιβολή της ομοφυλοφιλίας. 
Έχει χρόνια να ακούσουμε κάποιο Ιεράρχη να αντιδρά - με εξαίρεση τον πρώην μητροπολίτη Αιγιαλείας & Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος και καταδικάστηκε ποινικά για τις δηλώσεις του! 
Που είναι οι 100 περίπου παχυλά μισθοδοτούμενοι Ιεράρχες;  Γιατί δεν μιλούν; Πότε χαρακτήρισαν στα κηρύγματά τους προς τον λαό, την ομοφυλοφιλία ως αμαρτία; Πότε μίλησαν για αγνότητα. Για τις εκτρώσεις;  
Που είναι το Άγιο Όρος;  Λίγες μέρες πριν το Gay Pride στη Θεσσαλονίκη, είχαν υποδεχτεί τον  Γιάννη Μπουτάρη με τιμές! (σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εδώ)


Που είναι όλα τα υπόλοιπα μοναστήρια
Που είναι οι 10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς μας; Γιατί σιωπούν; Δεν ξέρουν την αλήθεια; Ή δεν θέλουν να πέσουν στη δυσμένεια του δεσπότη τους που θα τους αλλάξει ενορία; Και θα χάσουν την «ησυχία» τους αλλά και τα «τυχερά» τους;
Δεν υπερβάλουμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε. Και διαβάζοντάς τα όλα αυτά, καταλαβαίνουν ότι ξέρουμε. Όπως έχει λίγο πολύ αντιληφθεί κάθε αγνός ορθόδοξος πιστός τι συμβαίνει). Υπάρχουν φυσικά φωτεινές εξαιρέσεις (όπως πχ εδώ), όπως ήταν ο ιερέας στην Κάλυμνο που της Παναγιάς προέτρεψε τους πιστούς να μην πάνε με μάσκα και βρέθηκε στο κρατητήριο στην Κω για να δικαστεί, ο ιερέας στη Ρόδο που αποκάλυψε με παρρησία όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, ο ιερέας στη Φλώρινα που τέθηκε σε αργία από τον δεσπότη του κλπ. Όσο πυκνώνει το σκοτάδι, τόσο περισσότερο φωτίζει η φλόγα στις λιγοστές λαμπάδες που παρέμειναν αναμμένες. Οι μαχητές, δείχνουν την αξία τους την ώρα της μάχης). 


Ας παρακολουθήσει ο καθένας, το παρακάτω το ντοκιμαντέρ κι ας αναρωτηθεί : 
Ακόμα κι αν η Εκκλησία ήταν πράγματι ομοφοβική - τρανσφοβική, θα είχε άδικο;;;
Το ρωσικό ντοκιμαντέρ, σίγουρα θα σας προβληματίσει. 
Ήρθε η ώρα να μάθουμε πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε αυτή η ατζέντα της δήθεν «ανοχής στη διαφορετικότητα» (κατ ουσίαν προβολή και επιβολή της αλλά και δίωξη κάθε αντίθετης φωνής), ποιοι την επέβαλαν και τι επιδιώκουν στην κοινωνία μας. 
Πραγματικά αποκαλυπτικό : 


υπάρχει και εδώ:


Εμείς κάναμε μία ακόμη φορά το χρέος μας. 
Αποκαλύψαμε όσα συμβαίνουν αλλά και την ύποπτη σιωπή.
Κάνε ΚΑΙ ΕΣΥ το δικό σου χρέος. 
Αν νομίζεις ότι αυτή η ανάρτηση άξιζε, μην φοβάσαι πως θα σε χαρακτηρίσουν.
Αν θέλεις να είσαι ελεύθερος άνθρωπος, διέδωσε την.


Την επόμενη Κυριακή (με πρόσχημα τον Κοροναϊό) δεν θα βρίσκεις εκκλησία να εκκλησιαστείς.
Επέβαλαν όριο 9 άτομα (αν αφαιρέσουμε ιερείς και ψάλτες, υπολογίστε πόσα μένουν) ακόμη και σε τεράστιους ναούς όπως ο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης. Δεν μας στερούν έτσι το συνταγματικά κατοχυρωμένο αγαθό της ορθόδοξης λατρευτικής ζωής;

Δεν γιορτάσαμε τον Ευαγγελισμό (ούτε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου).
Δεν κάναμε Ανάσταση. 
Της Παναγιάς με μάσκες και απίστευτους περιορισμούς.
Δεν επέτρεψαν ούτε τις παρελάσεις στην 28η Οκτωβρίου
Μας προϊδεάζουν ότι δεν θα κάνουμε ούτε Χριστούγεννα. 
Πρέπει να προβληματιστούν οι Έλληνες και οι ορθόδοξοι πιστοί για όσα συμβαίνουν.


Με αίσθημα ευθύνης.
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου