Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Η ΝΙΚΗ είναι στην Ευρωβουλή!

 


Με ποσοστό 4,4% στις πρώτες ευρωεκλογές που συμμετείχε, η ΝΙΚΗ καθίσταται η έκτη ισχυρότερη προτίμηση του ελληνικού λαού, και θα ξεκινήσει να δίνει πλέον αγώνες και από τα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ΝΙΚΗ εξέρχεται από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με αυξημένη δύναμη σχεδόν σε κάθε εκλογική περιφέρεια, και με ένα πολύτιμο κέρδος: τα 42 αξιολογότατα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου της, που αποτελούν ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για το μέλλον.


 


Στην προεκλογική περίοδο, αλλά και στο σύνολο της χρονιάς που πέρασε από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, η ΝΙΚΗ αντιμετωπίσθηκε με ανοίκειες επιθέσεις και υβρισμό από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ στα μεγάλα ΜΜΕ υπήρξε φίμωση των απόψεων και του έργου της. Υπό αυτές τις συνθήκες, η ψήφος στη ΝΙΚΗ δεν ήταν ευκαιριακή ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά ψήφος συνειδητής επιλογής. Αυτό είναι δείκτης υγείας, μας οπλίζει με αισιοδοξία και εγγυάται την συμπαγή και σταθερή άνοδο στο μέλλον. 


 


Αξιοσημείωτο εκλογικό αποτέλεσμα είναι η πρωτόγνωρη αποχή, που αποκαλύπτει το έλλειμμα δημοκρατίας και την απογοήτευση του απλού πολίτη για την δυνατότητα να επηρεάσει το μέλλον του, αλλά και η τεράστια καταδίκη της κυβέρνησης, που απώλεσε ένα εκατομμύριο ψήφους συγκριτικά με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου. Ο λόγος είναι ότι νομοθέτησε αντίθετα από τις ηθικές αξίες του ελληνικού λαού, συγκάλυψε εγκλήματα, απέτυχε καθολικά στις εθνικές διεκδικήσεις, αδιαφορεί για τα νοικοκυριά που υποφέρουν από την ακρίβεια. 


 


Η ΝΙΚΗ αποτελεί μία εντελώς ξεχωριστή πρόταση, χωρίς κομματικά βαρίδια, χωρίς χρηματοδότες, χωρίς πολιτική εμπειρία. Στελεχωμένη από τα σπλάγχνα του απλού ελληνικού λαού, με συλλογική διοίκηση, και χωρίς αριστερές η δεξιές ιδεοληψίες, παράγει πολιτική σκέψη με αφετηρία τις αξίες της Ρωμιοσύνης, και γνώμονα το καλό του ελληνικού λαού και του έθνους, σε συνθήκες πραγματικής δημοκρατίας.


 


Ευχαριστούμε τους 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές μας και τους συγχαίρουμε για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. 


 


Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη μας που με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση κόπιασαν για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε, κυρίως, τους συμπολίτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό που εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στη ΝΙΚΗ και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε αυτή την ψήφο.


 


Χριστός Ανέστη!


Με εκτίμηση,


Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ


2310 232999 Press@NIKH.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου